Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hera zleci i ten tydzień kochana !
Pasztetowa dobra decyzja , chociaż jakiś krok podjęty do przodu dobrze a nie ze na osobki omijanie.
Mmmm aż prawie 2 cm misiakahihi
Hera no dowiedzialamm się jak dziś pamietam 28 lutego o ciąży o 4 rano hahaha to był moj 39 dc ok . -
ZakręconaOna wrote:Hera zleci i ten tydzień kochana !
Pasztetowa dobra decyzja , chociaż jakiś krok podjęty do przodu dobrze a nie ze na osobki omijanie.
Mmmm aż prawie 2 cm misiakahihi
Hera no dowiedzialamm się jak dziś pamietam 28 lutego o ciąży o 4 rano hahaha to był moj 39 dc ok .
No, prawie 2 cm.Ale to takie śmieszne, że jest w Tobie taki mały bąbel teraz, a za pare miesięcy już taki niezły człowieczek z niego będzie.
Cud normalnie.
Paulette lubi tę wiadomość
Udało się!
-
panipasztetowa wrote:No, prawie 2 cm.
Ale to takie śmieszne, że jest w Tobie taki mały bąbel teraz, a za pare miesięcy już taki niezły człowieczek z niego będzie.
Cud normalnie.
Hehe tak smao jak się dzidziuś urodzi i na początku tak śmiesznie że nie umie chodzić ani siedzieć ani mówić i jak później po kolei tego wszystkiego się uczy
panipasztetowa, ZakręconaOna, Paulette lubią tę wiadomość
-
Heathera wrote:hehe no muszę poczekać
Pamiętam jak się niecierpliwiłam na dzień testowania
Ej dziewczyny a Wy też macie problem z trądzikiem ? Ja zawsze miałam przed okresem trochę, ale teraz w ciąży to już w ogóle jest masakra
Ja też mam cały pysk wysypany..Ale trudno, takie uroki.
Lekarz jeszcze mi powiedział, że mam tyłozgięcie macicy i że ona mi niby 'przyrasta' do kręgosłupa, stąd te moje bóle w krzyżu.Udało się!
-
panipasztetowa wrote:Ja też mam cały pysk wysypany..
Ale trudno, takie uroki.
Lekarz jeszcze mi powiedział, że mam tyłozgięcie macicy i że ona mi niby 'przyrasta' do kręgosłupa, stąd te moje bóle w krzyżu.ale wiesz jacy są lekarze" książkowi " :p
Nooo , mój skarb ma ok 40 cm: D
Hera co do trądziku nigdy nie miałam ani wysypki ani pryszczy ani nic a nic ! A w ciąży teraz morda zasypana dosłownie ! -
Tak bede musiała zrobic z tym rumiankiem w razie czego bo uj wie co to za wynik
tylko ze ja mam dość duza miskę hahah a rumianek w saszetkach do picia lol nie wiem ile zaparzyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 21:59