Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja właśnie posprzatalam chatkę trochę i zaraz z Mama na zakupy skocze bo znajoma mi narobila ochoty na naleśniki ze szpinakiem i feta:)
Mam ochotę dziś na jakiś dobry film , wtulona w kocyk z herbatka ciepła i dobra kolacja:) dziś dzień smutny mam mega , właśnie skończył się pogrzeb mojej Buni kochanej: ( -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eafa648b8206.jpg
A to My w 35 tyg się witamy Ciocie
Proszę wybaczyć nam nie ogar ale same wiecie jak emocje i płacz kumulują się w człowieku i później wybuchna to szok.wszystko mi się wyrabalo na oczach w postaci worow
Paulette, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
Apap i zwykły paracetamol są bezpieczne w ciąży .
Hera dziękuje:)
Ja dziś Matule zagonie do robienia słynnego jej jablecznika , jest tak pyszny , ze ostatnio zjadlam pol blachy prawie ! Dziwne , ze cukrzycy nie dostalam hahahaha . Chociaż w sumie nie miałam od czego jakby dobrze się przyjrzeć: P
Ja dziś na obiad nakrece nalesnikow ze szpinakiem i feta ale mam ochotę tez na ziemniaczki z sadzonym i kefirem i to również zapodam a naleśniki mogą być na przegryzke lub kolacje:) a Wy ?
Zaraz będę szla na rynek z Mama po warzywa:) potem dzień przyjemności dla mnie plus możliwe , ze pojade do szpitala w którym mam rodzic obchód zrobić hehe . Znam szpital jak wygląda co i jak ale sal poporodowych nie widziałam , chciałam parę spraw dopytac i o:) ale najpierw spróbuje zadzwonic.
Jakie plany na weekend ?
Milego dnia -
Zakręcona ja dzisiaj jadę do teściów na noc bo wszyscy chłopacy w tym mój mąż pojechali na kawalerski przyszłego szwagra do Warszawy i nie wrócą na noc a ja za bardzo nie lubię sama w domu spać
A tam też i obiadek dostanę, nie będę musiała sama robić i zawsze to weselej i czas szybciej minie z teściami i szwagierkami. Szkoda tylko że pogoda brzydka ale może ciepło się ubierzemy i wyjdziemy z synkiem na spacer jego ulubiony po oborze:P
-
nom szczególnie, że ja na teściów nie mam co narzekać, są spoko
hehe raczej do cuchnącej obory a nie na dworekBo mój synek to uwielbia na gospodarce pomagać nawet mówi że chce gnój wywalać xd a teściowie mają krowy głównie to byki na mięso i jak dają im sianokiszonkę jeść to nawet on ma specjalną łopatkę i wiaderko i też im podaje. Mały rolnik
Na razie muszę poczekać pewnie gdzieś z 2 godziny aż ktoś przyjedzie więc na razie w domku siedzę -
Hahahaha gnoj wywalac
Mały rolnik rośnie , dokładnie . Faaajnie:)
No Ja ogólnie szpital położniczy znam tu mniej więcej bo jak poronilam w tamtym roku w październiku to lezalam tam z ciężarówkami itp wiec mniej więcej znam szpital ale bardziej dowiedzieć się chce teraz o porodzieHeathera lubi tę wiadomość
-
Nie no wiadomo u nas np na 2 piętrze jest ginekologiczny i tam leżą te co są w ciąży z jakimiś komplikacjami itd a na 1 piętrze są te sale porodowe i poporodowe czyli leżą te co urodziły więc tak jakby w ogóle dwa oddzielne oddziały. ja na początku leżałam na 2 piętrze bo miałam biegunkę 2 tygodnie przed porodem i kompletnie nie wiedziałam jak jest tam na 1 piętrze więc dobrze ze idziesz się rozejrzeć
Ej a czy to możliwe że mam nadmiar żelaza? Bo mam ciemne stolce -
Hera Ja SRAM na czarno za przeproszeniem , moja kupa ostatnio wygląda jak smulka brzdacow
i tez mnie to zastanawia ... Ale raczej żelaza za dużo nie mamy bo Ja jak robilam miałam normę do ok 170 a ja miałam 130 wiec w normie ładnie a kupa taka a nie inna ... Może po prostu jelita w dziwny sposób nam się czyszczą ...ale jak pewna nie jesteś To może skocz na badanko w najbliższym czasie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 11:54
-
Własnie w poniedziałek w końcu idę na morfologię i toxo bo dostałam skierowanie od lekarza przy pierwszej wizycie ale w tym tygodniu nie miałam jak iść przez chorobę synka. Więc zobaczymy co wyjdzie w wynikach. No ja to mam od jakiegoś czasu ale na początku jakoś się tym nie przejmowałam dopiero ostatnio jakoś zaczęłam. Jak wyniki będą w normie to może po prostu tak ma być