X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W 13 tygodniu i z USG licz TP dzieciątko będzie cale widać , raczki ,nóżki itp:)
    Ale wiadomo to maluskie wszystko ale juz widoczne na USG:)

astoriaa lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:

aaaa ja sie zaczelam rozgladac za fotelem bujanym mysle,ze do karmienia bedzie idelany :)
    moje marzenie, mieć kiedyś taki fotel :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio kupilam taki fotel duży wiklinowy:) cudowny jest biały taki i lozeczko białe wiec mega będzie pasowało wszystko.
    Jak tam kochane się spalo ? Co dziś porabiacie

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    astoriaa wrote:
    Zakręcona i Hera (w poprzedniej ciąży) czy na usg genetycznym była u Was w ogóle mowa o płci???
    u mnie w Polsce na genetycznych lekarz mi powiedział jaka będzie płeć, tutaj jeszcze nie. Pewnie na połówkowym mi powiedzą.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 08:33

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Ja ostatnio kupilam taki fotel duży wiklinowy:) cudowny jest biały taki i lozeczko białe wiec mega będzie pasowało wszystko.
    Jak tam kochane się spalo ? Co dziś porabiacie
    ja ostatnio mam złe spanie. Co z tego, że zasypiam wieczorem migiem,jak budzę się przed 6 i kręce w każdą sstronę :/
    Plus taki, że tej nocy tylko raz, właśnie przed 6, wstałam siku :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 11 września 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj spałam świetnie ;)
    I jestem z tego mega zadowolona, bo od około 2 tygodni śpię okropnie.
    A Tobie Zakręcona jak się spało? Ciężko już się ułożyć z brzusiem?

7470gov3xicgdrhg.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona no są przypadki gdzie widać ale rzadko na prawdę:)
    Astoria a Ja spie ostatnio ok ale budze się coraz czesciej na siusiu , mały juz konkretnie naciska na pęcherz.
    A co do ułożenia brzuszka to juz ciężko bo na plecach nie wolno spać w tak zaawansowanej ciąży no bo dziecko naciska na żyłę główną a pozatym nie da się dobrze oddychać , lewy bok najlepszy jest Ja się krece prawy , lewy ale no co zrobić , jeszcze 21 dni równe i ciąża donoszona bedzie wiec lajcik:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Ona no są przypadki gdzie widać ale rzadko na prawdę:)
    Astoria a Ja spie ostatnio ok ale budze się coraz czesciej na siusiu , mały juz konkretnie naciska na pęcherz.
    A co do ułożenia brzuszka to juz ciężko bo na plecach nie wolno spać w tak zaawansowanej ciąży no bo dziecko naciska na żyłę główną a pozatym nie da się dobrze oddychać , lewy bok najlepszy jest Ja się krece prawy , lewy ale no co zrobić , jeszcze 21 dni równe i ciąża donoszona bedzie wiec lajcik:)
    wiem, że są to rzadkie przypadki. Dlatego i ja sama czekam na potwierdzenie tutaj.
    Astoria zapytała czy na genetycznym była poznana płeć więc napisałam jak to u mnie było, nic poza tym.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 09:31

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona ale przecież Ja nic nie mowie takiego , ze takie tłumaczenia tu lecą:) wiem co Astoria napisała , większość z nas opowiedziala o swoim przypadku i tyle

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Ona ale przecież Ja nic nie mowie takiego , ze takie tłumaczenia tu lecą:) wiem co Astoria napisała , większość z nas opowiedziala o swoim przypadku i tyle
    jak Cię uraziłam to przepraszam, nic złego nie miałam na mysli. Mam dziś jakiś spadek formy i widać wychodzi co wychodzi.

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś spałam w miarę dobrze, przynajmniej nic złego mi się nie śniło :P Koleżanka podrzuciła swoją córę wiec się bawią z moim synkiem a ja zamówienia z avon zbieram. Muszę dzisiaj jeszcze w całym domu odkurzyć, ale to dopiero jak dzieci się pobawią i pozbierają zabawki bo teraz to sajgon jest , dobrze że obiad mam wczorajszy to tylko odgrzeje. Ciasto tylko zrobię bo mężu już wyzdrowiał to sobie uczcimy wieczorkiem moje urodziny bo wcześniej nie było jak :)

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju o 11 zjadłam duży serek i 3 śliwki a teraz juz jestem taka głodna że w ogóle sił nie mam, ale za bardzo apetytu też nie mam :/ i jeszcze głowa zaczęła mnie boleć. Ale jak czegoś w siebie nie wcisnę to chyba zemdleje :/

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera to nie wciskaj kochana na sile . :) wieczorkiem najwyżej większą kolacje zjesz hehe
    Ona nie no spoko , nie miałas mnie czym urazić tylko dziwnie to zabrzmialo po prostu . :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 11 września 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to muszę trochę zadbać o dietę, bo już w nic się nie mieszczę, a to dopiero początek :/
    Słodycze na pewno nie są mojemu dziecku potrzebne :P

7470gov3xicgdrhg.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie,ja wywleklam sie z lozka o 11:00 :) zjadlam dwa tosty kawalek murzynka wypilam herbatke ,ogarnelam lazinke i pozniej poszlam z ciocia i wujkiem na spacer :) wrocila i odpalilam kompa :) dzis jak maz szedl do pracy to polozylam sie na plecach dalam rece na dol brzuszka i cos mnie tam posmyrało :) to na pewno moj babelek malusi,bo pozniej tez to czulam <3 jeszcze troche to nie bede musiala przykladac łap zeby poczuc mojego okruszka :) <3 musze dzis jechac na jakies zakupy bo wszystko mnie dusic zaczyna,musze zaopatrzyc sie w jakies legginsy i sweterek :)

a co do fotela bujanaego to ja wczoraj wynalazlam takie biele wiklinowe cudo,ale taki inny nie taki jak kiedys byly,i koles mi odpisal,ze za granice mi nie wysle :( a ja sie w nim zakochalam i musi byc do choler moj!!!!chyba mu odpisze,ze odmowil kobiecie w ciazy a tego sie nie robi :)

Heathera, ZakręconaOna, Carmen1724 lubią tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona wcisnęłam płatki kukurydziane z mlekiem.
    Na prawdę chyba gorzej teraz sie czuję niż przy pierwszej ciązy bo wtedy cos tam podjadłam, zwymiotowałam i było lepiej i tak ciągle a teraz wstaje i od razu muszę coś zjeść bo jak poczekam z pół godziny to już jest mi słabo, po śniadaniu jest ok ale mija 2 godziny i znowu muszę zjeśc bo inaczej sił nie mam, słabo mi i niedobrze aż muszę się położyć. Najgorzej że czasami nie mam apetytu :/

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heath ja na poczatku w ogole nie mialam apetytu musialam sie zmuszac do jedzenia ze wzgledu na dziecko,teraz naszczescie znacznie sie to poprawilo :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 11 września 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera z jedzeniem mam tak samo jak Ty.

Heathera lubi tę wiadomość

7470gov3xicgdrhg.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj jak Ja was doskonale rozumiem hehe , przezywalam to samo ! :D
    Biedroneczko super:) no jeszcze parę tygodni i nie bedziesz musiała trzymać raczek jak mówisz. :)
    Hera narobilas mi ochoty na płatki ale muszę skończyć sprzątac dom: p

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję że to szybko minie bo chwilami mam dość :/ Po 2 miskach płatków, dwóch śliwkach, 5 żelkach było ok, zmyłam kurze w pokojach, zjadłam nektarynkę i znowu chce mi się jeść tzn osłabienie i głód wraca...chyba znowu płatki zjem bo nie mam ochoty na rybę chociaż wczoraj się nią zajadałam :/ Jeszcze odkurzyć i ciasto zrobić zostało. Jak dobrze pójdzie wyrobie się do 20 :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 15:45

‹‹ 473 474 475 476 477 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ