X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziś byłam na drugim badaniu

beta 86.08
    progesteron 30,34 myślicie ze ok przyrasta?

Biedroneczka29, Heathera lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyrasta świetnie ! :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera oj tak ! Najgorsze jest to ze się w leb cos wcisnie i koniec !

Heathera lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie :)

smerfetka ja tam gratuluje te wrazliwe i bordowe sutki to nie wizely sie tak ooooo sobie,piekny wykres no i dwie kreseczki :) ale tak jak zakrecona mowi powtorz test za kilka dni :)

dziewczyny ja tez mam czasami chore sny :)

Ja dzis w koncu upieklam dla mezusia murzynka bo juz o nim wspominal od dawna,ale bylo tak goraco,ze nie bylo mowy aby jeszcze cos piec,gulasz sie robi do tego zrobie kasze i ogora kwasnego :)mam nadzieje,ze ogorek mi posmakuje bo jakis cas temu jadlam ogorki slodko-kwasne i nie podchodzily mi :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :)
    Udało mi się dziś załatwić szpital i kilka innych spraw :)
    Dodatkowo jestem zapisana na połówkowe już co mnie bardzo cieszy :)

Heathera lubi tę wiadomość

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee wrote:
    Ja ostatnio śpię całkiem nieźle, za to mój któregoś dnia obudził się totalnie wściekły na mnie. Wyzywał wyzywał i w końcu jak do niego dotarło, że to był sen, sam z siebie się śmiał.
    Oj to tez miał fazę niezłą :P
    Mój teraz to nie ale kiedyś miał takie fazy np spaliśmy tak że miałam głowę na jego ramieniu i nagle budzi mnie jakiś ścisk i wyszło że mężowi się śniło że się siłował z kimś na rękę a że ja spałam na ramieniu to mnie zaczął tą ręką prawie dusić przy tym siłowaniu sie na rękę :p
    Albo często coś przez sen mówi przeważnie o pracy że ciągnik się zepsuł albo coś :P
    A najlepsze było jak pracował w takiej firmie przy elektryce i Wiktor się urodził a ustaliliśmy ze on kapie małego. Wrócił z pracy, zjadła obiad i zasnął na kanapie przed tv. Przyszła pora kąpieli więc go obudziłam, on wstał miał otwarte oczy, poszedł do łazienki, siedział tam z 3 minuty i wrócił i się pyta: ile to ma centymetrów? a ja: co? jakich centymetrów? miałeś wiktora wykapać. aaaa i dopiero się "obudził". Później mówił ze myślałam ze w pracy jest i że kabelki ma podłączyć i że siedział w łazience i sie gapił na ścianę kabelków szukał :p
    I nie raz bywało tak że np zasypiał na kanapie ja chciałam łóżko pościelić i go budziłam spac a on do mnie wrzeszczał żebym go zostawiła itd, na szczęście teraz się tego oduczył bo strasznie mnie to wkurzało jak tak się na mnie darł chociaż nieświadomie :P

A ja na obiad mam rybkę Dorsza w piekarniku z solą, pieprzem i masełkiem do tego ziemniaczki i surówka z jabłkiem i marchewką :)

Biedroneczka też obiecałam jakiś czas temu mężowi ciasto zrobić tartę czekoladową ze śliwkami ale jakoś energii mi brak na zrobienie :/

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png

Wysłany: 10 września 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera ja sie rybami chyba przejadlam,ale lubie :) przyjdzie taki dzien,ze bedziesz miala nadmiar energii i upieczesz ciasto :)

Sofija <3
    201602294556.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj czekam tylko na to aż mi tej energii przybędzie :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja gulaszy w ciąży nie tykam wyobrazcie sobie , po każdym wymiotuje haha tak samo w pierwszej miałam ciąży na poczatku tak.
    Nie wiem czemu haha

Mmmm rybcie bym zjadła , chodzi za mna od odwch dni ale Mama ma zawsze cos innego juz . Ciasto ....! Rany <3 jeszcze murzynek ale chodzi za mną

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja o ile na mięso patrzeć nie mogę, tak gulasz bym zjadła :)
    A rybkę jutro zaserwuje, bo uwielbiam :)

A póki co fasolkę po bretońsku idę robić:D

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona nie nabaw się mega gazów i rozstroju jelit po fasoli , ogólnie Jasia powinno się unikać w ciąży a jak juz się je to w małych mega ilosciach bo powoduje mega wzdęcia itp ... Ja miałam za kazdym razem jak zjadlam i nie pozwoliła mi lekarka jeść a tak lubię: (

Ja mam jutro zapiekanke ziemniaczana z mielonym:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 15:43

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 10 września 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo fasolke tez pychotka :)

zakrecona to rob murzynka szybko sie robi :)

Sofija <3
    201602294556.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Ona nie nabaw się mega gazów i rozstroju jelit po fasoli , ogólnie Jasia powinno się unikać w ciąży a jak juz się je to w małych mega ilosciach bo powoduje mega wzdęcia itp ... Ja miałam za kazdym razem jak zjadlam i nie pozwoliła mi lekarka jeść a tak lubię: (

Ja mam jutro zapiekanke ziemniaczana z mielonym:)
    nie robię z Jasia, bo tu ciężko dostać. Robię z takiej małej fasolki i dużo jeść nie będę. To obiad na 2 dni, więc w małych ilościach po troszku :)
    W Polsce jadłam z Jasiem i nic mi nie było. A jemy i tak bardzo rzadko fasolkę, więc liczę, że będzie ok :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona na poczatku nic nie było bo dziecko male ale czym później tym przeszkadza przy" puchnacych jelitach" no nie każdego łapie to ale dla bezpieczeństwa Ja np. Nie jem a mam meeeega ochotę ! :D

Biedroneczko szczerze ? Nie umiem ! :o

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    ooo fasolke tez pychotka :)

zakrecona to rob murzynka szybko sie robi :)
    potwierdzam, że murzynek to raz, dwa i zrobiony :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Ona na poczatku nic nie było bo dziecko male ale czym później tym przeszkadza przy" puchnacych jelitach" no nie każdego łapie to ale dla bezpieczeństwa Ja np. Nie jem a mam meeeega ochotę ! :D

Biedroneczko szczerze ? Nie umiem ! :o
    taka mała ilość nie powinna mi zaszkodzić, ale jakby (odpukać) to będzie to na pewno ostatni raz kiedy gotuję.

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ostro nawet nie wiedziałam o tej fasoli :o
    Ja już rybkę zjadłam i wybrałam się do sklepu, śliwki ładne znalazłam więc jutro się zepnę zrobić te ciasto. A tak to wracając zdążyłam wypić mleko czekoladowe, zjeść 5 bez i teraz wcinam loda Prinsesse.
    W ogóle dziwne że tyle jem a jeszcze nic nie przytyłam ? :/ tzn brzuszek mi taki trochę już sie zaokrągla ale na wadze nic na plusie

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dlatego napisalam , ze nie każdemu szkodzi ale w późniejszej ciąży osobiście polecam odstawić bo każde przykre sytuacje z jelitami nabomblowanymi ze tak powiem mogą się skończyć na IP , na razie korzystaj jak ok jest:)
    Ja jestem przypadkiem gdzie jelita mega wrażliwe są: ( mnie po pierogach tak się cos działo ze wymiotowalam i sralam za przeproszenie jednoczescie , bol przeogromny aż słabo było mi , myslalam ze fikne zaraz , dwa razy miałam tak w ciąży raz po pizzy a raz po pierogach ani tego ani tego nie jem juz .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dajcie przepis na murzynka jak taki łatwy:) a wole sprawdzony przez kogoś z kim gadam niż z Neta brać:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    ostro nawet nie wiedziałam o tej fasoli :o
    Ja już rybkę zjadłam i wybrałam się do sklepu, śliwki ładne znalazłam więc jutro się zepnę zrobić te ciasto. A tak to wracając zdążyłam wypić mleko czekoladowe, zjeść 5 bez i teraz wcinam loda Prinsesse.
    W ogóle dziwne że tyle jem a jeszcze nic nie przytyłam ? :/ tzn brzuszek mi taki trochę już sie zaokrągla ale na wadze nic na plusie
    u mnie to samo, waga jaka była przed taka i jest, a brzuszek mało co widać.

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
‹‹ 471 472 473 474 475 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ