Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:No dlatego napisalam , ze nie każdemu szkodzi ale w późniejszej ciąży osobiście polecam odstawić bo każde przykre sytuacje z jelitami nabomblowanymi ze tak powiem mogą się skończyć na IP , na razie korzystaj jak ok jest:)
Ja jestem przypadkiem gdzie jelita mega wrażliwe są: ( mnie po pierogach tak się cos działo ze wymiotowalam i sralam za przeproszenie jednoczescie , bol przeogromny aż słabo było mi , myslalam ze fikne zaraz , dwa razy miałam tak w ciąży raz po pizzy a raz po pierogach ani tego ani tego nie jem juz .
Ja ostatnio po śliwkach tak miałam i teraz z rezerwą do nich podchodzęHeathera lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Dajcie przepis na murzynka jak taki łatwy:) a wole sprawdzony przez kogoś z kim gadam niż z Neta brać
ja robię tak, tylko bez przypraw do piernika i sody(za to proszek do pieczenia daję) i ni zawsze daję dżem, czasem rzucę orzechami za toZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
zakrecona ja robilam z tego przepisu http://wizaz.pl/kulinaria/przepis,2037,murzynek-prosciutki-i-pyszny
zaraz przyjdzie maz to bedziemy probowac
aaaa ja sie zaczelam rozgladac za fotelem bujanym mysle,ze do karmienia bedzie idelanyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 17:04
Heathera lubi tę wiadomość
-
Laski jeszcze zdarzycie wystrzelić
Ja w 14 tyg ciąży wazylam 7 kg mniej niż przed ciąża także wiecie a brzuch dostalam na koniec 7 miesiąca dopiero hehe . Tak jak Mama z moja siostra a ze mną juz dostała w 4 miesiącu.
No co do jelit to mam wrażliwe bardzo ale kuzwa na zaparcia nic nie pomaga ! Porażka .
Dzięki laski , zaraz przylukam przepisy -
Astoria dokładnie:) brzuchu różnie rosną , jedna w 10 tyg będzie miała jak w 20 a druga w 8 miesiącu jak Ja będzie dopiero rozpoczynała rosniecie : P
Zresztą widać na Nelly w galerii brzuszkow , w szoku czasami jestem jakie laski maja wielkie brzuchy w tak krótkich tygodniach ciąży -
mi w pierwszej ciąży wyskoczył tak ok 5 miesiacą ale teraz czuje że szybciej będzie bo już teraz widzę że ta oponka którą miałam tak sie zaokrągla bardziej:P Ale myśłałąm, że skoro nie wymiotuje to będę juz powoli przybierac kilogramy
A mam do was pytanie z innej beczki bo chodzi o te wesele co się wybieram. Moi chłopcy będą mieć fioletowe krawaty, ja chciałam sukienkę fioletową ale nie znalazłam fajnej to kupiłam taką białą w kwiatki (są też fioletowe): http://www.vubu.pl/product-pol-63512-Sukienka-w-kwiatki-na-lato-biala.html niestety mam tylko złote balerinki i kupuję do tego złotą torebkę małą. Włosy mam blond więc prawie złote więc teraz tak paznokcie zrobić na złoto czy fiolet i tak samo biżuteria (kolczyki długie i bransoletka) wziąć złote czy fiolet ? -
astoria ja pierwsze usg miałam na rozpoznanie tzn w 6 tygodniu a te drugie dopiero w 20 tygodniu to już normalnie płeć było witać, ja chyba po prostu nie miałam tego genetycznego robionego nie wiem czemu
więc Ci nie odpowiem
astoriaa lubi tę wiadomość