X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 9 września 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smerfetka22 wrote:
    astoriaa,ale u Ciebie to wyjaśnione jesteś w ciąży :),a ja chyba nie :p

ile dni masz do planowanej @?
    Ja co prawda nie wierzę w wykresy, ale Twój bardzo ładnie się prezentuje... ;)

Hera mnie to rozwalają ich pomysły ;) Kurcze skąd oni tyle ich biorą ;)

Heathera lubi tę wiadomość

7470gov3xicgdrhg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha widze 3 odppwoedzi i to 3 ciężarnych :) a ja nie wiem czy u mnie to ciąża,ale sie przestraszylam bo przed chwila w kapieli zobaczylam że mam mocno bordowe sutki,trudno mi sie bylo umyc bo są wrażliwe na dotyk no i w dłoniach takie ciężkie

• Asmee Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na moje kochana, to ty masz piękną wkrętkę w głowie. Wykres zapowiada się obiecująco, ale nie nakręcaj się tak, bo zderzenie z ziemią boli. Nie mówię tego złośliwie tylko z własnego (i nie tylko) doświadczenia.

ZakręconaOna, astoriaa lubią tę wiadomość

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrobiłam test,pozytywny :)

ona., palma, Heathera, Biedroneczka29, Carmen1724 lubią tę wiadomość

• ona. Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smerfetka22 wrote:
    po cichu gratuluję :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    narazie delikatny cień,alw jest i nawet mąż widzi :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka super ! :) a ile to dni po owulacji ??
    Poczekaj ze dwa dni i powtorz test , pewnie będzie mocniejszy:)
    Po cichu tez gratuluje :*

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    11 dpo,a @ wypada na poniedziałek

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To bardzo wcześnie i szybko test wyszedł , powtorz go za dwa dni będą ciemniejsze krechy na bank:) trzymam kciuki

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 10 września 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smerfetka22 wrote:

Gratulacje ;)

7470gov3xicgdrhg.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smerfetka22 wrote:
    Gratulacje :D

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 10 września 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak mi się już nudzi siedzenie w domu :/ 5 pażdziernika wracam na studia, co prawda trochę się boję jak sobie fizycznie dam radę w ciąży, ale już mam taaaaaaaaaak dość siedzenia w domu....

7470gov3xicgdrhg.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Astoria dasz sobie normalnie rade , Ja tez się uczylam w ciąży i jakoś poszło:) a Ty masz początek takie pełniejszy ciąży wiec na spokojnie:) bedziesz chodzić tyle ile dasz rade:) Ja teraz nawet do szkoły ide od 23 września , ostatni semestr szkoły mi się zaczyna:) i trwać będzie do stycznia wiec będę Mama na pełen etat i ucząca się dodatkowo:)
    A siedzenie w domu nudzi ojjj nudzi , znam ten bol ! Ale juz zaraz koniec u mnie bo szkoła się zacznie , dziecko się urodzi i nie będę miała czasu na leniuchowanie.:P

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    narazie dziewczyny nie ma czego gratulować,to jest delikatny cień

• astoriaa Ekspertka

Wysłany: 10 września 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona oj mam nadzieje, że będzie tak jak mówisz ;)
    Nauki się nie boję, boję się zajęć, bo u mnie to jest tak - codziennie od 8 do 13.
    Niestety daleko mam i lubię rano zjeść śniadanie więc wstaję o 5:30, potem jadę a na zajęciach niestety nie siedzę tylko chodzę/stoję...
    Mam nadzieję, że brzuch nie będzie bardzo mocno ciążył :P

Jak urodzę to prawdopodobnie wrócę praktycznie od razu na zajęcia, bo zostanie mi raptem pare tygodni, a mama i mąż spokojnie mi pomogą ;)

7470gov3xicgdrhg.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Astoria pewnie że dasz radę, nie ma co się bać :)
    A te nudzenie w domu to ja tez znam ten ból bo siedzę ciągle w domu, Ty chociaż do szkoły idziesz a ja nie. Jeszcze dodatkowo że synek do przedszkola zaczął chodzić więc do 15 samiutenka siedzę. Wiadomo trzeba coś posprzątać, obiad ugotować, przejść się na zakupy, czasem odwiedzić babcię albo koleżankę ale i tak dni się dłużą bez takiego konkretnego zajęcia...

A ja dzisiaj mądra wyskoczyłam w rozpiętej bluzce do sklepu tak na szybko. Niby słonecznie u nas ale trochę wiało i chyba mnie przewiało bo między łopatkami mnie kłuć zaczęło :/

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera kąpiel ciepła , herbatka z lipy lub mięty i vicks ! Będzie ok:) i na drugi raz tak nie wyskakuj żebyś się nie zaziebila .
    Astoria będzie na pewno dobrze , ważne ze pomoc mamy bedziesz miała , Ja to samo także wiem ze mi się uda wszystko:) u mnie w szkole się siedzi i stoi roznie ale Ja z perspektywy czasu uważam ze momentami lepiej postać w ciąży niż siedzieć , bo na macicę jest mega obciążenie jak się tak d!Ugo tez siedzi . Ja mam szkole zawsze 14-20/21 :(

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 10 września 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera, Zakręcona jak mówicie, że dam radę fizycznie to Wam wierzę ;) Bo wiecie, ja to nie wiem jak to później jest - to moja pierwsza ciąża ;)

Zakręcona ojej no to faktycznie godziny masz ciężkie...
    Ja mam na szczęście zaledwie 5h, ale kurde rano wstawać trzeba :P

Mam nadzieję, ze zdrowie pozwoli dokończyć... Bo od dyplomu dzielą mnie już tylko 2 semestry ;)

Hera też tak kilka dni temu zrobiłam :/ Uratował mnie kocyk i herbatka z cytryną i miodem ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 10:47

7470gov3xicgdrhg.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dasz rade , dasz kochana:)
    No godziny mam mega ciężkie bo mnie do spania muli o tej godzinie no ale cóż zrobić , szkoły na pewno nie zawale ! :)
    Moja ciąża tez pierwsza ale ze to przezylam juz a jestem na samym końcu ciąży to poradzić mogę: p

astoriaa lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja szkołę zaczęłam gdy synek miał 5 miesięcy to z doświadczenia wiem że było ok tylko ja robiłam zaocznie czyli w piątek 15-20, sobota 8-18 i niedziela 8-17 i szkoła oddalona 30 km. Najgorzej to było z karmieniem bo ciężko mi było te kilka godzin wytrzymac a nie miałam laktatora o nawet w tej szkole nie było jakiegoś specjalnego miejsca tylko zwykły wc więc przestałam karmić piersią jak mały miał pół roku. Gdybym teraz zaczynała szkołę to pewnie karmiłabym dłużej bo to bardziej z lenistwa było że z laktatorem nie chciało mi się męczyć... więc będzie dobrze i u Was, na pewno i nauczyciele zrozumieją sytuację i nie będą jakoś mocno naciskać :)

Kurde ja już nie wiem czy mnie przewiało czy to po prostu kręgosłup mnie boli tak jak wczoraj tylko że dziwniej... opatoliłam się kocem i zaraz herbatkę z lipy z miodem wypiję. Musze męża po ten vick wysłać dzisiaj do apteki

‹‹ 469 470 471 472 473 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ