X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    18dc, 5dpo więc jeszcze trochę do @... dużo czekania.

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam z 9 dni , nie tak tragicznie kochana:) trzymam kciuki .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 8 września 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee może masz podwyższony progesteron bo się udało. A może po prostu taka Twoja uroda ;)
    9 dni to nie wyrok ;)
    Ale to czekanie to okropne jest :P
    Ja mam 19 dni do usg i już nie mogę się doczekać.
    Nie mogę się doczekać kiedy poczuję ruchy, bo przynajmniej będę wiedziała, że dziecko tam jest i jest ok, bo teraz to w ogóle się ciągle martwię, bo przecież nie mam żadnych znaków od dzieciaka :P
    wiem, wiem, przesadzam i nienormalna jestem, ale co ja poradzę :P

7470gov3xicgdrhg.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Astoria na te znaki jeszcze trochę poczekasz: D ale jest na 100000000% wszystko ok !: D
    Ja mam USG za 8 dni:) i doczekać się nie mogę , ostatnie USG to może być a jak dotrwam do terminu to przedostatnie

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja akurat osobiście nie chciałam dawać nadzieje tym progesteronem bo to dopiero 6 dni po owulacji przypuszczalnej wiec on teraz wzrasta , jutro osiadpgnie najwięcej i albo spadać zacznie albo ciąża i będzie się utrzymywać . Także czekany i kciukamy

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to się cieszę, że progesteron wgl wskazuje, że owulka była, bo wiecie jaki ja ten wykres mam. Myślałam, że bezowulacyjny w końcu się okaże, bo tu góry i doliny.

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee wrote:
    Ja to się cieszę, że progesteron wgl wskazuje, że owulka była, bo wiecie jaki ja ten wykres mam. Myślałam, że bezowulacyjny w końcu się okaże, bo tu góry i doliny.
    A widzisz , było mówione kochana nie trać wiary :p

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek:)
    Jak tam moje drogie ?
    Co dziś w planach ??

U mnie pogoda nie zapowiada się dziś jakas szalowa znów :/ pewnie dalej deszcz , deszcz i deszcz ... Muszę wyjść parę rzeczy załatwić znów , eh.
    Pospac tez jakoś szczególnie nie pospalam bo co ROWNE 3 h było siku , rowniutenkie. Teraz luteine zapodalam i za pol h jakieś wstaje sniadanko robić dla siebie i Mamy :) bo siostra do szkoły jedzie . O ile nie zasne haha: P

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny,ja w drodze do pracy :) dobrego dnia Wam życzę,u mnie z koleji od rana boli podbrzusze z naciskiem na prawy jajnik :(

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana miłego dnia , nie przejmuj się bólem . Może być na okres a także na dzidzie:) poczekaj chwile jeszcze i tak masz ładny wykres i juz parę ładnych dni po owulacji

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesli na okres to powinnien bolec lewy,a boli prawy jajnik...i piersi takie jakies dziwne...(nie bolą mnie nigdy przed @)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka zacznijmy kochanie od tego , ze kazdy cykl jest inny . :) teraz może być ze będą bolec Cie dwa jajniki a nie jeden lub prawy a nie lewy:)
    Piersi nie zawsze muszą bolec lub nie to wszystko zależy od wzrostu prolaktyny np.
    Spokojnie musisz czekać , nie ma co gdybac i się nakrecac bo lepiej się zaskoczyć Milo niż zawieść . Tak osobiście Ja zawsze uwazalam i podchodzilam do tego .
    Główka do gory

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakrecona tez sie dziś co 3 godz na siku budziłam :D

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam mieszane uczucia co do tego....nie mam sie co cieszyć,bo nie mam żadnego potwierdzenia....fajnie ze tempka,ale na radość przyjdzie jeszcze czas....znam swoj organizm i na podstaiw obserwacji go od tylu lat wiem co jest u mnie normą,a co nie i wiem co powinno boleć,a co nie,akuratnja jestem przykladem ze wszystko mam jak w zegarku :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam takie wyniki w 12dpo

beta 27,69
    progesteron 27,13

myślicie że oki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze nowa strona

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie , ze oki:) teraz musisz za dwa dni powtórzyć o ile dziś na becie bylas jak wczoraj to jutro idź i sprawdź przyrost bo to najważniejsze . Progesteron ladniutki:)

Smerfetka Ja rozumiem , tez zawsze miałam dokładne pomiary swoje , wiele lat wiedzialam kiedy okres idzie , kiedy nie i wgle a jak zaczelam się obserwować wcale juz takie to kolorowe nie było ... Nie musisz się unosić , Ja stwierdzam swoje zdanie , ze czasami organizm płata figle i juz nie jest tak idealnie ...

smerfetka22 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka, ja też miałam wszystko jak w zegarku do czasu aż faktycznie zaczęłam wypisywać na ovf objawy. Dopiero teraz widzę ile z tego było wyimaginowanych.. nagle bóle jajników czego wcześniej nie zauważałam.. to wszystko siedzi w naszej głowie. Nie ma co się nakręcać, bo rozczarowanie bardzo boli.

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 9 września 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaaa u mnie też wszystko było jak w zegarku a w ciążę zaszłam w jedynym w moim życiu cyklu, w którym myślałam, że nie było owulacji, bo śluz nie ten, bo objawy nie takie....
    Ja tam już w te obserwacje i temperatury nie wierzę :P

Dziewczyny idę dzisiaj do banku załatwiać kredyt na mieszkanie.
    Chciałabym mieć malucha już na swoim ;))))

7470gov3xicgdrhg.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego właśnie ja przestałam obserwować objawy. W tym cyklu nawet temp mierzę tylko wtedy, kiedy się obudzę o właściwej godzinie. Jeśli nie, nie ma pomiaru. Zrobiłam testy ovu i tyle, czekam.

uwo9gov3ad3vq34d.png
‹‹ 467 468 469 470 471 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ