Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Asmee może masz podwyższony progesteron bo się udało. A może po prostu taka Twoja uroda
9 dni to nie wyrok
Ale to czekanie to okropne jest
Ja mam 19 dni do usg i już nie mogę się doczekać.
Nie mogę się doczekać kiedy poczuję ruchy, bo przynajmniej będę wiedziała, że dziecko tam jest i jest ok, bo teraz to w ogóle się ciągle martwię, bo przecież nie mam żadnych znaków od dzieciaka
wiem, wiem, przesadzam i nienormalna jestem, ale co ja poradzę -
Ja akurat osobiście nie chciałam dawać nadzieje tym progesteronem bo to dopiero 6 dni po owulacji przypuszczalnej wiec on teraz wzrasta , jutro osiadpgnie najwięcej i albo spadać zacznie albo ciąża i będzie się utrzymywać . Także czekany i kciukamy
-
Dzień doberek:)
Jak tam moje drogie ?
Co dziś w planach ??
U mnie pogoda nie zapowiada się dziś jakas szalowa znówpewnie dalej deszcz , deszcz i deszcz ... Muszę wyjść parę rzeczy załatwić znów , eh.
Pospac tez jakoś szczególnie nie pospalam bo co ROWNE 3 h było siku , rowniutenkie. Teraz luteine zapodalam i za pol h jakieś wstaje sniadanko robić dla siebie i Mamybo siostra do szkoły jedzie . O ile nie zasne haha: P
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Smerfetka zacznijmy kochanie od tego , ze kazdy cykl jest inny .
teraz może być ze będą bolec Cie dwa jajniki a nie jeden lub prawy a nie lewy:)
Piersi nie zawsze muszą bolec lub nie to wszystko zależy od wzrostu prolaktyny np.
Spokojnie musisz czekać , nie ma co gdybac i się nakrecac bo lepiej się zaskoczyć Milo niż zawieść . Tak osobiście Ja zawsze uwazalam i podchodzilam do tego .
Główka do gory -
nick nieaktualnymam mieszane uczucia co do tego....nie mam sie co cieszyć,bo nie mam żadnego potwierdzenia....fajnie ze tempka,ale na radość przyjdzie jeszcze czas....znam swoj organizm i na podstaiw obserwacji go od tylu lat wiem co jest u mnie normą,a co nie i wiem co powinno boleć,a co nie,akuratnja jestem przykladem ze wszystko mam jak w zegarku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pewnie , ze oki:) teraz musisz za dwa dni powtórzyć o ile dziś na becie bylas jak wczoraj to jutro idź i sprawdź przyrost bo to najważniejsze . Progesteron ladniutki:)
Smerfetka Ja rozumiem , tez zawsze miałam dokładne pomiary swoje , wiele lat wiedzialam kiedy okres idzie , kiedy nie i wgle a jak zaczelam się obserwować wcale juz takie to kolorowe nie było ... Nie musisz się unosić , Ja stwierdzam swoje zdanie , ze czasami organizm płata figle i juz nie jest tak idealnie ...smerfetka22 lubi tę wiadomość
-
Smerfetka, ja też miałam wszystko jak w zegarku do czasu aż faktycznie zaczęłam wypisywać na ovf objawy. Dopiero teraz widzę ile z tego było wyimaginowanych.. nagle bóle jajników czego wcześniej nie zauważałam.. to wszystko siedzi w naszej głowie. Nie ma co się nakręcać, bo rozczarowanie bardzo boli.
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Taaaa u mnie też wszystko było jak w zegarku a w ciążę zaszłam w jedynym w moim życiu cyklu, w którym myślałam, że nie było owulacji, bo śluz nie ten, bo objawy nie takie....
Ja tam już w te obserwacje i temperatury nie wierzę
Dziewczyny idę dzisiaj do banku załatwiać kredyt na mieszkanie.
Chciałabym mieć malucha już na swoim)))