X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    18dc, 5dpo więc jeszcze trochę do @... dużo czekania.

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam z 9 dni , nie tak tragicznie kochana:) trzymam kciuki .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 8 września 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee może masz podwyższony progesteron bo się udało. A może po prostu taka Twoja uroda ;)
    9 dni to nie wyrok ;)
    Ale to czekanie to okropne jest :P
    Ja mam 19 dni do usg i już nie mogę się doczekać.
    Nie mogę się doczekać kiedy poczuję ruchy, bo przynajmniej będę wiedziała, że dziecko tam jest i jest ok, bo teraz to w ogóle się ciągle martwię, bo przecież nie mam żadnych znaków od dzieciaka :P
    wiem, wiem, przesadzam i nienormalna jestem, ale co ja poradzę :P

7470gov3xicgdrhg.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Astoria na te znaki jeszcze trochę poczekasz: D ale jest na 100000000% wszystko ok !: D
    Ja mam USG za 8 dni:) i doczekać się nie mogę , ostatnie USG to może być a jak dotrwam do terminu to przedostatnie

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja akurat osobiście nie chciałam dawać nadzieje tym progesteronem bo to dopiero 6 dni po owulacji przypuszczalnej wiec on teraz wzrasta , jutro osiadpgnie najwięcej i albo spadać zacznie albo ciąża i będzie się utrzymywać . Także czekany i kciukamy

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to się cieszę, że progesteron wgl wskazuje, że owulka była, bo wiecie jaki ja ten wykres mam. Myślałam, że bezowulacyjny w końcu się okaże, bo tu góry i doliny.

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 września 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee wrote:
    Ja to się cieszę, że progesteron wgl wskazuje, że owulka była, bo wiecie jaki ja ten wykres mam. Myślałam, że bezowulacyjny w końcu się okaże, bo tu góry i doliny.
    A widzisz , było mówione kochana nie trać wiary :p

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień doberek:)
    Jak tam moje drogie ?
    Co dziś w planach ??

U mnie pogoda nie zapowiada się dziś jakas szalowa znów :/ pewnie dalej deszcz , deszcz i deszcz ... Muszę wyjść parę rzeczy załatwić znów , eh.
    Pospac tez jakoś szczególnie nie pospalam bo co ROWNE 3 h było siku , rowniutenkie. Teraz luteine zapodalam i za pol h jakieś wstaje sniadanko robić dla siebie i Mamy :) bo siostra do szkoły jedzie . O ile nie zasne haha: P

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny,ja w drodze do pracy :) dobrego dnia Wam życzę,u mnie z koleji od rana boli podbrzusze z naciskiem na prawy jajnik :(

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana miłego dnia , nie przejmuj się bólem . Może być na okres a także na dzidzie:) poczekaj chwile jeszcze i tak masz ładny wykres i juz parę ładnych dni po owulacji

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesli na okres to powinnien bolec lewy,a boli prawy jajnik...i piersi takie jakies dziwne...(nie bolą mnie nigdy przed @)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka zacznijmy kochanie od tego , ze kazdy cykl jest inny . :) teraz może być ze będą bolec Cie dwa jajniki a nie jeden lub prawy a nie lewy:)
    Piersi nie zawsze muszą bolec lub nie to wszystko zależy od wzrostu prolaktyny np.
    Spokojnie musisz czekać , nie ma co gdybac i się nakrecac bo lepiej się zaskoczyć Milo niż zawieść . Tak osobiście Ja zawsze uwazalam i podchodzilam do tego .
    Główka do gory

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakrecona tez sie dziś co 3 godz na siku budziłam :D

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam mieszane uczucia co do tego....nie mam sie co cieszyć,bo nie mam żadnego potwierdzenia....fajnie ze tempka,ale na radość przyjdzie jeszcze czas....znam swoj organizm i na podstaiw obserwacji go od tylu lat wiem co jest u mnie normą,a co nie i wiem co powinno boleć,a co nie,akuratnja jestem przykladem ze wszystko mam jak w zegarku :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam takie wyniki w 12dpo

beta 27,69
    progesteron 27,13

myślicie że oki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze nowa strona

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie , ze oki:) teraz musisz za dwa dni powtórzyć o ile dziś na becie bylas jak wczoraj to jutro idź i sprawdź przyrost bo to najważniejsze . Progesteron ladniutki:)

Smerfetka Ja rozumiem , tez zawsze miałam dokładne pomiary swoje , wiele lat wiedzialam kiedy okres idzie , kiedy nie i wgle a jak zaczelam się obserwować wcale juz takie to kolorowe nie było ... Nie musisz się unosić , Ja stwierdzam swoje zdanie , ze czasami organizm płata figle i juz nie jest tak idealnie ...

smerfetka22 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smerfetka, ja też miałam wszystko jak w zegarku do czasu aż faktycznie zaczęłam wypisywać na ovf objawy. Dopiero teraz widzę ile z tego było wyimaginowanych.. nagle bóle jajników czego wcześniej nie zauważałam.. to wszystko siedzi w naszej głowie. Nie ma co się nakręcać, bo rozczarowanie bardzo boli.

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 9 września 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaaa u mnie też wszystko było jak w zegarku a w ciążę zaszłam w jedynym w moim życiu cyklu, w którym myślałam, że nie było owulacji, bo śluz nie ten, bo objawy nie takie....
    Ja tam już w te obserwacje i temperatury nie wierzę :P

Dziewczyny idę dzisiaj do banku załatwiać kredyt na mieszkanie.
    Chciałabym mieć malucha już na swoim ;))))

7470gov3xicgdrhg.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego właśnie ja przestałam obserwować objawy. W tym cyklu nawet temp mierzę tylko wtedy, kiedy się obudzę o właściwej godzinie. Jeśli nie, nie ma pomiaru. Zrobiłam testy ovu i tyle, czekam.

uwo9gov3ad3vq34d.png
‹‹ 467 468 469 470 471 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ