Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć wszystkim
hehe z tymi cyklami to ja chyba jestem największym przykładem, że wszystko się może zdarzyć i poprzestawiaćPrzeważnie miałam regularne cykle, czasem ze 2,3 dni się spóźniał jak np pojawiał się stres ale żeby zajść w @ to nigdy nie myślałam:P W sumie jeszcze nie wiadomo na 100% bo dopiero w następnym tygodniu idę na krew i zanim otrzymam wyniki to podejrzewam, że do gina pójdę dopiero za tydzień i wtedy się wypytam dokładnie.
Astoria fajnie, że kupujesz mieszkanie zawsze to lepiej na swoim. My musimy jeszcze poczekać pewnie pod koniec listopada zaczniemy wszystko załatwiać. Ale będziemy brać z programu MDM bo teraz jest rynek wtórny i są mega dopłaty.
U nas pogoda średnia raz słońce, raz chmury. Mąż już wyzdrowiał a synek jeszcze trochę choruje. Temperatury nie ma ale została chrypka i kaszel więc do przedszkola dopiero w poniedziałek pójdzie.
A ja sobie wybrała się na zakupy internetoweKupiłam sobie kuferek na biżuterię bo dostałam pieniądze na prezent od teściów i szwagrów. I jeszcze zamówiłam notatnik ciaży bo ja jestem z tych które uwielbiają wypisywać w kalendarzach wszystko. I jeszcze sukienki szukam na wesele z motywem fioletu bo moi chłopcy będą mieć fioletowe krawaty. I znalazłam jedną fajną ecru w fioletowe kwiatki i dla męża mega sie spodobała i już miałam zamówić ale patrze że rozmiar tylko M i L mają, muszę wymiary posprawdzać ale chyba będzie za duża i muszę poszukać dalej...
-
astoriaa wrote:Taaaa u mnie też wszystko było jak w zegarku a w ciążę zaszłam w jedynym w moim życiu cyklu, w którym myślałam, że nie było owulacji, bo śluz nie ten, bo objawy nie takie....
Ja tam już w te obserwacje i temperatury nie wierzę
Dziewczyny idę dzisiaj do banku załatwiać kredyt na mieszkanie.
Chciałabym mieć malucha już na swoim)))
-
Witajcie
ja dzis mam nadmiar energii jak wstalam zjadlam i ogarnelam dom,pokoik dla maluszka na dniach zacznie sie robicteraz cos tworze w kuchni z cukinii,ziemniakow,marchwi,bakłażana,papryki,cebuli
a i dzis nad razem zlapal mnie skurcz w lydce tym razem w lewej i wczoraj znowu mnie troche cialo swedzialo zanim usnelam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 15:23
-
Hej kochane
Patkakrk wspaniała wiadomość!!! gratuluje z całego serducha
Jestemmarzycielka tak jak dziewczyny piszą, nie jesteś zerem jesteś wartościowa osoba !!!!! uwierz w siebie , nie poddawaj się i do dzieła a wszystko będzie dobrze, niestety życie czasami lubi robić nam pod górkę ale trzeba wierzyć w siebie i swoje umiejętnościgłowa do góry trzymam kciuki o znalezienie szybko dobrej pracy ! sama jestem bezrobotna i tez nic nie mogę znaleźć , ile to można siedzieć w domu eh... ;/
Dziś byłam sprawy pozałatwiać w mieście, kurczę zmarzłam tak zimno brrr.... a teraz siedzę i czekam na mojego.1 cykl starań
-
A ja zamówiłam już sukienkę. Boje się tylko czy dobry rozmiar wybrałam ale akurat w tym sklepie można odesłać na ich koszt. Ma dojść niby za 2 dni ale podejrzewam że najszybciej będzie w poniedziałek i wtedy się pochwalę
jak wieczorek mija ? Ja trochę ppsprzatalam i rysowalam z synkiem i chyba w zlej pozycji bo tetaz strasznie kregoslup mnie boli. Znacie może jakieś sposoby na ten ból ? Może jakieś ćwiczenia ? W ogóle dziwi mnie że tak często kregoslup mnie boli gdzie jeszcze brzucha w ogóle nie mam
-
Hera mnie na poczatku tez mega bolalo , najbardziej łopatki wgle i chust wie od czego. Maścią możesz się smarowac w ciszy vicks , lub ciepła kąpiel ale wiadomo nie gorąca i tyle .
Moje plany na wieczór to kolacja , mycie i spać ! Wnerwilam się dziś na mojego D , poplakalam i o .
Wstalam o 19 z drzemki , gdyby mnie nie obudził telefon to chyba do rana bym spala , ostatnio taaaaak mnie muli w dzień
Biedroneczko no pewnie ze powinnas jeść ale każdy lekarz dodatkowo Ci każe magnez w tabsach bo taka dawka z jedzenia jest za mała ze tak powiem żeby wyżywić Ciebie i dziecko . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zakręcona to najgorzej jak przez takie głupoty się ludzie kłócą, ale to pewnie u Cb np hormony a on może też coś zły dzień miał czy coś. Ja czasami tak z nerwów coś odpowiem mojemu że jest nie ciekawie
smerfetka czy bordowe to nie wiem ale na pewno mam ciemniejsze
hehe no top jest spoko niby już 5 edycja ale dalej ciekaweNajgorzej jak oni gotują takie pyszne dania że aż mi zawsze się jeść zachciewa