X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim :)
    hehe z tymi cyklami to ja chyba jestem największym przykładem, że wszystko się może zdarzyć i poprzestawiać :P Przeważnie miałam regularne cykle, czasem ze 2,3 dni się spóźniał jak np pojawiał się stres ale żeby zajść w @ to nigdy nie myślałam:P W sumie jeszcze nie wiadomo na 100% bo dopiero w następnym tygodniu idę na krew i zanim otrzymam wyniki to podejrzewam, że do gina pójdę dopiero za tydzień i wtedy się wypytam dokładnie.

Astoria fajnie, że kupujesz mieszkanie zawsze to lepiej na swoim. My musimy jeszcze poczekać pewnie pod koniec listopada zaczniemy wszystko załatwiać. Ale będziemy brać z programu MDM bo teraz jest rynek wtórny i są mega dopłaty.

U nas pogoda średnia raz słońce, raz chmury. Mąż już wyzdrowiał a synek jeszcze trochę choruje. Temperatury nie ma ale została chrypka i kaszel więc do przedszkola dopiero w poniedziałek pójdzie.
    A ja sobie wybrała się na zakupy internetowe :P Kupiłam sobie kuferek na biżuterię bo dostałam pieniądze na prezent od teściów i szwagrów. I jeszcze zamówiłam notatnik ciaży bo ja jestem z tych które uwielbiają wypisywać w kalendarzach wszystko. I jeszcze sukienki szukam na wesele z motywem fioletu bo moi chłopcy będą mieć fioletowe krawaty. I znalazłam jedną fajną ecru w fioletowe kwiatki i dla męża mega sie spodobała i już miałam zamówić ale patrze że rozmiar tylko M i L mają, muszę wymiary posprawdzać ale chyba będzie za duża i muszę poszukać dalej... :/

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • anie93lica Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję wszystkim młodym mamusiommmmmm;)

ug37zbmh9r9sv292.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    astoriaa wrote:
    Taaaa u mnie też wszystko było jak w zegarku a w ciążę zaszłam w jedynym w moim życiu cyklu, w którym myślałam, że nie było owulacji, bo śluz nie ten, bo objawy nie takie....
    Ja tam już w te obserwacje i temperatury nie wierzę :P

Dziewczyny idę dzisiaj do banku załatwiać kredyt na mieszkanie.
    Chciałabym mieć malucha już na swoim ;))))
    trzymam więc kciuki za zalatwienie ;)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Astoria powodzonka i mocne kciuki :*
    Hera jak kupisz to wrzuc foteczke w sukience:)

Heathera, astoriaa lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok jak mąż wróci to zdecydujemy którą i zamówię i jak tylko przyjdzie to wstawię zdjęcie :)

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)

ja dzis mam nadmiar energii jak wstalam zjadlam i ogarnelam dom,pokoik dla maluszka na dniach zacznie sie robic :) teraz cos tworze w kuchni z cukinii,ziemniakow,marchwi,bakłażana,papryki,cebuli :)

a i dzis nad razem zlapal mnie skurcz w lydce tym razem w lewej i wczoraj znowu mnie troche cialo swedzialo zanim usnelam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 15:23

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko magnez bierz na łydki przy okazji on jest w razie wu na brzusio

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 9 września 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie myslalam o magnezie,ale to skonsultuje ze swoja gin :)

Sofija <3
    201602294556.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skonsultuj pewnie jak boisz się:) ale na spokojnie magnez luuuub jeszcze jest opcja , sol magnezowa do kąpieli zamiast tabsow:)

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 9 września 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam jebniecie i boje sie brac cokolwiek sama :) maz mowi,ze mam jesc zywnosc co ma duzo magnezu bo te tabletki to sama chemia :)

Sofija <3
    201602294556.png
  • Ania0292 Przyjaciółka

Wysłany: 9 września 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :)
    Patkakrk wspaniała wiadomość!!! gratuluje z całego serducha :)

Jestemmarzycielka tak jak dziewczyny piszą, nie jesteś zerem jesteś wartościowa osoba !!!!! uwierz w siebie , nie poddawaj się i do dzieła a wszystko będzie dobrze, niestety życie czasami lubi robić nam pod górkę ale trzeba wierzyć w siebie i swoje umiejętności :) głowa do góry trzymam kciuki o znalezienie szybko dobrej pracy ! sama jestem bezrobotna i tez nic nie mogę znaleźć , ile to można siedzieć w domu eh... ;/

Dziś byłam sprawy pozałatwiać w mieście, kurczę zmarzłam tak zimno brrr.... a teraz siedzę i czekam na mojego.

<3 1 cykl starań <3
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zamówiłam już sukienkę. Boje się tylko czy dobry rozmiar wybrałam ale akurat w tym sklepie można odesłać na ich koszt. Ma dojść niby za 2 dni ale podejrzewam że najszybciej będzie w poniedziałek i wtedy się pochwalę :) jak wieczorek mija ? Ja trochę ppsprzatalam i rysowalam z synkiem i chyba w zlej pozycji bo tetaz strasznie kregoslup mnie boli. Znacie może jakieś sposoby na ten ból ? Może jakieś ćwiczenia ? W ogóle dziwi mnie że tak często kregoslup mnie boli gdzie jeszcze brzucha w ogóle nie mam :/

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera mnie na poczatku tez mega bolalo , najbardziej łopatki wgle i chust wie od czego. Maścią możesz się smarowac w ciszy vicks , lub ciepła kąpiel ale wiadomo nie gorąca i tyle .
    Moje plany na wieczór to kolacja , mycie i spać ! Wnerwilam się dziś na mojego D , poplakalam i o .
    Wstalam o 19 z drzemki , gdyby mnie nie obudził telefon to chyba do rana bym spala , ostatnio taaaaak mnie muli w dzień

Biedroneczko no pewnie ze powinnas jeść ale każdy lekarz dodatkowo Ci każe magnez w tabsach bo taka dawka z jedzenia jest za mała ze tak powiem żeby wyżywić Ciebie i dziecko .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czym Cię tak wkurzyl jeśli mogę spytać ? Ja już synka wykompalam a w zamian za to mąż ma naczynia pozbywać i zaraz topshew będzie :)
    a tą maść wypróbuje dzięki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 20:26

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez ogladam top szefa:) lubię te programy

A bo kurde poszło o instalacje programu antywirusowego , nie umie wytłumaczyć mi ,wnerwia się Ja sie wkurwiam i o tak od słowa do słowa ...

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny,mam dziwne pytanie,czy Wy też macie bordowe sutki??? o.O

• astoriaa Ekspertka

Wysłany: 9 września 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smerfetka22 wrote:
    dziewczyny,mam dziwne pytanie,czy Wy też macie bordowe sutki??? o.O

heheheehehehe ;) Ja trochę tak :P Zależy jeszcze od dnia ;)

Hera też oglądam top chefa :P

7470gov3xicgdrhg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    astoriaa,ale u Ciebie to wyjaśnione jesteś w ciąży :),a ja chyba nie :p

• Heathera Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona to najgorzej jak przez takie głupoty się ludzie kłócą, ale to pewnie u Cb np hormony a on może też coś zły dzień miał czy coś. Ja czasami tak z nerwów coś odpowiem mojemu że jest nie ciekawie :P

smerfetka czy bordowe to nie wiem ale na pewno mam ciemniejsze

hehe no top jest spoko niby już 5 edycja ale dalej ciekawe :) Najgorzej jak oni gotują takie pyszne dania że aż mi zawsze się jeść zachciewa :P

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera mnie tez , ciągle gadam ale bym zjadła ale bym zjadła haha
    Smerfetka Ja mam praktycznie tak brązowe ze aż czarne no ale wiadomo mleka po pachy mam ...

Heathera lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 468 469 470 471 472 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ