X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nadajecie dziewczyny co do witamin to ja biore takie bydlaki,ze czasmi mi staja w przelyku bleeee :/ wczoraj bylam w galerii musialam kupic sobie jakies szmaty bo wszystko sie robi ciasne :)maz zaczal dzialac w pokoju dla malenstwa :)

Kourtney witaj :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 16:32

Kourtney lubi tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona to Ty leż i odpoczywaj! i zjeeeeeec coś :)

Biedroneczka o matko ja to pamiętam miałam na gardło zawsze taki duży antybiotyk że tabletkę na 4 kawałki rozbijałam a i tak ciężko było połknąć.

Kourtney witaj :) powodzenia w staraniach i gratulacje z powodu zaręczyn :)

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera a wlasnie się nasprzatalam dom bo syf po tym ich zmontowaniu drzwi , pranie rozwiesilam , zjadlam rosolek a zaraz będę robić nalesniki z feta i szpinakiem .A kręgosłup dziś mi odpadnie dosłownie .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 17:16

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Hera a wlasnie się nasprzatalam dom bo syf po tym ich zmontowaniu drzwi , pranie rozwiesilam , zjadlam rosolek a zaraz będę robić nalesniki z feta i szpinakiem .A kręgosłup dziś mi odpadnie dosłownie .
    no to właśnie musisz poleżeć, odpocząć !

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musialam druga porcje rosołu zjeść i dopiero polezec hahaha

Heathera lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney, cześć! Będziemy się starać razem, bo dziewczynom (większości) już się udało :) Obyśmy szybko do nich dołączyły :)

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee wrote:
    Kourtney, cześć! Będziemy się starać razem, bo dziewczynom (większości) już się udało :) Obyśmy szybko do nich dołączyły :)
    Dolaczycie szybciej niż Wam się wydaje:) hehe

Ja bym chciała za 3 lata się starać o kolejne maleństwo , ciekawe czy którąś z Was tu jeszcze spotkam :) tak bym chciała hehe
    Oczywiscie starające się o następne dziecko ! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 17:48

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne dziewczyny doczekacie się i Wy, my za Was trzymamy kciuki :)

Zakręcona ja Ci powiem że zawsze mi się marzyła trójka dzieci ale te trzecie to myślałam że tak za jakieś 8 lat gdzieś jak tą dwójkę odchowam. Ale ostatnio mój mąż jak jego mam się pytała : co dwójka i koniec ? to powiedział jej że nie że chce trzecie. a ona: ale poczekacie trochę? A on że niekoniecznie;p się zobaczy jak będzie finansowo xd hehe to może ja z Tobą za 3 lata się spotkam hehe :P Nie mówiąc już o tym, że mój tak uwielbia dzieci że chciałby mieć 4 oczywiście jeśli finanse pozwolą wiec znając te czasy to raczej nie da rady chyba że w totka wygramy :P

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

• Heathera Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I mam nadzieję że już niedługo podacie nam dobre wiadomości :) Kurcze ja to lubię jak ktoś mówi że test pozytywny szczególnie jak starał się kilka miesięcy czy nawet lat. Każda ciąża i dziecko to cud <3

Kourtney, ZakręconaOna, Carmen1724 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee kiedy masz w planach testowanie? Dlugo sie juz starasz?

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera licze na Ciebie za trzy lata ! <3 hehe
    Mój D chce dwójkę a Ja trójkę:) namowie go na trzecie ale to kolo 30 dopiero ... Na razie Oskarek za 3 lata zaczniemy się starać o córeczkę:) i potem za kolejne 4 np. Kolejne:) o ile będę chciała za te parę lat hehe

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh no moja szwagierka np po urodzeniu pierwszej córki powiedziała że nigdy wiecej żadnych dzieci tak kiepsko zniosła ciążę i poród ale 3 lata wystarczyły żeby zapomnieć i teraz synka jeszcze mają.

A ja jednak nie pojechałam do teściów bo szwagierka która tam mieszka (ta sama która była zła na wieść że jestem w ciąży) stwierdziła że się boi żeby wiktor nie zaraził jej synka a maja 16 na szczepienie iść to wolałam zostać w domu niż wysłuchiwać bóg wie czego gdzie już wiktor prawie zdrowy jest i nie zaraża, bo sie zaraża najwięcej przed tym jak objawy przychodzą choroby. Ale ma do mnie wpaść inna szwagierka ta co za tydzień ślub bierze i co tez jest w ciąży. I pizzy mi sie zachciało zamówimy sobie ale też sałatki greckiem mi sie zachciało a mają w ofercie. A jeszcze w tv o 20 epoka lodowcowa nowa i poźniej leydis. Wiec sobie pooglądamy.

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera tez będę oglądać hahaha plus na przerwach seks w wielkim mieście:) po raz enty ale zajebiscie .
    O , a Ja zajadam nalesniorka ze szpinakiem:)
    Olej szwagierkę:) ona chyba ma dalej problem jakiś ...
    No właśnie dlatego nie mowie jak będzie za kilka lat ale na pewno jeszcze jedno jak najbardziej tak

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona zawsze ma jakieś problemy i to już nie jeden z rodziny zauważył. Najgorzej że ona zostaje na gospodarce tam u teściów i jeśli będą się powtarzać takie sytuacji to my nie często będziemy ich odwiedzać a co za tym idzie też teściów. Wiem, ze muszę olać bo tak to bym co chwilę się denerwowała. Poprawie sobie humorek filmami i ta pizzą :P

No wiadomo plany planami ale życie czasem pisze własne scenariusze. Ale trzeba wierzyć że wszystko się ułoży po naszej myśli i będzie fajna gromadka :)

• Asmee Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Asmee kiedy masz w planach testowanie? Dlugo sie juz starasz?

Czekam do ostatniego dnia przed @, ale nie spodziewam się cudu, bo szyjka nisko. ;/ U mnie leci 8 cykl starań, a trzeci z prowadzeniem wykresu tutaj. Wyniki wszystkie ok, a fasolki nie ma.

Jak tak mówicie o tym jedzeniu.. ja ostatnio zjadam takie ilości! Czekoladę całą na raz, pizzę dwa razy zamawiałam... a raczej jestem z tych co mało jedzą. ;d

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka osoba nie wiem chyba nie widzi , ze odsuwa wszystkich od siebie no ale CP zrobić ... To ona zostanie później sama od wszystkich oddalona

Heathera lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 12 września 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkim życzę powodzenia baaaardzo ;)
    Asmee czekam na Ciebie, żebyś szybko do mnie dołączyła, bo Ciebie pamiętam z lipcówek Kochana, gdzie sama startowałam ;)

Zakręcona jeżeli zdecydujemy się na drugie, to pewnie za 2-3 lata, więc może się spotkamy tutaj ;) Jeszcze będę miała 20-pare lat ;)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

7470gov3xicgdrhg.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 04:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moze jednak nie będę sama tu znów na wątku za parę lat:)
    Wgle mam nadzieje ze nie opuścimy go a jakiś kontakt będzie

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, musimy się później razem przenieść na fb - jakaś grupa czy coś.

Ja powoli reaktywuję swojego bloga, za jakiś czas chcę tam wprowadzić dział o staraniach/macieżyństwie. :) Na razie jednak skupiam się na oczekiwaniu na @ z nadzieją, że nie przyjedzie.. dziś 10dpo dopiero. Jutro planuję powtórzyć progesteron/estradiol, to może sobie betę za jednym razem zrobię.

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo wszystkim w niedzielę :)
    Właśnie jak pojawią sie dzieciaczki to wiadomo będzie trochę mniej czasu ale fajnie by było żeby kontakt się nie urwał :)

jak tam niedziela mija ? Jakie plany ?

Ja wstałam dość wcześnie jak na mnie bo po 8 :p Zjadłam śniadanko ze szwagierką a później teście przyjechali na kawę. Już teraz wszyscy pojechali a ja znowu głodna się zrobiłam to odgrzałam sobie pizze wczorajsza co trochę zostało i sałatkę grecką do tego. Muszę zamówienia z Avon pozbierać bo chcę dzisiaj wieczorem zamówić i pewnie jakąś bajkę z synkiem oglądnę. I będę czekać na męża bo ma ok 18 wrócić z tej warszawy :)

‹‹ 476 477 478 479 480 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ