X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nadajecie dziewczyny co do witamin to ja biore takie bydlaki,ze czasmi mi staja w przelyku bleeee :/ wczoraj bylam w galerii musialam kupic sobie jakies szmaty bo wszystko sie robi ciasne :)maz zaczal dzialac w pokoju dla malenstwa :)

Kourtney witaj :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 16:32

Kourtney lubi tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona to Ty leż i odpoczywaj! i zjeeeeeec coś :)

Biedroneczka o matko ja to pamiętam miałam na gardło zawsze taki duży antybiotyk że tabletkę na 4 kawałki rozbijałam a i tak ciężko było połknąć.

Kourtney witaj :) powodzenia w staraniach i gratulacje z powodu zaręczyn :)

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera a wlasnie się nasprzatalam dom bo syf po tym ich zmontowaniu drzwi , pranie rozwiesilam , zjadlam rosolek a zaraz będę robić nalesniki z feta i szpinakiem .A kręgosłup dziś mi odpadnie dosłownie .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 17:16

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Hera a wlasnie się nasprzatalam dom bo syf po tym ich zmontowaniu drzwi , pranie rozwiesilam , zjadlam rosolek a zaraz będę robić nalesniki z feta i szpinakiem .A kręgosłup dziś mi odpadnie dosłownie .
    no to właśnie musisz poleżeć, odpocząć !

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musialam druga porcje rosołu zjeść i dopiero polezec hahaha

Heathera lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney, cześć! Będziemy się starać razem, bo dziewczynom (większości) już się udało :) Obyśmy szybko do nich dołączyły :)

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee wrote:
    Kourtney, cześć! Będziemy się starać razem, bo dziewczynom (większości) już się udało :) Obyśmy szybko do nich dołączyły :)
    Dolaczycie szybciej niż Wam się wydaje:) hehe

Ja bym chciała za 3 lata się starać o kolejne maleństwo , ciekawe czy którąś z Was tu jeszcze spotkam :) tak bym chciała hehe
    Oczywiscie starające się o następne dziecko ! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 17:48

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne dziewczyny doczekacie się i Wy, my za Was trzymamy kciuki :)

Zakręcona ja Ci powiem że zawsze mi się marzyła trójka dzieci ale te trzecie to myślałam że tak za jakieś 8 lat gdzieś jak tą dwójkę odchowam. Ale ostatnio mój mąż jak jego mam się pytała : co dwójka i koniec ? to powiedział jej że nie że chce trzecie. a ona: ale poczekacie trochę? A on że niekoniecznie;p się zobaczy jak będzie finansowo xd hehe to może ja z Tobą za 3 lata się spotkam hehe :P Nie mówiąc już o tym, że mój tak uwielbia dzieci że chciałby mieć 4 oczywiście jeśli finanse pozwolą wiec znając te czasy to raczej nie da rady chyba że w totka wygramy :P

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

• Heathera Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I mam nadzieję że już niedługo podacie nam dobre wiadomości :) Kurcze ja to lubię jak ktoś mówi że test pozytywny szczególnie jak starał się kilka miesięcy czy nawet lat. Każda ciąża i dziecko to cud <3

Kourtney, ZakręconaOna, Carmen1724 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee kiedy masz w planach testowanie? Dlugo sie juz starasz?

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera licze na Ciebie za trzy lata ! <3 hehe
    Mój D chce dwójkę a Ja trójkę:) namowie go na trzecie ale to kolo 30 dopiero ... Na razie Oskarek za 3 lata zaczniemy się starać o córeczkę:) i potem za kolejne 4 np. Kolejne:) o ile będę chciała za te parę lat hehe

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh no moja szwagierka np po urodzeniu pierwszej córki powiedziała że nigdy wiecej żadnych dzieci tak kiepsko zniosła ciążę i poród ale 3 lata wystarczyły żeby zapomnieć i teraz synka jeszcze mają.

A ja jednak nie pojechałam do teściów bo szwagierka która tam mieszka (ta sama która była zła na wieść że jestem w ciąży) stwierdziła że się boi żeby wiktor nie zaraził jej synka a maja 16 na szczepienie iść to wolałam zostać w domu niż wysłuchiwać bóg wie czego gdzie już wiktor prawie zdrowy jest i nie zaraża, bo sie zaraża najwięcej przed tym jak objawy przychodzą choroby. Ale ma do mnie wpaść inna szwagierka ta co za tydzień ślub bierze i co tez jest w ciąży. I pizzy mi sie zachciało zamówimy sobie ale też sałatki greckiem mi sie zachciało a mają w ofercie. A jeszcze w tv o 20 epoka lodowcowa nowa i poźniej leydis. Wiec sobie pooglądamy.

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera tez będę oglądać hahaha plus na przerwach seks w wielkim mieście:) po raz enty ale zajebiscie .
    O , a Ja zajadam nalesniorka ze szpinakiem:)
    Olej szwagierkę:) ona chyba ma dalej problem jakiś ...
    No właśnie dlatego nie mowie jak będzie za kilka lat ale na pewno jeszcze jedno jak najbardziej tak

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona zawsze ma jakieś problemy i to już nie jeden z rodziny zauważył. Najgorzej że ona zostaje na gospodarce tam u teściów i jeśli będą się powtarzać takie sytuacji to my nie często będziemy ich odwiedzać a co za tym idzie też teściów. Wiem, ze muszę olać bo tak to bym co chwilę się denerwowała. Poprawie sobie humorek filmami i ta pizzą :P

No wiadomo plany planami ale życie czasem pisze własne scenariusze. Ale trzeba wierzyć że wszystko się ułoży po naszej myśli i będzie fajna gromadka :)

• Asmee Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Asmee kiedy masz w planach testowanie? Dlugo sie juz starasz?

Czekam do ostatniego dnia przed @, ale nie spodziewam się cudu, bo szyjka nisko. ;/ U mnie leci 8 cykl starań, a trzeci z prowadzeniem wykresu tutaj. Wyniki wszystkie ok, a fasolki nie ma.

Jak tak mówicie o tym jedzeniu.. ja ostatnio zjadam takie ilości! Czekoladę całą na raz, pizzę dwa razy zamawiałam... a raczej jestem z tych co mało jedzą. ;d

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka osoba nie wiem chyba nie widzi , ze odsuwa wszystkich od siebie no ale CP zrobić ... To ona zostanie później sama od wszystkich oddalona

Heathera lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 12 września 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkim życzę powodzenia baaaardzo ;)
    Asmee czekam na Ciebie, żebyś szybko do mnie dołączyła, bo Ciebie pamiętam z lipcówek Kochana, gdzie sama startowałam ;)

Zakręcona jeżeli zdecydujemy się na drugie, to pewnie za 2-3 lata, więc może się spotkamy tutaj ;) Jeszcze będę miała 20-pare lat ;)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

7470gov3xicgdrhg.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 04:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moze jednak nie będę sama tu znów na wątku za parę lat:)
    Wgle mam nadzieje ze nie opuścimy go a jakiś kontakt będzie

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, musimy się później razem przenieść na fb - jakaś grupa czy coś.

Ja powoli reaktywuję swojego bloga, za jakiś czas chcę tam wprowadzić dział o staraniach/macieżyństwie. :) Na razie jednak skupiam się na oczekiwaniu na @ z nadzieją, że nie przyjedzie.. dziś 10dpo dopiero. Jutro planuję powtórzyć progesteron/estradiol, to może sobie betę za jednym razem zrobię.

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo wszystkim w niedzielę :)
    Właśnie jak pojawią sie dzieciaczki to wiadomo będzie trochę mniej czasu ale fajnie by było żeby kontakt się nie urwał :)

jak tam niedziela mija ? Jakie plany ?

Ja wstałam dość wcześnie jak na mnie bo po 8 :p Zjadłam śniadanko ze szwagierką a później teście przyjechali na kawę. Już teraz wszyscy pojechali a ja znowu głodna się zrobiłam to odgrzałam sobie pizze wczorajsza co trochę zostało i sałatkę grecką do tego. Muszę zamówienia z Avon pozbierać bo chcę dzisiaj wieczorem zamówić i pewnie jakąś bajkę z synkiem oglądnę. I będę czekać na męża bo ma ok 18 wrócić z tej warszawy :)

‹‹ 476 477 478 479 480 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ