Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale nadajecie dziewczyny co do witamin to ja biore takie bydlaki,ze czasmi mi staja w przelyku bleeee
wczoraj bylam w galerii musialam kupic sobie jakies szmaty bo wszystko sie robi ciasne :)maz zaczal dzialac w pokoju dla malenstwa
Kourtney witajWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 16:32
Kourtney lubi tę wiadomość
-
Zakręcona to Ty leż i odpoczywaj! i zjeeeeeec coś
Biedroneczka o matko ja to pamiętam miałam na gardło zawsze taki duży antybiotyk że tabletkę na 4 kawałki rozbijałam a i tak ciężko było połknąć.
Kourtney witajpowodzenia w staraniach i gratulacje z powodu zaręczyn
Kourtney lubi tę wiadomość
-
Hera a wlasnie się nasprzatalam dom bo syf po tym ich zmontowaniu drzwi , pranie rozwiesilam , zjadlam rosolek a zaraz będę robić nalesniki z feta i szpinakiem .A kręgosłup dziś mi odpadnie dosłownie .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 17:16
-
ZakręconaOna wrote:Hera a wlasnie się nasprzatalam dom bo syf po tym ich zmontowaniu drzwi , pranie rozwiesilam , zjadlam rosolek a zaraz będę robić nalesniki z feta i szpinakiem .A kręgosłup dziś mi odpadnie dosłownie .
-
Asmee wrote:Kourtney, cześć! Będziemy się starać razem, bo dziewczynom (większości) już się udało
Obyśmy szybko do nich dołączyły
Ja bym chciała za 3 lata się starać o kolejne maleństwo , ciekawe czy którąś z Was tu jeszcze spotkamtak bym chciała hehe
Oczywiscie starające się o następne dziecko !Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 17:48
-
Jasne dziewczyny doczekacie się i Wy, my za Was trzymamy kciuki
Zakręcona ja Ci powiem że zawsze mi się marzyła trójka dzieci ale te trzecie to myślałam że tak za jakieś 8 lat gdzieś jak tą dwójkę odchowam. Ale ostatnio mój mąż jak jego mam się pytała : co dwójka i koniec ? to powiedział jej że nie że chce trzecie. a ona: ale poczekacie trochę? A on że niekoniecznie;p się zobaczy jak będzie finansowo xd hehe to może ja z Tobą za 3 lata się spotkam heheNie mówiąc już o tym, że mój tak uwielbia dzieci że chciałby mieć 4 oczywiście jeśli finanse pozwolą wiec znając te czasy to raczej nie da rady chyba że w totka wygramy
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
I mam nadzieję że już niedługo podacie nam dobre wiadomości
Kurcze ja to lubię jak ktoś mówi że test pozytywny szczególnie jak starał się kilka miesięcy czy nawet lat. Każda ciąża i dziecko to cud
Kourtney, ZakręconaOna, Carmen1724 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hera licze na Ciebie za trzy lata !
hehe
Mój D chce dwójkę a Ja trójkęnamowie go na trzecie ale to kolo 30 dopiero ... Na razie Oskarek za 3 lata zaczniemy się starać o córeczkę
i potem za kolejne 4 np. Kolejne:) o ile będę chciała za te parę lat hehe
-
heh no moja szwagierka np po urodzeniu pierwszej córki powiedziała że nigdy wiecej żadnych dzieci tak kiepsko zniosła ciążę i poród ale 3 lata wystarczyły żeby zapomnieć i teraz synka jeszcze mają.
A ja jednak nie pojechałam do teściów bo szwagierka która tam mieszka (ta sama która była zła na wieść że jestem w ciąży) stwierdziła że się boi żeby wiktor nie zaraził jej synka a maja 16 na szczepienie iść to wolałam zostać w domu niż wysłuchiwać bóg wie czego gdzie już wiktor prawie zdrowy jest i nie zaraża, bo sie zaraża najwięcej przed tym jak objawy przychodzą choroby. Ale ma do mnie wpaść inna szwagierka ta co za tydzień ślub bierze i co tez jest w ciąży. I pizzy mi sie zachciało zamówimy sobie ale też sałatki greckiem mi sie zachciało a mają w ofercie. A jeszcze w tv o 20 epoka lodowcowa nowa i poźniej leydis. Wiec sobie pooglądamy. -
Hera tez będę oglądać hahaha plus na przerwach seks w wielkim mieście:) po raz enty ale zajebiscie .
O , a Ja zajadam nalesniorka ze szpinakiem:)
Olej szwagierkęona chyba ma dalej problem jakiś ...
No właśnie dlatego nie mowie jak będzie za kilka lat ale na pewno jeszcze jedno jak najbardziej tak -
Ona zawsze ma jakieś problemy i to już nie jeden z rodziny zauważył. Najgorzej że ona zostaje na gospodarce tam u teściów i jeśli będą się powtarzać takie sytuacji to my nie często będziemy ich odwiedzać a co za tym idzie też teściów. Wiem, ze muszę olać bo tak to bym co chwilę się denerwowała. Poprawie sobie humorek filmami i ta pizzą
No wiadomo plany planami ale życie czasem pisze własne scenariusze. Ale trzeba wierzyć że wszystko się ułoży po naszej myśli i będzie fajna gromadka -
Kourtney wrote:Asmee kiedy masz w planach testowanie? Dlugo sie juz starasz?
Czekam do ostatniego dnia przed @, ale nie spodziewam się cudu, bo szyjka nisko. ;/ U mnie leci 8 cykl starań, a trzeci z prowadzeniem wykresu tutaj. Wyniki wszystkie ok, a fasolki nie ma.
Jak tak mówicie o tym jedzeniu.. ja ostatnio zjadam takie ilości! Czekoladę całą na raz, pizzę dwa razy zamawiałam... a raczej jestem z tych co mało jedzą. ;d -
Wszystkim życzę powodzenia baaaardzo
Asmee czekam na Ciebie, żebyś szybko do mnie dołączyła, bo Ciebie pamiętam z lipcówek Kochana, gdzie sama startowałam
Zakręcona jeżeli zdecydujemy się na drugie, to pewnie za 2-3 lata, więc może się spotkamy tutajJeszcze będę miała 20-pare lat
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, musimy się później razem przenieść na fb - jakaś grupa czy coś.
Ja powoli reaktywuję swojego bloga, za jakiś czas chcę tam wprowadzić dział o staraniach/macieżyństwie.Na razie jednak skupiam się na oczekiwaniu na @ z nadzieją, że nie przyjedzie.. dziś 10dpo dopiero. Jutro planuję powtórzyć progesteron/estradiol, to może sobie betę za jednym razem zrobię.
-
Hejo wszystkim w niedzielę
Właśnie jak pojawią sie dzieciaczki to wiadomo będzie trochę mniej czasu ale fajnie by było żeby kontakt się nie urwał
jak tam niedziela mija ? Jakie plany ?
Ja wstałam dość wcześnie jak na mnie bo po 8 :p Zjadłam śniadanko ze szwagierką a później teście przyjechali na kawę. Już teraz wszyscy pojechali a ja znowu głodna się zrobiłam to odgrzałam sobie pizze wczorajsza co trochę zostało i sałatkę grecką do tego. Muszę zamówienia z Avon pozbierać bo chcę dzisiaj wieczorem zamówić i pewnie jakąś bajkę z synkiem oglądnę. I będę czekać na męża bo ma ok 18 wrócić z tej warszawy