Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
A Ja nie posiadam zmywarki , zmywam sama i lubię to !
haha
Choroba głowy: p ?! Haha chyba tak , większość mówi do mnie ... Jak można lubi zmywac hahaha
Fakt jak gora zmywania jest to szlak trafia ale zmywam raz Ja razD
Ja na 12 mam dziś Hera lekarza , udało się pozalatwiac .
Ja badalam każdy cykl szyjkew szczesliwym tez a
E to z ciekawości mimo ze wiedziałam ZS ma nie być owulacji hehe a jednak -
Zakręcona i jakie było jej położenie po owulacji?
Szukałam informacji na ten temat i są sprzeczne. Wydaje mi się, że w tym cyklu też się nie udało, ale cholernie kłucie jajnika daje mi do myślenia. Szyjka nisko, miękka i zamknięta - jak zazwyczaj przed @. -
Asmee ja też nigdy szyjki nie badałam.
Zakręcona to musisz do nas przyjść pozmywać:p Ja tam jakoś mocno nie nienawidzę zmywać, już wolę naczynia niż np podłogę albo prasować nie cierpię. Ale jak codziennie widzę górę naczyń to mam dośćWcześniej to gdzieś co 3 dni zmywałam taką górę i było spokój.
A jeszcze mam pytanie do Was bo teraz zażywam Pregnę Plus. A kupiłam sobie przez internet taki dziennik ciążowy z resztą po okazyjnej cenie tylko 20 zł plus 8 wysyłka a babka gratis dała mi 2 opakowania witamin femibion. Myślicie że jak skończę Pregnę to mogę zacząć brać ten femibion ? Tam tez jest kwas foliowy w takiej samej dawce, nawet więcej witamin jest tyle że nie ma żelaza tak jak w Pregnie. Z jednej strony to takie mieszanie trochę ale z drugiej oszczędność bo jednak 2 opakowania za darmo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 11:08
-
Asmee generalnie to każda kobieta ma inna szyjkę ale ogólnie w ciąży w udanym cyklu miałam z tego co pamietam wysoko szyjkę aż ledwo ja dotykalam , zamknięta i twarda lub średnia ale tez zmieniala się na średnie ułożenie twarda lub mnieksza ale zamknięta . Najgorsze jest to , ze szyjka z dnia na dzień może się zmienić . Po owulacji juz najlepiej nie podrazniac jej i nie obserwować bo i tak co ma buc to będzie: D
-
W sumie Pregnę mam jeszcze na 22 dni to do ok końca 12 tygodnia a pozniej moze wezme ten femibion (14 tabletek wiec 2 tygodnie) a pozniej moze gin zaleci jakies inne w bardziej zaawansowanej ciązy a jak nie to wrócę do pregny
Aaaa i przyszedł jeszcze mój kuferek na biżuterie co sobie zamówiłam na urodziny i jeszcze moja sukienka na wesel. Dzieki bogu że wzięłam rozmiar większy bo jest akurat. Miałam wstawić zdjecie ale kurde aparat mi siadł, a w telefonie mam słaby, niby zrobiłam zdjęcia ale zaraz zobaczę czy w ogole coś widać :p fajny dzień mam dzisiaj
justjestem Witajczemu twierdzisz, że nieudany? Kiedy masz termin @ ?
-
nick nieaktualny
-
Kourtney Ja na bete bym poszła w dzień spodziewanej miesiaczki , mimo , ze tempka rośnie bo do 13 dpo dochodzi do zagnieżdżenia wiec wiesz:) polecam iść za 4 dni np.
Jujestem hej , witamy:) opowiedz cos o sobie , o Was:) i powodzonka
Asmee no wiec jak wszystko jest ładnie to na spokojnie musicie się starać , może takie napieranie na ciążę tez działa ?? U wielu kobiet z wielkimi problemami się to sprawdza ze psychika mega działa , odpuszczaja i bach ! :*
Dopóki okresu nie dostaniesz nic nie przekreslaj , czekaj na spokojnie ale bez nakręcania się tez . -
U mnie napieranie pojawia się dopiero, gdy już mam świadomość porażki. Serduszkowanie przychodzi nam naturalnie, nic na siłę. Jak się widzimy, jak mamy ochotę.. i raczej starania to ostatnia rzecz o jakiej wtedy myślimy
Kourtney, czasem ovu się myli w wykresach, gdzie temp nie jest mierzona regularnie. U mnie w tym cyklu też tak było, gdy zapomniałam odnotować temp z 12dc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 16:11
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Kourtney tez bym na Twoim miejscu trochę poczekała, chociaż wiem jak ciężko jest czekać
Asmee może na razie niczego nie przekreślaj, nie masz jeszcze @ więc wszystko jest możliwe
Aj a ja sie namęczyłam trochę bo pilnowałam córki znajomych i o 15 poleciałam z nią do sklepu bo się umówiłam z babką bo kurtkę od niej kupowałam. Później zaszłyśmy do sklepu a później biegiem z zakupami i z małą w wózku na stację bo teściowa zadzwoniła że jedzie autobusem ze szkoły i kierowca zgodził się wyrzucić wiktora przy stacji (bo mąż dzisiaj do późna pracuje i nie mógł go odebrać) i że za 5 minut już będą. Na szczęście zdążyłam ale jak wróciliśmy do domu to ręce mi drżały póki nie odsapnęłam i nie zjadłam.
Mam jakieś zdjęcia tej sukienki, słabe to słabe ale sukienkę widać, tylko nie patrzcie na twarz i włosy bo oczywiście strasznie wyglądam :p
http://zapodaj.net/b977a7d319dff.jpg.html
http://zapodaj.net/d776bc83c188b.jpg.html
http://zapodaj.net/14eae1dd22bd5.jpg.html
http://zapodaj.net/85bab89c4ec3b.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 16:21
-
Asmee dzięki
mój mąż chciał żebym kupiła w kwiatki i mi też się bardzo spodobała szczególnie jak przymierzyłam. Nooo pochwal się jutro też kiecką
Setne urodziny ? o ja fajny wiek, u nas to tylko moja babcia najstarsza jest 88 lat ma. I jeszcze sąsiad rodziców ma 90coś lat a tak to nikogo takiego nie znam. hehe tylko trzeba śpiewać 200 lat a nie 100 lat