Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Asmee a to ktoś sobie ładnie żyje !
to jest dopiero okazja do świętowania nie: D
Moja prababcia ma 89/90 lat , sama juz za mocno nie kojarze haha . Mojej siostry prababcia dożyła 98 lat:)
Hera ładna sukienka:) wiesz , ze ogólnie Ciebie jako osobę taka właśnie wyobrazalam jak jesteś: D mała blondyneczka , szczuplutenka heheWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 16:56
Heathera lubi tę wiadomość
-
Zakręcona serio hehe nawet po rozmowie można skojarzyć jaka jestem
Astoria noo ja to bez makijażu na 16 wyglądam dlatego mi głupio czasem jak gdzieś z synkiem wychodzę nieumalowana a teraz to w ogóle nie dość że 16 z 3 letnim dzieckiem to jeszcze z brzuchem hehe
Biedroneczka ja to chyba nie dam rady takiego czegoś oglądać bo będę całą we łzach -
Heathera wrote:Zakręcona ja czasem oglądam np jakieś trudne sprawy czy jakiś serial i tam jakaś tragedia jest a mi już łzy podchodzą do oczu taka jestem czuła w tej ciąży
Heathera lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Hahaha o rany !
no niby na tasiemcach tez się ryczy a to tylko gra ale jednak .
Byłam dziś Hera u lekarza i dostalam skierowanie na cholestaze , na to uczulenie i chorcowanie się ... W środę IDE się przebadac -
Asmee wrote:Ja jak zawsze nie w temacie - o czym jest ten 'serial' czy co to tam jest? ;d
Hera no właśnie oby nie , chociaż na to dietka mała i poprawia się , moja przyjaciółka miala ale wole nie .
Biedroneczko no właśnie , jutro będzie seans: P -
Zakręcona no ja własnie też to miałam ale objawiło się jakieś 4 dni przed porodem bo zaczęłam strasznie się drapać. I jak przyszło co do czego dostałam skierowanie do szpitala a jak tam poszłam (to już opowiadałam tu na forum) zaczęłam rodzić i tyle że po porodzie dawali mi jakieś tabletki. Ale czytałam że jak się w pierwszej ciąży ją miało to w późniejszych tez się będzie miało. Już dla gina mówiłam że ją miałam to zobaczę co mi przy następnej wizycie powie.
-
Asmee wrote:Oj, to nie dla mnie. Za słabe nerwy mam na to. Zauważyłam, że zaczyna mnie irytować bum na ciąże/zaręczyny i całą tęczę uczuć wylewanych na fb na przykład. Chyba mało wylewna jestem.
Wiec nie jesteś malo wylewna:) albo i Ja jestem taka sama ...
Hera no to pięknie , to koniecznie kontroluj się . -
Zmienię nieco temat i 'obrzydzę' Wam podwieczorek moimi słodkościami.
Tak mnie wzięło na przeglądanie zdjęć moich dzieci ;p
http://s1272.photobucket.com/user/aLoveliness/media/11695935_684177198355342_1066869427208796431_n_zpssufpvafh.jpg.html
https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/11036416_712353745537687_5810794998457952151_n.jpg?oh=7e77168cb6ef7ac41b0c3bedc44f9061&oe=56A9738A -
Asmee moja przyjaciółka ma świra na punkcie szczurów, ma ich chyba z 12 i tez te takie łyse, jakieś łaciate itd. Nawet raz przez 2 tygodnie jej pilnowałam 2 samców jak wyjechała na wakacje
A te świnki przecudne ! Powiedz mi jak te świnki morskie są w utrzymaniu ? Ciężko się nimi opiekować ? I w ogóle co to za rasa taka czarna ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 19:04