X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Milo by było mieć kontakt:)

Hera a Ja właśnie leże w wannie:) mega dalej swędzenie ciała mam , trzeci dzień ...
    Obiadek zaraz będę robić z Mama .
    Dziś szef kuchni serwuje mielone , ziemniaczki i marchewka z groszkiem :)
    Później co będę robić nie mam pojęcia powiem szczerze , mam ochotę iść spać bo niestety ale od dwóch dni w nocy boli mnie spojenie łonowe i pachwiny ... Na dodatek co godzinę , co pol siku latam . Jak opentana .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to nie widzę przeszkód żebyś sobie trochę pospała :)
    Ja chyba też dzisiaj w dzień się zdrzemnę bo wczoraj późno poszłam spać a rano wstałam i trochę mi tez spać się chce do tego pogoda taka pochmurna i zimnooo że tylko pod kocem siedzieć.

A ja akurat nie lubie mielonych:p Bo mięsa mielonego nie lubię ewentualnie z ryżem w gołąbku trochę zjem albo trochę w lazania ale przeważnie wybieram :P

Na swędzenie może jakiś dobry balsam najlepsze są takie co mają w składzie dużo gliceryny, tak wczoraj słyszałam w programie wiem co jem, wiem co kupuje :P

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe:) no każdy ma inny smaczek
    No tak pewnie będzie , ze po obiadku padne . Szczególnie ze po kąpieli cieplej jestem:) ah jak Ja to lubię.
    Wiesz co Ja się drapie bo uczulenia jakiegos na całym ciele dostalam ... Jutro się zapisze do lekarza bo mam parę spraw a przy okazji pokaże mu to

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no to pokaż, pokaż, powinien to zobaczyć

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :) ja juz po obiadku obecnie objadam sie krowkami ktore dorwalam wczoraj w Lidlu ale pyszne mniam :) co do kontaktu to ja tez chetnie bede utrzymywac z Wami jak ktos stworzy jakas grupe czy cos na fb to pisac na pewno dolacze :) ja tu na pewno bede obecna przy kolejnych staraniach :) ja dzis kisze w domu,maz zaczal remont i jestem uwieziona :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kurde miałam jutro iść na te badania ale nie wiem czy iść bo coś mnie chyba katar łapie i nie wiem czy się nie zaraziłam od synka. i jak pójdę jutro to się boję że wyniki będą błędne :/

• astoriaa Ekspertka

Wysłany: 13 września 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera daj sobie jeden dzień, zobaczysz w którą stronę to idzie ;)

Jeju jak mi się dzisiaj nudzi straszliwie...
    I głodna ciągle.... :/

Dostałam wczoraj torbę ciuchów ciążowych ;) Głównie tuniki, cieszę się, pare złotych zostanie w kieszeni ;)

7470gov3xicgdrhg.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie nie wiem czy czekać czy polecieć jutro na szybko zanim się choroba nie rozwinęła bo jak poczekam i się rozwinie to znowu tydzień opóźnienia będzie bo miałam iść na te badania w tym tygodniu, który się kończy :/ z resztą to badanie na toxo i morfologia więc toxo raczej powinno wyjść normalnie nawet przy przeziębieniu tak mi się zdaje, najwyżej jak morfologia zła wyjdzie to powiem dla lekarza że przeziębienie mnie łapie i najwyżej każe mi później powtórzyć

• Heathera Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Astoria fajnie Ci :) ja mam kilka takich bluzek i tunik luźniejszych to będę nosić i dresy póki co. A w nastepnym miesiacu kupie sobie jakies jeansy ciążowe już sobie oglądałam na allegro :P

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera myślę tak jak Ty , ze powinnas jutro lecieć zanim się to rozwinie wszystko w razie czego powtorzysz morfologię a hivy , toxo itp wszasytko wyjdzie jak ma wyjść bo wpływu choroba nie ma:)
    Astoria Ja dziś za to jeść za bardzo nie mogę: (
    Nudze się tez , parę h w dzień pospalam i o ...
    Dziś u mnie pod blokiem w parku dni Koluszek i jest rolnik szuka zony i weekend gra i tez nigdzie nie poszlam bo leniwa za bardzo jestem dziś ... I przemeczona przede wszystkim bo w nocy nie spalam prawie nic

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nom polecę jutro chyba że nie wiem wstanę w okropnym stanie z okropnym przeziębieniem to wtedy nie będę się męczyć i pójdę za kilka dni, ale mam nadzieję że tak nie będzie tylko lekki katarek.
    Ooo a ja będę rolnika oglądać o 21 :P
    W sumie jak masz pod blokiem to pewnie i w domu słyszysz całą imprezę:)

• Heathera Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O i sobie herbatkę z lipy z miodem zrobię na ten katar

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób , pewnie , ze zrób:)
    Nie no jasne ze jak źle od rana bedziesz się czuła to nie idź nigdzie:)
    Ja jutro tez smigam do lekarza odebrać wyniki badan , po skierowanie na pojemność płuc bo mam mega problemy. . . i po badanie na cholestaze bo zadrapie się ostatnimi czasy

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 13 września 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera a jak chodzi o toxoplazmoze to pewnie, że leć bo przeziębienie nie ma na to żdnego wpływu ;)
    Na morfologię ma, ale tak jak mówisz, najwyżej powtórzysz sobie.

Co do lenistwa - mam to samo. Nawet zaczynam się cieszyć, że na czas wykańczania mieszkania idziemy mieszkać u teściów, bo tam dosłownie nic nie będę musiała robić :P

7470gov3xicgdrhg.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona no to też musisz sprawdzić ta cholestaze :/

Astoria to fajnie Ci, ja to mam dość że np przez to że teraz tak dużo jem codziennie mam góre naczyń do zmywania :/

Nom zobaczę jak będę rano się czuła i zdecyduję co robić :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Astoria to dobrze , ze poleniuszkujesz trochę . :D zaraz szkoła się zacznie to będzie jeżdżenia: p
    Mnie zaczyna się od 23 września , rany: p

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 13 września 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co prawda jeszcze do końca października albo dłużej tu zostajemy, a potem dopiero do teściów, ale i tak dobrze ;)

Hera no ja też mam właśnie góre zmywania... Nawet zmywarka mi nie pomaga :P
    A najgorzej z prasowaniem :/

Zakręcona ja niestety dopiero 5 października :/

7470gov3xicgdrhg.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Czesc dziewczyny. Dolaczam do was jesli mozna. Jestem rocznik 94 :) I tez zaczesmy starania o upragniona dzidzie .
    Pozdrawiam i trzymam kciuki za was :***
    hej :)

też mam górę zmywania z wczoraj :/

Kourtney lubi tę wiadomość

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe patrze każda z nas potrzebuje robota do zmywania :P Ja się cieszę bo w nowym mieszkaniu zmywarkę mamy ale zanim się przeprowadzimy to trochę potrwa.

Wróciłam już z badań i zjadłam serek bo już mnie mdliło strasznie z głodu. A w sumie dobrze się czuje, wczoraj nie miałam temperatury a dzisiaj tez za bardzo kataru nie mam więc mam nadzieję że wyniki będą ok. Morfologię mogę odebrać dzisiaj a na toxo muszę czekać na telefon ok 2,3 dni wiec pewnie i tak wszystko odbiorę za jednym razem żeby nie latać dwa razy. Mam nadzieję że szybko będzie telefon i wyniki zobaczę bo się trochę denerwuję żeby wszystko było ok.

• Asmee Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy któraś z Was w szczęśliwym cyklu badała szyjkę?

uwo9gov3ad3vq34d.png
‹‹ 477 478 479 480 481 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ