X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Milo by było mieć kontakt:)

Hera a Ja właśnie leże w wannie:) mega dalej swędzenie ciała mam , trzeci dzień ...
    Obiadek zaraz będę robić z Mama .
    Dziś szef kuchni serwuje mielone , ziemniaczki i marchewka z groszkiem :)
    Później co będę robić nie mam pojęcia powiem szczerze , mam ochotę iść spać bo niestety ale od dwóch dni w nocy boli mnie spojenie łonowe i pachwiny ... Na dodatek co godzinę , co pol siku latam . Jak opentana .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to nie widzę przeszkód żebyś sobie trochę pospała :)
    Ja chyba też dzisiaj w dzień się zdrzemnę bo wczoraj późno poszłam spać a rano wstałam i trochę mi tez spać się chce do tego pogoda taka pochmurna i zimnooo że tylko pod kocem siedzieć.

A ja akurat nie lubie mielonych:p Bo mięsa mielonego nie lubię ewentualnie z ryżem w gołąbku trochę zjem albo trochę w lazania ale przeważnie wybieram :P

Na swędzenie może jakiś dobry balsam najlepsze są takie co mają w składzie dużo gliceryny, tak wczoraj słyszałam w programie wiem co jem, wiem co kupuje :P

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe:) no każdy ma inny smaczek
    No tak pewnie będzie , ze po obiadku padne . Szczególnie ze po kąpieli cieplej jestem:) ah jak Ja to lubię.
    Wiesz co Ja się drapie bo uczulenia jakiegos na całym ciele dostalam ... Jutro się zapisze do lekarza bo mam parę spraw a przy okazji pokaże mu to

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no to pokaż, pokaż, powinien to zobaczyć

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :) ja juz po obiadku obecnie objadam sie krowkami ktore dorwalam wczoraj w Lidlu ale pyszne mniam :) co do kontaktu to ja tez chetnie bede utrzymywac z Wami jak ktos stworzy jakas grupe czy cos na fb to pisac na pewno dolacze :) ja tu na pewno bede obecna przy kolejnych staraniach :) ja dzis kisze w domu,maz zaczal remont i jestem uwieziona :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kurde miałam jutro iść na te badania ale nie wiem czy iść bo coś mnie chyba katar łapie i nie wiem czy się nie zaraziłam od synka. i jak pójdę jutro to się boję że wyniki będą błędne :/

• astoriaa Ekspertka

Wysłany: 13 września 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera daj sobie jeden dzień, zobaczysz w którą stronę to idzie ;)

Jeju jak mi się dzisiaj nudzi straszliwie...
    I głodna ciągle.... :/

Dostałam wczoraj torbę ciuchów ciążowych ;) Głównie tuniki, cieszę się, pare złotych zostanie w kieszeni ;)

7470gov3xicgdrhg.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie nie wiem czy czekać czy polecieć jutro na szybko zanim się choroba nie rozwinęła bo jak poczekam i się rozwinie to znowu tydzień opóźnienia będzie bo miałam iść na te badania w tym tygodniu, który się kończy :/ z resztą to badanie na toxo i morfologia więc toxo raczej powinno wyjść normalnie nawet przy przeziębieniu tak mi się zdaje, najwyżej jak morfologia zła wyjdzie to powiem dla lekarza że przeziębienie mnie łapie i najwyżej każe mi później powtórzyć

• Heathera Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Astoria fajnie Ci :) ja mam kilka takich bluzek i tunik luźniejszych to będę nosić i dresy póki co. A w nastepnym miesiacu kupie sobie jakies jeansy ciążowe już sobie oglądałam na allegro :P

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera myślę tak jak Ty , ze powinnas jutro lecieć zanim się to rozwinie wszystko w razie czego powtorzysz morfologię a hivy , toxo itp wszasytko wyjdzie jak ma wyjść bo wpływu choroba nie ma:)
    Astoria Ja dziś za to jeść za bardzo nie mogę: (
    Nudze się tez , parę h w dzień pospalam i o ...
    Dziś u mnie pod blokiem w parku dni Koluszek i jest rolnik szuka zony i weekend gra i tez nigdzie nie poszlam bo leniwa za bardzo jestem dziś ... I przemeczona przede wszystkim bo w nocy nie spalam prawie nic

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nom polecę jutro chyba że nie wiem wstanę w okropnym stanie z okropnym przeziębieniem to wtedy nie będę się męczyć i pójdę za kilka dni, ale mam nadzieję że tak nie będzie tylko lekki katarek.
    Ooo a ja będę rolnika oglądać o 21 :P
    W sumie jak masz pod blokiem to pewnie i w domu słyszysz całą imprezę:)

• Heathera Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O i sobie herbatkę z lipy z miodem zrobię na ten katar

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób , pewnie , ze zrób:)
    Nie no jasne ze jak źle od rana bedziesz się czuła to nie idź nigdzie:)
    Ja jutro tez smigam do lekarza odebrać wyniki badan , po skierowanie na pojemność płuc bo mam mega problemy. . . i po badanie na cholestaze bo zadrapie się ostatnimi czasy

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 13 września 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera a jak chodzi o toxoplazmoze to pewnie, że leć bo przeziębienie nie ma na to żdnego wpływu ;)
    Na morfologię ma, ale tak jak mówisz, najwyżej powtórzysz sobie.

Co do lenistwa - mam to samo. Nawet zaczynam się cieszyć, że na czas wykańczania mieszkania idziemy mieszkać u teściów, bo tam dosłownie nic nie będę musiała robić :P

7470gov3xicgdrhg.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona no to też musisz sprawdzić ta cholestaze :/

Astoria to fajnie Ci, ja to mam dość że np przez to że teraz tak dużo jem codziennie mam góre naczyń do zmywania :/

Nom zobaczę jak będę rano się czuła i zdecyduję co robić :)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 13 września 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Astoria to dobrze , ze poleniuszkujesz trochę . :D zaraz szkoła się zacznie to będzie jeżdżenia: p
    Mnie zaczyna się od 23 września , rany: p

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 13 września 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co prawda jeszcze do końca października albo dłużej tu zostajemy, a potem dopiero do teściów, ale i tak dobrze ;)

Hera no ja też mam właśnie góre zmywania... Nawet zmywarka mi nie pomaga :P
    A najgorzej z prasowaniem :/

Zakręcona ja niestety dopiero 5 października :/

7470gov3xicgdrhg.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Czesc dziewczyny. Dolaczam do was jesli mozna. Jestem rocznik 94 :) I tez zaczesmy starania o upragniona dzidzie .
    Pozdrawiam i trzymam kciuki za was :***
    hej :)

też mam górę zmywania z wczoraj :/

Kourtney lubi tę wiadomość

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe patrze każda z nas potrzebuje robota do zmywania :P Ja się cieszę bo w nowym mieszkaniu zmywarkę mamy ale zanim się przeprowadzimy to trochę potrwa.

Wróciłam już z badań i zjadłam serek bo już mnie mdliło strasznie z głodu. A w sumie dobrze się czuje, wczoraj nie miałam temperatury a dzisiaj tez za bardzo kataru nie mam więc mam nadzieję że wyniki będą ok. Morfologię mogę odebrać dzisiaj a na toxo muszę czekać na telefon ok 2,3 dni wiec pewnie i tak wszystko odbiorę za jednym razem żeby nie latać dwa razy. Mam nadzieję że szybko będzie telefon i wyniki zobaczę bo się trochę denerwuję żeby wszystko było ok.

• Asmee Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy któraś z Was w szczęśliwym cyklu badała szyjkę?

uwo9gov3ad3vq34d.png
‹‹ 477 478 479 480 481 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ