Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
No Milo by było mieć kontakt:)
Hera a Ja właśnie leże w wannie:) mega dalej swędzenie ciała mam , trzeci dzień ...
Obiadek zaraz będę robić z Mama .
Dziś szef kuchni serwuje mielone , ziemniaczki i marchewka z groszkiem
Później co będę robić nie mam pojęcia powiem szczerze , mam ochotę iść spać bo niestety ale od dwóch dni w nocy boli mnie spojenie łonowe i pachwiny ... Na dodatek co godzinę , co pol siku latam . Jak opentana . -
No to nie widzę przeszkód żebyś sobie trochę pospała
Ja chyba też dzisiaj w dzień się zdrzemnę bo wczoraj późno poszłam spać a rano wstałam i trochę mi tez spać się chce do tego pogoda taka pochmurna i zimnooo że tylko pod kocem siedzieć.
A ja akurat nie lubie mielonych:p Bo mięsa mielonego nie lubię ewentualnie z ryżem w gołąbku trochę zjem albo trochę w lazania ale przeważnie wybieram
Na swędzenie może jakiś dobry balsam najlepsze są takie co mają w składzie dużo gliceryny, tak wczoraj słyszałam w programie wiem co jem, wiem co kupuje -
Hehe:) no każdy ma inny smaczek
No tak pewnie będzie , ze po obiadku padne . Szczególnie ze po kąpieli cieplej jestem:) ah jak Ja to lubię.
Wiesz co Ja się drapie bo uczulenia jakiegos na całym ciele dostalam ... Jutro się zapisze do lekarza bo mam parę spraw a przy okazji pokaże mu to -
Witajcie ja juz po obiadku obecnie objadam sie krowkami ktore dorwalam wczoraj w Lidlu ale pyszne mniam co do kontaktu to ja tez chetnie bede utrzymywac z Wami jak ktos stworzy jakas grupe czy cos na fb to pisac na pewno dolacze ja tu na pewno bede obecna przy kolejnych staraniach ja dzis kisze w domu,maz zaczal remont i jestem uwieziona
-
właśnie nie wiem czy czekać czy polecieć jutro na szybko zanim się choroba nie rozwinęła bo jak poczekam i się rozwinie to znowu tydzień opóźnienia będzie bo miałam iść na te badania w tym tygodniu, który się kończy z resztą to badanie na toxo i morfologia więc toxo raczej powinno wyjść normalnie nawet przy przeziębieniu tak mi się zdaje, najwyżej jak morfologia zła wyjdzie to powiem dla lekarza że przeziębienie mnie łapie i najwyżej każe mi później powtórzyć
-
Hera myślę tak jak Ty , ze powinnas jutro lecieć zanim się to rozwinie wszystko w razie czego powtorzysz morfologię a hivy , toxo itp wszasytko wyjdzie jak ma wyjść bo wpływu choroba nie ma:)
Astoria Ja dziś za to jeść za bardzo nie mogę: (
Nudze się tez , parę h w dzień pospalam i o ...
Dziś u mnie pod blokiem w parku dni Koluszek i jest rolnik szuka zony i weekend gra i tez nigdzie nie poszlam bo leniwa za bardzo jestem dziś ... I przemeczona przede wszystkim bo w nocy nie spalam prawie nic -
nom polecę jutro chyba że nie wiem wstanę w okropnym stanie z okropnym przeziębieniem to wtedy nie będę się męczyć i pójdę za kilka dni, ale mam nadzieję że tak nie będzie tylko lekki katarek.
Ooo a ja będę rolnika oglądać o 21
W sumie jak masz pod blokiem to pewnie i w domu słyszysz całą imprezę -
Zrób , pewnie , ze zrób:)
Nie no jasne ze jak źle od rana bedziesz się czuła to nie idź nigdzie:)
Ja jutro tez smigam do lekarza odebrać wyniki badan , po skierowanie na pojemność płuc bo mam mega problemy. . . i po badanie na cholestaze bo zadrapie się ostatnimi czasy -
Hera a jak chodzi o toxoplazmoze to pewnie, że leć bo przeziębienie nie ma na to żdnego wpływu
Na morfologię ma, ale tak jak mówisz, najwyżej powtórzysz sobie.
Co do lenistwa - mam to samo. Nawet zaczynam się cieszyć, że na czas wykańczania mieszkania idziemy mieszkać u teściów, bo tam dosłownie nic nie będę musiała robić -
Co prawda jeszcze do końca października albo dłużej tu zostajemy, a potem dopiero do teściów, ale i tak dobrze
Hera no ja też mam właśnie góre zmywania... Nawet zmywarka mi nie pomaga
A najgorzej z prasowaniem
Zakręcona ja niestety dopiero 5 października -
hehe patrze każda z nas potrzebuje robota do zmywania Ja się cieszę bo w nowym mieszkaniu zmywarkę mamy ale zanim się przeprowadzimy to trochę potrwa.
Wróciłam już z badań i zjadłam serek bo już mnie mdliło strasznie z głodu. A w sumie dobrze się czuje, wczoraj nie miałam temperatury a dzisiaj tez za bardzo kataru nie mam więc mam nadzieję że wyniki będą ok. Morfologię mogę odebrać dzisiaj a na toxo muszę czekać na telefon ok 2,3 dni wiec pewnie i tak wszystko odbiorę za jednym razem żeby nie latać dwa razy. Mam nadzieję że szybko będzie telefon i wyniki zobaczę bo się trochę denerwuję żeby wszystko było ok.