Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
a na razie staranek ciąg dalszy byłam trochę zaganiana ostatnio, wiecie mieszkam na wsi a jak to na wsi zawsze jakaś praca się znajdzie. mamie mojej pomagałam poukładać drzewo do chlewka na zimę, to z siostra jeździłam do miasta kilka razy, chciała zakupy porobić dla dzieci i dla siebie i prosiła żebym z nią pojechała i z jej najmłodszym skarbem Danielkiem ( 2 miesiączki ) a jest taki głodomorek i maruda troszeczkę ze nawet zakupów nie da jej zrobić hehe to ciocia musiała się nim troszkę zająć. dzisiaj tez byłyśmy i chyba na razie spokój z zakupami mam nadzieje hehe, a jeszcze tak zimno ze nawet z domu nie chce się wychodzić ;/1 cykl starań
-
hmmm nie wiem nie umiem rozpoznać owulacji kiedyś tak ale od kiedy się staramy to dla mnie wielka niewiadoma... temp. też nie mierze zawsze zapomnę no nie mogę się zmotywować do mierzenia. a zresztą przy tak długich cyklach i za każdym razem innych to tez nie wiem kiedy może być mniej więcej owu.1 cykl starań
-
To sporo faktycznie .
No to jak chcesz poczekaj i ruszaj wtedy , wiesz nawet najzdrowsi ludzie maja rok czasu na starania , moja znajoma miała mega parcie na dziecko , zdrowa i ona i maz 100% a nie udawało się. Dopiero po 10 cyklach starań się udało także główka do gory :*