Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka29 wrote:astoria a ja ostatnio kupilam jeansy wycierane ciazowe sa swietne,jeszcze ich nie nosze bo jest goraco,ale na pozniej juz nie wspomne zima beda idealne nie ma jak to zakryty brzuszek boczki oraz plecki zakupilam je w h&m zaplacilam 39,99 euro,nie wiem czy to dla Was duzo czy malo dla mnie cena normalna a dobrze miec takie spodnie zwlaszcza na zime,ale to kwestia indywidualna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2015, 15:30
-
nick nieaktualnyNie wytrzymalam. Zrobilam rano test.
I wyszła druga kreseczka,bardzo bladziutka co prawda ale jest. pojawiła sie po 15 min.
Ale na razie boje sie cieszyc bo jest bardzo wczesnie. Potem pobieglam na bete i czekam na jutrzejszy wynik bety.
Dzisiaj miałam 10dpo. -
Kourtney wrote:Nie wytrzymalam. Zrobilam rano test.
I wyszła druga kreseczka,bardzo bladziutka co prawda ale jest. pojawiła sie po 15 min.
Ale na razie boje sie cieszyc bo jest bardzo wczesnie. Potem pobieglam na bete i czekam na jutrzejszy wynik bety.
Dzisiaj miałam 10dpo.
Beta jutro wszystko wyjaśni , trzymam mocnoooooo kciuki , mocno mocnoKourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kourtney wrote:Nie wytrzymalam. Zrobilam rano test.
Dzisiaj miałam 10dpo. -
Heathera wrote:Zakręcona tyle że ja nie mam wanny Mamy prysznic z brodzikiem w sumie brodzik mamy dośc głęboki ale nóg nie wyprostuje w nim
Heathera lubi tę wiadomość
-
kurde jak ja bym sie wykapala w goracej wodzie tak jak lubie aaaa ostatnio kupilam termometr do wody bo nie moglam wyczuc czy nie za goraca itp i ostatnio chcialam sie wykapac wrzucilam go do wody a tam pokazalo 37-38 i zalapalam lekkiego dola bo ta woda byla dla mnie za letnia a woda nie moze byc cieplejsza jak 37 jak ja wytrzymam zima hahhah