Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to bym chciała tradycyjnie pieska Ale nie mogę, nie mam z kim go zostawiać, a sam 8 godzin w mieszkaniu to szkoda zwierzaka...
Może kocura w takim razie...
Nie lubię nie mieć zwierzątka. W domu rodziców zawsze był pies. (Ma już 15 lat:P) tylko tam nie było problemu, bo było podwórko i w lato pies siedziałe całe dnie na podwórku, a w zimę to zawsze ktoś się znalazł, czy ja, czy brat... -
Biedroneczka29 wrote:astoriaa no powiem Ci ze niesamowicie Ci ten brzuszek urosl w przeciagu tygodnia,wow moj jest mniejszy i to znacznie,a jestem o 5 tyg do przodu.
Biedroneczka, ja nie wiem jak to się stało. Mam nadzieję, że to nie będzie tak pędzić
Może mam płytką miednicę? -
Dziewczyny a u mnie się coś nie dobrze dzieje.
Zobaczyłam na wkładce dwie plamki krwi jasnoczerwonej. Zaczęłam tam badać sobie i z pochwy chyba ta krew nie wyciekła bo śluz z niej był normalny ale po boku sromu mam zaczerwienione i jak dotykam to mnie boli tak jakbym tam np się zacięła żyletką coś takiego taki ból jakby uszkodzenie mechaniczne. Krwi więcej nie widać ale nie wiem co to jest i się wystraszyłam. Jutro rano lecę do ginekologa chyba żeby dzisiaj więcej krwi było to od razu do szpitala.
Jeju żeby to tylko nic złego -
astoriaa nie mam pojecia moze pozniej przystopuje brzusio
heat a golilas sie na dniach ze moglas sie zaciac??obserwuj czy wiecej krew sie nie pokazuje a najlepiej obejrzyj sie tam na dole czy faktycznie nie ma jakiegos skaleczenia,jak krew sie jeszcze pokaze to jedz koniecznie do lekarza,ale na pewno bedzie wszystko dobrze,trzymam kciuki -
Biedroneczka29 wrote:astoriaa nie mam pojecia moze pozniej przystopuje brzusio
heat a golilas sie na dniach ze moglas sie zaciac??obserwuj czy wiecej krew sie nie pokazuje a najlepiej obejrzyj sie tam na dole czy faktycznie nie ma jakiegos skaleczenia,jak krew sie jeszcze pokaze to jedz koniecznie do lekarza,ale na pewno bedzie wszystko dobrze,trzymam kciuki -
Heathera wrote:Dziewczyny a u mnie się coś nie dobrze dzieje.
Zobaczyłam na wkładce dwie plamki krwi jasnoczerwonej. Zaczęłam tam badać sobie i z pochwy chyba ta krew nie wyciekła bo śluz z niej był normalny ale po boku sromu mam zaczerwienione i jak dotykam to mnie boli tak jakbym tam np się zacięła żyletką coś takiego taki ból jakby uszkodzenie mechaniczne. Krwi więcej nie widać ale nie wiem co to jest i się wystraszyłam. Jutro rano lecę do ginekologa chyba żeby dzisiaj więcej krwi było to od razu do szpitala.
Jeju żeby to tylko nic złego
Jak u Ciebie dalej będzie krew, to leć do spzitala albo rano do gin.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 15:38
-
nick nieaktualny
-
Astoria no to ostro. U mnie może być trochę inaczej bo oprócz tej krwi jest ten ból a raczej takie bardziej kucie. Moze to coś takiego jak u ona.
Na razie trochę się uspokoiłam krwi dalej wiecej nie ma więc po prostu ppczekam i jutro rano do gina. -
Heathera wrote:Astoria no to ostro. U mnie może być trochę inaczej bo oprócz tej krwi jest ten ból a raczej takie bardziej kucie. Moze to coś takiego jak u ona.
Na razie trochę się uspokoiłam krwi dalej wiecej nie ma więc po prostu ppczekam i jutro rano do gina. -
Lekarzem nie jestem i mogę się mylić ale na 99% twierdzę ze ta krew byla właśnie z tego czegoś bo teraz jak znowu badalam i dotknelam palcami to zapieklo tak jak rana i jeszcze jak papierem się podcieralam to mnie tak właśnie kulo/pieklo. Krwi więcej nie ma. Więc jutro do gina lecę