X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może i tak, nie znam się na tym za bardzo. Na razie to muszę wybrać w ogóle co za zwierzaka :P

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 16 września 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to bym chciała tradycyjnie pieska ;) Ale nie mogę, nie mam z kim go zostawiać, a sam 8 godzin w mieszkaniu to szkoda zwierzaka...

Może kocura w takim razie...

Nie lubię nie mieć zwierzątka. W domu rodziców zawsze był pies. (Ma już 15 lat:P) tylko tam nie było problemu, bo było podwórko i w lato pies siedziałe całe dnie na podwórku, a w zimę to zawsze ktoś się znalazł, czy ja, czy brat...

7470gov3xicgdrhg.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    astoriaa, ja uważam, że dla psiaka lepiej 8 godzin samemu w ciepłym domu, niż 24/h w obskurnym schronisku :)

Ja mam dwa psy, dwa szczury i dwie świnki plus kociaki na dt. :)

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    astoriaa no powiem Ci ze niesamowicie Ci ten brzuszek urosl w przeciagu tygodnia,wow :) moj jest mniejszy i to znacznie,a jestem o 5 tyg do przodu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 14:43

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 16 września 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee kiedy sprawa jest tak postawiona, to masz rację. Aczkolwiek męczą się te zwierzęta w tych blokach kurcze aż czasem żal patrzeć... :/

7470gov3xicgdrhg.png
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 16 września 2015, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    astoriaa no powiem Ci ze niesamowicie Ci ten brzuszek urosl w przeciagu tygodnia,wow :) moj jest mniejszy i to znacznie,a jestem o 5 tyg do przodu.

Biedroneczka, ja nie wiem jak to się stało. Mam nadzieję, że to nie będzie tak pędzić :P
    Może mam płytką miednicę? :P

7470gov3xicgdrhg.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a u mnie się coś nie dobrze dzieje.
    Zobaczyłam na wkładce dwie plamki krwi jasnoczerwonej. Zaczęłam tam badać sobie i z pochwy chyba ta krew nie wyciekła bo śluz z niej był normalny ale po boku sromu mam zaczerwienione i jak dotykam to mnie boli tak jakbym tam np się zacięła żyletką coś takiego taki ból jakby uszkodzenie mechaniczne. Krwi więcej nie widać ale nie wiem co to jest i się wystraszyłam. Jutro rano lecę do ginekologa chyba żeby dzisiaj więcej krwi było to od razu do szpitala.
    Jeju żeby to tylko nic złego :(

Wysłany: 16 września 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    astoriaa nie mam pojecia moze pozniej przystopuje brzusio :)

heat a golilas sie na dniach ze moglas sie zaciac??obserwuj czy wiecej krew sie nie pokazuje a najlepiej obejrzyj sie tam na dole czy faktycznie nie ma jakiegos skaleczenia,jak krew sie jeszcze pokaze to jedz koniecznie do lekarza,ale na pewno bedzie wszystko dobrze,trzymam kciuki :)

Sofija <3
    201602294556.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    astoriaa nie mam pojecia moze pozniej przystopuje brzusio :)

heat a golilas sie na dniach ze moglas sie zaciac??obserwuj czy wiecej krew sie nie pokazuje a najlepiej obejrzyj sie tam na dole czy faktycznie nie ma jakiegos skaleczenia,jak krew sie jeszcze pokaze to jedz koniecznie do lekarza,ale na pewno bedzie wszystko dobrze,trzymam kciuki :)
    No właśnie ostatnio się nie goliłam :/ Tak w sumie boli mnie w miejscu gdzie przy porodzie miałam nacinane :/ Tak na razie obserwuje ale jak dotąd nic a nic krwi się nie pojawiło a w lusterku jak patrzyłam to mam tam tylko czerwone więc powoli próbuje się uspokoić bo stres raczej mi nie pomoże a tylko pogorszy sprawę. Jak nie będzie krwi to lecę jutro rano do gina i już tam mam nadzieję powie co i jak

• ona. Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    Dziewczyny a u mnie się coś nie dobrze dzieje.
    Zobaczyłam na wkładce dwie plamki krwi jasnoczerwonej. Zaczęłam tam badać sobie i z pochwy chyba ta krew nie wyciekła bo śluz z niej był normalny ale po boku sromu mam zaczerwienione i jak dotykam to mnie boli tak jakbym tam np się zacięła żyletką coś takiego taki ból jakby uszkodzenie mechaniczne. Krwi więcej nie widać ale nie wiem co to jest i się wystraszyłam. Jutro rano lecę do ginekologa chyba żeby dzisiaj więcej krwi było to od razu do szpitala.
    Jeju żeby to tylko nic złego :(
    Ja miałam tak ostatnio. Jak się przyglądnęłam to okazało się, że mam pękniętą na zewnątrz wargę sromową większą:/ i nie wiem z czego. A bolało jak cholera..

Jak u Ciebie dalej będzie krew, to leć do spzitala albo rano do gin.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 15:38

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś

Cały dzień dziś coś czuję w brzuchu i nie wiem czy to może być Dzidziuś czy jelita..

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 16 września 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera ja miałam tak z 3 razy od początku ciąży. jednorazowo się pojawiało i nic poza tym, żadnego bólu ani nic. Lekarz nic na to nie powiedział....

7470gov3xicgdrhg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odebrałam dzisiaj wynik bety i jest potwierdzenie ciąży - 44 ! :)
    Będe nadal trzymać kciuki za każdą z was

ona., Biedroneczka29, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

• Heathera Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Astoria no to ostro. U mnie może być trochę inaczej bo oprócz tej krwi jest ten ból a raczej takie bardziej kucie. Moze to coś takiego jak u ona.
    Na razie trochę się uspokoiłam krwi dalej wiecej nie ma więc po prostu ppczekam i jutro rano do gina.

• Heathera Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney gratulacje ! :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• ona. Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney wrote:
    Odebrałam dzisiaj wynik bety i jest potwierdzenie ciąży - 44 ! :)
    Będe nadal trzymać kciuki za każdą z was
    gratulacje :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    Astoria no to ostro. U mnie może być trochę inaczej bo oprócz tej krwi jest ten ból a raczej takie bardziej kucie. Moze to coś takiego jak u ona.
    Na razie trochę się uspokoiłam krwi dalej wiecej nie ma więc po prostu ppczekam i jutro rano do gina.
    u mnie krew się pojawila tylko raz wtedy przy tym, potem oliwką posmarowałam i jakby się przygoiło i był spokoj.

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png

Wysłany: 16 września 2015, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney super,gratulacje!!!rosnijcie zdrowo :)

Sofija <3
    201602294556.png
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 16 września 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kourtney gratulacje !

7470gov3xicgdrhg.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarzem nie jestem i mogę się mylić ale na 99% twierdzę ze ta krew byla właśnie z tego czegoś bo teraz jak znowu badalam i dotknelam palcami to zapieklo tak jak rana i jeszcze jak papierem się podcieralam to mnie tak właśnie kulo/pieklo. Krwi więcej nie ma. Więc jutro do gina lecę

‹‹ 484 485 486 487 488 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ