X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
Odpowiedz

Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!

Oceń ten wątek:
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostro dziwne zasady są w innych krajach jak z tym cukrem albo te 41 tygodni o.O tak samo jak oglądałam nastoletnie matki w mtv to jak dziecko się urodzi to oni tak śmiesznie je trzymają nawet w szpitalu że prawie na siedząco gdzie u nas to jest zabronione takie wczesne 'pionowanie' dziecka.
    A ja zaraz smaze rybkę z sosem bo mąż dzis do 15. Ale sama nie wiem czy zjem ostatnio kompletnie nie mam apetytu :/ musze na prawde wymyślać i wciskać w sibie i to wolę jakas przekaske np serek niz porządny obiad zjeść :/

dxomzbmhbfmviozz.png f2wlkqi151hokkn6.png 4b9ay2xy5p782exz.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera daaaaaj rybkę ! :)
    Kochana nie zmuszaj się jak nie mozesz zjeść czegoś . Przyjdzie czas ze apetyt wróci a dzieciątko je dobrze i ma wszystko na pewno dostarczane . :)

Co do przepisów i zasad to fakt , w niektorych miejscach na prawdę są dziwne hehe:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    W Anglii u mnie tez nie każdemu:)
    Jedynie tylko tym którzy maja wysoki cukier na czczo ten co w badaniach z morfo robią:) a jak masz w normie to nie robią tak jak np. Właśnie było w moim przypadku i na szczęście w Pl jak zrobilam wszystko ok było ale wcale właśnie najgorsze jest to , ze jak ma się na czczo ok wynik nie oznacza ze nie ma cukrzycy wiec glupio jak dla mnie trochę w Anglii robią ale wiadomo kazdy rządzi się swoimi prawami hehw
    tutaj jeszcze nikt nie doszedł czym się kierują.. Bo ani cukrem z morfologii ani przybieraniem na wadze. Na nie wiadomo.
    Zobaczymy jak to będzie ze mną.

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heathera wrote:
    Ostro dziwne zasady są w innych krajach jak z tym cukrem albo te 41 tygodni o.O tak samo jak oglądałam nastoletnie matki w mtv to jak dziecko się urodzi to oni tak śmiesznie je trzymają nawet w szpitalu że prawie na siedząco gdzie u nas to jest zabronione takie wczesne 'pionowanie' dziecka.
    A ja zaraz smaze rybkę z sosem bo mąż dzis do 15. Ale sama nie wiem czy zjem ostatnio kompletnie nie mam apetytu :/ musze na prawde wymyślać i wciskać w sibie i to wolę jakas przekaske np serek niz porządny obiad zjeść :/
    tutaj też dziecko noszą pionowo. W ogóle biorą po dzieciątku pod pachę i tak chodzą. Inaczej właśnie niż w Polsce.

Ja też mam problem z jedzeniem, szczególnie mięsa. Nie wchodzi mi w ogóle

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona tylko właśnie musze coś wymyślać i coś zjeść bo jak nie jem to mi słabo się robi wiec jest ciężko :/

Ona ja też właśnie miesa nie za bardzo. W ogole to co wcześniej mi smakowało teraz mnie odrzuca

• Asmee Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś

Badanie Parametr Wynik Jednostka L H Norma
    TSH TSH 5,8289 µIU/ml 0,350 4,940 H
    Beta-HCG beta-HCG 70484,98 mIU/ml
    Wirus zapalenia wątroby typ B Antygen HBs NIEREAKTYWNY
    Toxoplazma gondii Przeciwciała w kl. IgM 0,05 Index

Dziewczyny, co sądzicie o tym? Możliwe, żeby TSH było aż takie? oO

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee oczywiście , ze tak ale teraz migiem do lekarza endo albo ginekologa po euthyrox . W ciąży to mega ważne .

Mnie tez odrzucało od mięsa bardzo .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh lecę do mojej gin, bo dziś akurat przyjmuje.. Mam nadzieję, że coś poradzi, bo nie mam pojęcia skąd ja teraz endo wytrzasnę.

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee wrote:
    Eh lecę do mojej gin, bo dziś akurat przyjmuje.. Mam nadzieję, że coś poradzi, bo nie mam pojęcia skąd ja teraz endo wytrzasnę.
    Mnie normalnie receptę na euthyrox ginekolog przepisuje:) wiec oby i Tobie wypisala

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mordeczka Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno przepiszę receptę. :)

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak tam wieczorek mija?
    My po obiedzie byliśmy na działce winogrona pozbierać a później do teściów zajechaliśmy, pyszne ciasto jadłam takie z galaretką z malinkami i kremem mmm :) A teraz już w domu, czekam na seriale

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hera a Ja siedze sama w domu z psiakiem , Mama pojechała do innego miasta do Cioci bo wolne dziś ma i jutro , siostra u chłopaka ... Wróci za jakieś dwie godziny dopiero. Wyszlam właśnie z kąpieli i emeczke wlaczylam .

Heathera lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 6 października 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee jak po wizycie ?

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ona. Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
  • Asmee Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!

Byłam u gin ale nie chciała mi sama nic przepisać. Skierowała mnie do znajomego endo. Od razu zadzwoniłam i udało mi się dostać jeszcze wczoraj (jak dobrze, że mają między sobą układy..). Dostałam euthyrox 50, dzisiaj pierwszy raz wzięłam. Następna wizyta za miesiąc. :)

Ale za to widziałam u gin moje maleństwo z bijącym serduszkiem <3

ZakręconaOna, Biedroneczka29, Heathera, ona. lubią tę wiadomość

uwo9gov3ad3vq34d.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee wrote:
    Hej!

Byłam u gin ale nie chciała mi sama nic przepisać. Skierowała mnie do znajomego endo. Od razu zadzwoniłam i udało mi się dostać jeszcze wczoraj (jak dobrze, że mają między sobą układy..). Dostałam euthyrox 50, dzisiaj pierwszy raz wzięłam. Następna wizyta za miesiąc. :)

Ale za to widziałam u gin moje maleństwo z bijącym serduszkiem <3
    Asmee piękny widok nie:)
    Super , ze udało się szybko pozałatwiać to z euthyroxem , teraz możesz byc spokojna będzie ok wszystko .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee super,ze udało sie wszystko wczoraj załatwić :) a widok bijącego serduszka jest bezcenny <3

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Heathera Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee super że się udało i załatwić i serduszko zobaczyć :)

• Mordeczka Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee fajnie że się udało załatwić. :)
    Dzień dobry witam się w 24 tc :)

Heathera lubi tę wiadomość

Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • ona. Autorytet

Wysłany: 7 października 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asmee super, że tak szybko udało się załatwić endo i że było już serduszko <3

Mordeczka Ty dziś 24 ja 19 :)

f2w3rjjglq0pbcee.png
    f2wlrjjgynbk8rll.png
‹‹ 528 529 530 531 532 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ