Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ostro dziwne zasady są w innych krajach jak z tym cukrem albo te 41 tygodni tak samo jak oglądałam nastoletnie matki w mtv to jak dziecko się urodzi to oni tak śmiesznie je trzymają nawet w szpitalu że prawie na siedząco gdzie u nas to jest zabronione takie wczesne 'pionowanie' dziecka.
A ja zaraz smaze rybkę z sosem bo mąż dzis do 15. Ale sama nie wiem czy zjem ostatnio kompletnie nie mam apetytu musze na prawde wymyślać i wciskać w sibie i to wolę jakas przekaske np serek niz porządny obiad zjeść -
Hera daaaaaj rybkę !
Kochana nie zmuszaj się jak nie mozesz zjeść czegoś . Przyjdzie czas ze apetyt wróci a dzieciątko je dobrze i ma wszystko na pewno dostarczane .
Co do przepisów i zasad to fakt , w niektorych miejscach na prawdę są dziwne hehe:) -
ZakręconaOna wrote:W Anglii u mnie tez nie każdemu:)
Jedynie tylko tym którzy maja wysoki cukier na czczo ten co w badaniach z morfo robią a jak masz w normie to nie robią tak jak np. Właśnie było w moim przypadku i na szczęście w Pl jak zrobilam wszystko ok było ale wcale właśnie najgorsze jest to , ze jak ma się na czczo ok wynik nie oznacza ze nie ma cukrzycy wiec glupio jak dla mnie trochę w Anglii robią ale wiadomo kazdy rządzi się swoimi prawami hehw
Zobaczymy jak to będzie ze mną. -
Heathera wrote:Ostro dziwne zasady są w innych krajach jak z tym cukrem albo te 41 tygodni tak samo jak oglądałam nastoletnie matki w mtv to jak dziecko się urodzi to oni tak śmiesznie je trzymają nawet w szpitalu że prawie na siedząco gdzie u nas to jest zabronione takie wczesne 'pionowanie' dziecka.
A ja zaraz smaze rybkę z sosem bo mąż dzis do 15. Ale sama nie wiem czy zjem ostatnio kompletnie nie mam apetytu musze na prawde wymyślać i wciskać w sibie i to wolę jakas przekaske np serek niz porządny obiad zjeść
Ja też mam problem z jedzeniem, szczególnie mięsa. Nie wchodzi mi w ogóle -
Badanie Parametr Wynik Jednostka L H Norma
TSH TSH 5,8289 µIU/ml 0,350 4,940 H
Beta-HCG beta-HCG 70484,98 mIU/ml
Wirus zapalenia wątroby typ B Antygen HBs NIEREAKTYWNY
Toxoplazma gondii Przeciwciała w kl. IgM 0,05 Index
Dziewczyny, co sądzicie o tym? Możliwe, żeby TSH było aż takie? oO -
Hera a Ja siedze sama w domu z psiakiem , Mama pojechała do innego miasta do Cioci bo wolne dziś ma i jutro , siostra u chłopaka ... Wróci za jakieś dwie godziny dopiero. Wyszlam właśnie z kąpieli i emeczke wlaczylam .
Heathera lubi tę wiadomość
-
Hej!
Byłam u gin ale nie chciała mi sama nic przepisać. Skierowała mnie do znajomego endo. Od razu zadzwoniłam i udało mi się dostać jeszcze wczoraj (jak dobrze, że mają między sobą układy..). Dostałam euthyrox 50, dzisiaj pierwszy raz wzięłam. Następna wizyta za miesiąc.
Ale za to widziałam u gin moje maleństwo z bijącym serduszkiemZakręconaOna, Biedroneczka29, Heathera, ona. lubią tę wiadomość
-
Asmee wrote:Hej!
Byłam u gin ale nie chciała mi sama nic przepisać. Skierowała mnie do znajomego endo. Od razu zadzwoniłam i udało mi się dostać jeszcze wczoraj (jak dobrze, że mają między sobą układy..). Dostałam euthyrox 50, dzisiaj pierwszy raz wzięłam. Następna wizyta za miesiąc.
Ale za to widziałam u gin moje maleństwo z bijącym serduszkiem
Super , ze udało się szybko pozałatwiać to z euthyroxem , teraz możesz byc spokojna będzie ok wszystko .