Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka29 wrote:Siemka
Ja wlasnie wróciłam z pobrania krwi,zjadłam i co????? Tak tak ide spac ZzZz
Zakręcona jak myślisz jak pójdę na usg 4d 23 grudnia to bedzie ok??? -
hejka Wam
Jak tam ?
U nas fajnie słoneczko świeci chociaż zimno bo tylko 5 stopni, a w nocy już było na minusie wrrrrrr nie ma to jak mieszkać na biegunie zimna
Musze dzisiaj w domku posprzątać bo już się naśmieciło i jeszcze jakiś obiadek zrobić ale oczywiście trudno mi się zabrać do tego -
Biedroneczka29 wrote:A u mnie dziś brzydko szaro,rano padało a wczoraj było pięknie słonecznie i 23 stopnie.
Ona na pewno bedzie wszystko ok,ja swoje wyniki bede miała dzisiaj na internecie . -
Biedroneczka 23 stopnie Zazdroszczę
Zakręcona a Ty sie dalej męczysz z przeziębieniem ? kiepsko. Mnie dzis jakiś katar dopadł ale t chyba taki ciążowy bo jak smarkam to czasem krew widać
Trzymam kciuki za wyniki, na pewno będzie wszystko ok
A ja już jutro mam USG
-
Hej dziewczyny Byłam u lekrza, przepisał mi luteine, żeby brac po owulacji przez 10 dni a pozniej odstawic, ale sama nie wiem...slyszalam, ze luteine bierze sie na wywolanie @, wiec czy jak odstawie po tych 10 dniach to nie spowoduje, ze dostane okres? Poradzcie, bo sama nie wiem czy wykupic czy nie..
-
Asmee a jeśli lekarz przepisał mi 'w ciemno', tzn nie miałam żadnych badań robionych to raz a dwa to chyba najpierw powinnam zbadac/testowac po tych 10 dniach czy jestem w ciazy zanim odstawie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 15:34