Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Asmee ja normlanie też mam co miesiąc. Teraz miałam częściej, bo w Polsce stało się jak stało i tam miałam kilka wizyt. + genetyczne x2 w między czasie. A normalnie to co miesiąc.
Pod koniec mam mieć co 2 tygodnie podobno
HEra trzymam kciuki i czekam na wieści.
Biedroneczko wiem, tylko czasem tak trudno sobie do rozsądku przemówić i emocje góre biorą. -
Biedroneczka29 wrote:Asmee ja tez chodzę prywatnie i tez mam co msc
Heart trzymam kciuki na pewno bedzie wszystko ok,jak masz wizyty co dwa tyg to za każdym razem masz usg??
Ona spokojnie maluszek ma duzo miejsca i nie zawsze go czuc
A na wizycie wyszło wszystko ok sprawdził przezierność karkową itd (takie jakby częściowe usg genetyczne miałam) i wszystko ok jestem mega uspokojona i szczęśliwa. słyszałam jak serduszko biło i widziałam I jak machało rączkami i nóżkami i się wierciło Co do płci to lekarz nie chciał nic powiedzieć
a to nasz dzidziol http://zapodaj.net/a69bbb6aa1039.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2015, 15:56
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Heathera wrote:a i z usg wyszło że ciąża starsza jest że to 13 tydzien i 2 dzień a nie 12 tydzien 4 dzień, śmiesznie tak
A wczesniej tym pierwszym . bo one są najważniejsze podobno .Heathera lubi tę wiadomość
-
Jeszcze tak mi się przypomniało pytałam czy mam dalej brać Pregnę to powiedział że brać cały czas tylko że teraz mogę 1 tabletkę na dwa dni
Jejku chyba jakaś głupia jestem...co raz patrzę się na te zdjecie usg i się cieszę Tak przynajmniej raz na godzinę muszę spojrzeć -
Heathera wrote:Jeszcze tak mi się przypomniało pytałam czy mam dalej brać Pregnę to powiedział że brać cały czas tylko że teraz mogę 1 tabletkę na dwa dni
Jejku chyba jakaś głupia jestem...co raz patrzę się na te zdjecie usg i się cieszę Tak przynajmniej raz na godzinę muszę spojrzećHeathera lubi tę wiadomość