Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Astoria hejo własnie dawno Cię u nas nie było. Ale pewnie czas teraz strasznie szybko Ci leci
Kurczę ja już od godziny na nogach a śniadania jeszcze nie zjadłam ale dobrze się czuję. A normalnie już byłoby mi słabo i brało na mdłości. Już panikuje, że coś jest nie tak -
astoriaa wrote:Hera mi z 3 tygodnie temu zupełnie przeszły mdłości Także to chyba już czas i u Ciebie na ustępowanie takich sensacji
Oj tak, szybko mi teraz leci dzień za dniem
Na razie spokojnie daje radęm bez problemu. Ciekawe jak dalej...
Na pewno i później dasz sobie radę No to w sumie fajnie, że tak Ci szybko leci przynajmniej szybciej do spotkania z maluszkiem
Ja bym z chęcią w tym roku na magisterkę poszła ale czekam aż otworzą w mieście obok bo teraz bym musiała dojerzdzać ponad 100 km do Białegostoku. No i druga sprawa finansowa bo teraz maż musi skończyć swojego inżyniera, więc ja zacznę za 2 lata -
Hera ale Ci dobrze, ja mam dopiero 29 października wizytę... I oczywiście świruję już...
Ale za to nie wiem czy moje dziecko nie zaczyna powoli i nieśmiało bulgotać w brzuchu
Wczoraj i przedwczoraj takie nowe wrażenia z brzucha miałam, to raczej nie były jelita, więc może, może....
Co do szkoły - rozumiem w zupełności. Ja teraz mam ostatni rok i jednolite studia, to trochę inna sytuacja. Miałam od razu rekrutować się na doktoranckie, ale chyba też ze względów finansowych będę musiała to odłożyć...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 11:14
-
Astoria no tak ! Ty tez juz do szkoły wrocilas
A no u mnie ok , jeszcze nie rodze chociaż bym bardzo juz chciała haha.
Hera albo przechodzą albo cisza przed burza: P
Hera nie boj się kochana drogi , najwyżej weź buleczke , wodę i sprobuj przetrwać a jak nie to nie wiem co moze Ci pomoc , jakbys była u lekarza wczesniej to byś poprosić go mogła o leki na mdłości na trasę . -
Astoria dokładnie jakbym ja miała jednolite to tez dalej bym się uczyła ale mam rozbite na licencjat i magisterkę. Najważniejsze że pomimo ciąży/dzieci chcemy się uczyć dalej
No u Cb już 16 tydzień to możesz powoli coś zaczynać czuć
Zakręcona bardziej mi chodzi że osłabienia z powodu niejedzenia nie czuję ale może faktycznie już zaraz drugi trymestr wiec wszystko się zmienia.
A co do drogi to będę siedziała oczywiście na przodzie, wezmę sobie poduszkę i będe musiała na drogę patrzeć. A jak będzie źle to trudno najwyżej zwymiotuje. Na szczęście zakręty są tylko do połowy drogi więc może nie będzie tak źle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 11:41
-
Wybieram się na chrzciny synka mojego brata do Olsztyna i własnie najgorzej bo od nas do nich połowa drogi to masa zakrętów i nawet nie będąc w ciąży ta trasa nie byłą dla mnie przyjemna. Więc już się nastawiam że trzeba dużo reklamówek ze sobą wziąć
-
Hera nie śpij w nocy: p przespisz drogę i będzie po sprawie hahaha .
Ja najdalej w ciąży lecialam samolotem 2 tys km hahaha w 13 tyg 21 tyg 31 tyg: p a rzygalam ciągle a na drogę akurat się uspokajalo , autem jak jezdzilam to makabra ... Tez nie mogę patrzeć na drogę jak jade autem normalnie a w ciąży to juz wgle ! :p -
A ja w grudniu jadę autem 1200 km mam nadzieje ze bedzie ok,ogolnie jak jeżdzę to jest ok gorzej jak na tyle siedze moja Sofijka chuba nie lubi na tyle jeździć ostatnio siostra sie śmiała ze Sofijka z tatusiem beda na przodzie podróżować a ja z tylu Hahahahaha
-
noo ja ogólnie zawsze wolę jeździć na przodzie niż z tyłu bo też trochę tej choroby pewnie mam. Najgorzej było własnie jak wiktor był malutki bo trzeba było z nim z tyłu siedzieć, na szczęście daleko nie wyjeżdżaliśmy. I jak miał już jakieś 7/8 miesięcy to został z tyłu a ja na przód się przerzuciłam