Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
a my jesteśmy już po spotkaniu z doradcą, w sumie nic ciekawego tyle że powiedział jakie papierki mamy pozałatwiać. Póżniej latałam do kilku klientek z kosmetykami. A teraz maż kąpie synka a ja nas pakuje na jutro. A wieczorem też nudy, patrzyłam, że nawet w tv nic ciekawego nie ma Ale chyba spać szybciej dzisiaj polecimy bo jutro rano trzeba wstać. Także dobranoc i miłej niedzieli od razu Wam życzę
Trzymajcie kciuki za moją drogę -
Dzień dobry:) Jaki Ja miałam sen: o
Śniło mi się , ze byliśmy w Polsce w odwiedzinach , Ja byłam w 22 tygodniu ciąży z Oskarem i poszlismy na USG sobie a tam Pani do Nas mówi , ze będzie bliźniak , ze dopiero teraz się wyłonił ale płci nie zna bo nie chce się pokazać ... Ja byłam zaplakana wręcz mimo , ze zawsze moim marzeniem byly bliźniaki ... Chodzilam , plakalam , nie wiedziałam jak mam wszystkim powiedzieć bo przecież My juz wyprawke kupiona cala pod jedno dziecko mieliśmy ...
Na następnym USG cos Pani mówiła na dodatek o dwóch dziewczynkach , później o chłopcach chyba jednak bo widzi duże jajka ... Normalnie masakra ale wiecie jaki Ja miałam stres w tym śnie ?! Aż odczuwalam go dalej jak się obudzilam: o . Szok
Tak nagle sie dowiedziec ze Oskarek będzie miał brata lub ze Oskarek to tak na prawdę Nadia i plus siostra , aż płakać mi się chciało ze jeszcze jedno dziecko , ze ktory to będzie mój Oskarek którego cala ciążę mizialam i mówilam.. ah mowie Wam no masakra . I bol tego jak pomiescimy jeszcze jedna taka wyprawke hahaha -
Zakręcona, nie zazdroszczę takich snów. Tyle bałaganu w głowie robią
Ja dziś od rana walczę z okrutnymi mdłościami, dopiero po coli nieco przeszły. Do tego się przeziębiłam. Woda z miodem i cytrynką przez cały dzień.. Dopiero jutro TŻ mi przyniesie imbir, to mam nadzieję, że gardło przestanie boleć. ;/ Chciałam uniknąć brania leków, w końcu to dopiero 8 tydzień. -
Ja schizy jako tako nie mam, tylko do apteki nie po drodze. Tak mnie zmiotło, że z domu nie wychodzę praktycznie. Dzisiaj cały dzień te mdłości. ;/
Dopiero wieczorem przeszło mi na tyle, że byłam w stanie cokolwiek zrobić. No i zrobiłam pierogi z truskawkami. -
Hejo Wam
Witam się w 4 miesiącu i w II trymestrze
Podróż minęła w miarę dobrze. W tamtą stronę zwymiotowałam tylko raz na postoju, a z powrotem całkiem dobrze się czułam i mnie nie mdliło Chrzciny się udały super Jedzonko pyszne było w restauracji szczególnie deser Pavlova mmmm Fajnie było się spotkać z rodzeństwem, szczególnie z bratem który w Anglii mieszka. Malutki przecudny. Jak mój mąż go wziął na ręce to się patrzył na niego jak zahipnotyzowany i się uśmiechał a na końcu zasnął Zawsze wiedziałam, że ma podejście do dzieci Wróciliśmy do domu po 22.
Zakręcona niezły sen ;p
Asmee współczuję nie dosć że te okropne mdłości to jeszcze przeziębienieZakręconaOna, ona. lubią tę wiadomość
-
U mnie kochana wszystko ok ogólnie tak , Miniolek jutro mój będzie juz w Polsce , jutro mam lekarza , do Dziadka mojego jeszcze musimy skoczyć w odwiedziny:)
A takto bardzo juz mnie boli czasami podbrzusze i krzyż , dziś pol nocy nie spalam przez bóle krzyżowe , podbrzusze tez boli , ledwo na WC siedze wiec raz lepiej raz gorzej , fajnie by było jakby się ruszyło cos z szyjka
Dziś mam roboty trochę jeszcze , zmiana pościeli , firanek , golenie , farbowanie włosów , brwi robienie itp ... Prania ze dwa muszę zrobić i gotowa do lekarza i na przyjecie misiolka .
Kuzwa śnieg pada , cieszę się na maksa ! ale bez deszczu moglby -
śnieg u Was ? Ostrooo u na wcześniej było słoneczko teraz trochę bardziej pochmurno ale bez śniegu
Fajnie, że już Twój przyjeżdża hehe teraz tylko jeszcze mały musi się ruszyć z wychodzeniem Może wieszanie firanek albo chodzenie po schodach by pomogło -
Właśnie wrocilam z psem ze spaceru , rany ale sypie i jak zimno: o
Wgle masakrycznie zmarzlam i musialam wskoczyć do wanny bo nogi odpadały .
A te schody myślałam , ze mnie wykoncza haha , kuzwaaa ale zadyszke zlapalam wlatujac prawie z biegu na 4 piętro na które się wchodzi jak na bynajmniej 6/7 bo tak dookoła schody ida.
No śnieg kochana , śnieg:)Heathera lubi tę wiadomość
-
Zakręcona wow śnieg?? U mnie wczoraj i dzis przepiękna słoneczna pogoda i 23 stopnie gdybym mogła to bym sie położyła na leżak i bym sie opalała.
Mnie dzis nad ranem takie kłócie promieniowało od brzuch do pipki,pierwszy raz takie cos miałam i oczywiscie schiza ze moze skurcze,jaka ja głupia hahah nie lubie jak cos mnie zaboli bo zaraz mam jakies schizy zakręcona No wlasnie pobiegaj po shodach albo poskacz po miękkim łożku moze cos ruszyHeathera lubi tę wiadomość