Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Laski kochane , powiedzcie naszej Patutce ze taka beta wysoka wskazuje prawidłowo na ciążę !
Jakas durna koleżanka jej powiedziała ze za niska a ona biedna się załamuje teraz bo jest po poronieniu i nie chcialaby malucha znów stracić .ZakręconaOna lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Patutka wrote:jejku, jaka Ty jestes kochana, nawet nie Moge w to uwierzyc.... takich ludzi jak Ty powinno byc duzo wiecej :* Dziekuje Ci za kazde slowo, za wszystko doslownir. Nie chce sttacic kropka, musi sie udac. Za bardzo go Juz kocham.
A Ja dziękuje za mile słowa ! -
Dzień dobry
Ja juz zostałam obudzona na szybkie badanka przez położne , aktualnie leże i zastanawiam się czy czegoś nie chapnac bo mdli mnie galancie ...
W nocy miałam takie dwa masakrycznie mocne bóle , ze aż zwijalo mnie na łóżku ale przeszły i usnelam znów .Później juz nic mnie nie wzbudziło ale dobrze no cieszę się , ze cos może się powoli ruszać zacznie . Czuje od rana takie napięcie w pochwie i pachwinach , mały może w kanał się ustawiać zaczyna , nie wiem .
Na razie nic nie boli .
-
Hera to przecież jest najgorszy bol jaki do tej pory w życiu czulam , momentami płakać mi się chce ale wiem ze jak rozbecze się to pójdzie wszystko dwa razy mocniej . Dlatego powaga wielka przez masakryczny bol .
Lewatywe miałam właśnie ,obsralam się po pachy teraz leze i czekam na D , ma być za 10 minut wiec pójdę pod prysznic . -
Jej, wchodzę tu do Was po 2 dniach bez internetu i takie dobre wieści! Zakręcona, trzymam kciuki żeby mały szybko wyskoczył i nie bolało zbyt mocno.
Patutka gratuluję!
Ja odebrałam wczoraj część wyników, bo nie wszystkie zdążyli wrzucić na serwer ;/ Bakterie w moczu i zbyt wysoki poziom ketonów ;/ TSH też ciągle za wysokie.. Cieszę się, że już we wtorek mam lekarza...
Po części już się przeprowadziłam do domu rodziców i oczywiście pierwszy problem - mama nie chce widzieć moich szczurów, a ja ich nie oddam. Kurcze, moja myszka jest już babcinką, niewiele jej zostało.. jakim musiałabym być człowiekiem, żeby na starość ją gdzieś wysyłać. Mam zamiar przemycić je do rodziców pod pretekstem wizyty u weterynarza i udowodnić, że wcale ich nie czuć i nie będą przeszkadzały. Przecież klatka stoi u mnie, a one same po domu nie chodzą.. -
hej
Oj dawno mnie tu nie bylo, dokładnie od 30 września... Studia, prawko i brak chęci do myślenia o ciąży po październikowych nie udanych staraniach. Ale czas brać byka za rogi i działać dalej. Dzis 7dc, wczoraj @ sobie poszła, więc znów zaczynamy walkę Oby listopad był szczęśliwy. Mam tylko nadzieję, że przeziębienie które mam od paru dni szybko minie W tym cyklu planuje spróbować z testami owulacyjnymi, może to mi powie coś więcej o moim cyklu, bo jakoś nie do końca wierzę w te pomiary temperatur :p W dodatku ovu upomniało się o wykupienie abonamentu robiąc mi wszystko na "szaro" i tak sie zastanawiam....inwestować czy nie?
-
Patutka nie słuchaj jakiejś chorej koleżanki jak zakręcona mówi ze wynik ok to tak jest to jest mój dr na forum gratuluję fasolki i się nie martw itp bo fasolka to czuje
Zakręcona ooo ja pitole,o ja pitole ale cudownie jestem myślami z Tobą i trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie (zapewne już urodzilas) jak tak to ja już gratuluję z całego sercaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 14:07