Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam nowe dziewczyny My tez pojezdzilismy po cmentarzach dzis i niedawno wrocilismy Mała juz spi... ja tez sie pewnie niedlugo poloze zeby sie wyspac
Patutka piekna beta... nie sluchaj tej swojej koleznki bo ona sie nie zna :* i dbaj o kropka :* nie stesuj go
Zakrecona ojj bole krzyzowe... szczerze wspolczuje bo tez to przechodzilam ale pierwszy krzyk dziecka i jego przytulenie sprawia ze zaraz sie o tym bolu zapomina pewnie juz tulisz Oskarka wiec buziaki dla Was -
Drogie Ciocie przedstawiam Oskarka !
Ur. 1.11.2015 godz. 18:55 , 3800 , 59 cm:) nie wygląda na takiego dużego
12 h porodu w tym 30 minut boli partych . Bez znieczulenia
Nacięcie było i teraz dupsko boli masakrycznie ale co zrobić ...
Poród był okropnym przeżyciem jeśli chodzi o boleści a zarazem najpiekniejszym .
Skurcze parte to juz zbawienie dla mnie było wiec mogłam przec heh
Oxy była podana na chwile na rozkokoszenie skurczybykow bo na ktg się nie pisały a ja umieralam z bólu ...
Resztę porodu , całość dokładnie opisze Wam jutro bo nie spie od wczoraj prawie wcale , dopiero co skubnelam od wczoraj cos także same rozumiecie . Padnieta na twarz to malo powiedziane .
Dziękujemy za kciuki wszystkie .Biedroneczka29, ona., palma, Heathera, Paulette lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka29 wrote:Patutka nie słuchaj jakiejś chorej koleżanki jak zakręcona mówi ze wynik ok to tak jest to jest mój dr na forum gratuluję fasolki i się nie martw itp bo fasolka to czuje
Zakręcona ooo ja pitole,o ja pitole ale cudownie jestem myślami z Tobą i trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie (zapewne już urodzilas) jak tak to ja już gratuluję z całego serca
Kasienko dzieki, staram sie byc dobrej mysli.. Ale jakas dziewczyna na belly znow napisala ze ona w 4 tyg miala bete 1111.... No grrr No...
Zakrecona, kochanie gratuluje! :** ucaluj malegoooo:):*
Dziewczyny, czy ktoras z was miala powiedzmy zanik bolu w piersiach?2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Patutka nie przejmuj się tym co inne dziewczyny piszą każda ma inną betę. To że ona tak miała wcale nie oznacza że Ty też tak masz mieć spokojnie Głowa do góry ważne żeby był prawidłowy przyrost.
Dlatego ja nie robiłam w ogóle bety tylko 2 testy nic poza tym.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Zakręcona aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! No w końcu masz syna przy sobie Gratulacje :* Malutki na pewno jest słodki Teraz życzę dużo spokoju i odpoczynku żeby dojść do siebie
Patutka tak jak dziewczyny piszą, nie przejmuj się tylko powtórz betę jeszcze raz i jeśli przyrasta tzn że jest wszystko ok
Co słychać u reszty dziewczyn ?
My zaczęliśmy 17 tydzień Dzisiaj mam też spotkanie z doradcą kredytowym bo muszę mu dostarczyć dokumenty i już jutro będzie wniosek do banku o kredyt więc zaczynamy...i zaczynam się stresować żeby wszystko ok było. Póki nie dostaniemy odpowiedzi to jakieś tydzień, dwa może nawet trzy będe jak na szpilkach siedzieć. Żeby już był koniec listopada aajjjjj
-
Mordeczka wrote:Patutka nie przejmuj się tym co inne dziewczyny piszą każda ma inną betę. To że ona tak miała wcale nie oznacza że Ty też tak masz mieć spokojnie Głowa do góry ważne żeby był prawidłowy przyrost.
Dlatego ja nie robiłam w ogóle bety tylko 2 testy nic poza tym.
Ja Juz Jestem po poronienu, tez nie bardzo chce isc na Ta bete Ale chce miec sprawe jasna....
Asmee autentycznie ona miala 1111 phtalam milion razy.
Dziewczyny, to normalne ze mniej mnie bolą piersi?2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Mordeczka wrote:Kochana trzymam kciuki żeby się udało.
Patutka objawy są różne w ciąży a czasem w ogóle może ich nie być Także piersi mogą nie boleć. Co do szyjki to Ci nie pomogę bo nigdy w życiu nie badałam. Wiadomo kochana, że się boisz po poronieniu ale najważniejsze to myśleć pozytywnie i być spokojnym żeby fasolki nie stresować. -
Heathera wrote:Dzięki Przyda się
Patutka objawy są różne w ciąży a czasem w ogóle może ich nie być Także piersi mogą nie boleć. Co do szyjki to Ci nie pomogę bo nigdy w życiu nie badałam. Wiadomo kochana, że się boisz po poronieniu ale najważniejsze to myśleć pozytywnie i być spokojnym żeby fasolki nie stresować.2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️