Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Hera brykalam troszkę i kręgosłup mi odpada ale będę działać dalej chwila odpoczynku i znów lece ...
Hera no możliwe , ze juz bąbelki , rybenki tam latają . hehe
Hasaj ile wlezie, aż wylezie hihi :*
Hera widzisz, teraz już takich ruchów będzie coraz więcej.
A my z moim P. idziemy dzisiaj porobić zdjęcia swieci słonko, a ja kocham jesien.
Rano już mnie ktoś wkurzyl wiec musze sobie pospacerować
Milego dnia
-
W końcu się doczekałam i czekam na więcej
hehe właśnie Zakręcona hasaj aż wylezie My tu wszystkie trzymamy kciuki i czekamy
Marzycielka pewnie jak ładna pogoda to trzeba korzystać my tez idziemy ale najpierw zjem taki wczesny obiad żeby mieć siłę -
Hera rośnie juz powoli brzusio:)
Ja w waszych tygpdniach to miałam brzuch jak plecy płaski a nie ciążowy haha , taki jak Hera miałam w 32 jakoś tyg: P
Ale wiadomo , ze każdy brzunio wyjdzie wczesniej czy później zresztą może wcale nie urosniesz tak bardzo jak Ja: P
Ja kuzwa uroslam jak cholera hahaha , w kilka ostatnich tygodni: p
U mnie są postępy , odszedł godzinke temu jakąś mi caaaaaalusienki czop z krwią i kazali tylko juz czekać na bóle . z tym czopem max do 2 dób się rodzi wiec kciuki mocne miejcie laski.
Kazali lazic mi po oddziale , zrobilam 15 okrążeń po szpitalu całym i wrocilam odpocząć na herbatke , tak jak kazała położna ... A później znów:) -
Fajny nie ??
Motywacja po ciąży !!! na dniach moja dietke zaczynam i do sukcesów bede darzyć hihi figurowych bo dwa sukcesy juz mam swoje życiowe , tzn jeden na ta chwile a drugi lada chwila również będzie zdobyty .
1.szczęśliwy związek z moim ) bo odkąd mała byłam mowilam zw ślub z nim wezme
2 . zdrowy dzieciaczek -
Oj fajny, fajny...ja szczupła zawsze byłam ale taki tyłek żeby mieć to bym musiała duzoooo ćwiczyć a jednak jestem z tych leniwych szczególnie że właśnie kilogramów nie muszę gubić...i za to teraz w ciąży i jak będę karmić to cyckami będę się chwalić bo mega urosły jak na mnie
U mnie też marzenia to bym związek, dziecko pierwsze, drugie, teraz mieszkanie zaraz się spełni ale jeszcze mam zamiar
1. zdać prawko
2. znaleźć fajną prace w której będę się spełniać
3. kiedyś w przyszłości domek i kupno pieska do domku i trzecie dziecko
-
Patutka beta rośnie różnie ale Ty masz Ja absolutnie piękna jeszcze na ten tydzień !
A nie mowilam , ze ta kwaśna zolza źle Ci mówiła ! :*
Teraz normalnie rybcia mogę Ci gratulowac !Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 20:50