Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
bo jest ciągle 37,0 przez kilka dni, jutro tez taka bedzie. w poprzednim cyklu bylo identycznie i wkurzylam sie bo na bank bedzie @. nie widzialam zeby ktos mial final zieloną kropką z takim wykresem jak ja. same linie proste...aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Mój Gin uważa że im mniejsze skoki temperatur z II fazie tym lepiej bo to oznacza że nie ma problemów z progesteronem... Ja sie tam nie znam nie wiem jak... ale już Palmie pisałam na innym wątku, że wykres jest spoko jak na razie i tak nie ma co z niego wróżyć.Bobitta
-
Biedroneczko no dalej dalej.
Jakby się cos ruszyło to bym napisała , Ja właśnie teraz będę szamac sniadanko , później obchód , badania znów jakieś pewnie potem lekka drzemka i lece z cwiczeniami zeby rozruszac moja szyjkę dalej bo juz ładnie rowarta musi dalej pójść
-
Ja jeszcze nie wiem co dzisiaj będę robić może pojadę na cmentarz do dziadków bo jutro z mężem jedziemy do jego dziadków. Nie lubię tego święta ale co zrobić. Jedyne co jest takie urokliwe to wieczorem jechać na cmentarz i patrzeć jak ogrom zniczy się pali.
Avvanturnica witamy na forumGabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
ZakręconaOna wrote:Ale co jak co masz racje , te znicze nawet oblaski na niebie wieczorem są piękne .
My jutro też tu chyba na cmentarz pojedziemy jakiś.. Jest trochę grobów polskich (Chopin, Mickiewicz, Norwid, Słowacki itd). Tutaj inaczej "świętują" nawet zniczy w sklepach nie ma. -
ZakręconaOna wrote:Ona trochę lipa ze nie ma: (
-
Hejoooo
A ja poczułam pierwsze ruchy !!! Tak mi się przynajmniej zdaje Bo takie bąbelki dwa
Mąż na 7 poleciał do pracy i pewnie będzie do późna Za to z synkiem sobie dzień spędzę. Na razie to jem śniadanko a synek już drugie bo wstał wcześniej ale dał dla mamy trochę pospać Musze coś na obiad wybrać i odkurzyć i pranie zebrać. Pewnie z synkiem wyjdziemy gdzieś albo do babci i biblioteki albo na plac zabaw.
Co do cmentarzy to ja nawet lubię te święto...wiadomo nie lubię tego, że najbliżsi zmarli ale dobrze jest ich odwiedzić, pomodlić się i postawić znicz.
Avvanturnica witaj
Palma może później wiecej ludzi w centrum będzie i coś się ruszy
Zakręcona Ty tam fikaj i brykaj bo ostatni dzień października został