Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakrecona! Gratuluję śliczny synek!!
Dziewczyny mam do Was pytanie. Moje cykle trwają ok. 29-30 dni. Zeszły trwał aż 35, już myslalam, ze to ciaza ale oczywiscie guzik:P i wlasnie w tym zeszłym cyklu w 20 dniu zauwazylam na papierze brazowy sluz, a dzien wczesniej z takimi niteczkami krwi. W tym cyklu jest podobnie tylko, że dzis to 13 dc. i znowu ten brązowy śluz a wczoraj z niteczkami krwi. Wydaje mi sie, ze plodny, bo jest mega rozciagliwy. O czym to moze swiadczyc? czy któras z Was tak miała? -
Asmee wrote:Zakręcona gratuluję przecudownego synusia! :*
Patutka, ja badałam szyjkę i w szczęśliwym cyklu wszystko przepowiadało, że przyjdzie @, a tu dwie kreseczki2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Marcia89 wrote:Zakrecona! Gratuluję śliczny synek!!
Dziewczyny mam do Was pytanie. Moje cykle trwają ok. 29-30 dni. Zeszły trwał aż 35, już myslalam, ze to ciaza ale oczywiscie guzik:P i wlasnie w tym zeszłym cyklu w 20 dniu zauwazylam na papierze brazowy sluz, a dzien wczesniej z takimi niteczkami krwi. W tym cyklu jest podobnie tylko, że dzis to 13 dc. i znowu ten brązowy śluz a wczoraj z niteczkami krwi. Wydaje mi sie, ze plodny, bo jest mega rozciagliwy. O czym to moze swiadczyc? czy któras z Was tak miała?
Jak długo obserwujesz cykle? Wiesz kiedy mniej/więcej masz owulację i ile trwa faza lutealna?
Takie plamienie może być objawem owulacji jeśli występuje raz w ciągu cyklu -
Patutka wrote:No wlasnie Ja tak panikuje, bo w czwartek jak bylam u gin to powiedziala, ze nie jest ciazowa.... jeszcze te cycki bolec bolą, Ale nie Sa takie twarde jak byly przed wczoraj np... staly sie normalne takie Ale nie zmalaly....
Ja w TYM cyklu nie miałam totalnie żadnych objawów. Nawet testu nie chciałam zrobić, bo nie brałam pod uwagę, że to może być ciąża. 3d po terminie @ zrobiłam dopiero i to z przekonaniem, że nie ma takiej opcji wgl. ;d -
No trochę roboty jest tzn żeby człowiek raz usiadł i porobił kilka spodów i pozamrażał to później można sobie odmrażać rzucać warzywka ser i sos i wtedy na szybko ma pizze
Mi sie ostatnio zachciało i zamówiłam 2 małe dla mnie inną i dla męża inną i spróbowałam z takiej innej knajpy a nie tej co zawsze to mega się rozczarowałam bo była do d..., zjadłam 2 kawałki i więcej nie chciałam. Ale mam teraz pewność żeby zamawiać tylko z mojej ulubionej
To smacznego kochana
Ja sobie zjadłam granata i opalma lubi tę wiadomość
-
Ja tam jem i po 18 jak mam chęć, najgorzej ze strasznie apetytu nie mam szczególnie na jakieś konkretne potrawy obiadowe i na mięso. Za to jem często takie przekąski np jakiś owoc, serek, kanapka, jajko, coś słodkiego (oj jak mnie ciągnie do słodkiego teraz )
-
Tez nie ma co przesadzać w ciąży. Żebym miała normalny apetyt to bym jadła normalnie to co wcześniej z tym, że więcej warzyw i owoców. No i ja jeszcze mam dietę wątrobową czyli nic tłustego i smażonego bo miałam woreczek żółciowy wycinany i w pierwszej ciąży cholestazę. A tak to na pewno ograniczyłam colę. Kiedyś piłam bardzo dużo , teraz raz na jakiś czas, przerzuciłam się na wodę gazowaną. I ogólnie zwiększyłam ilość płynów bo pomaga na zatwardzenia.
-
ja tez zawsze bardzo dobrze sie odzywialam i duzo cwiczylam ) ale ostatnio dopiero do mnie dotarło ze mam mała niedowage i zaczelam jesc normalnie wszystko a wczesniej slodkiego w ogole tylko raz na jakis czas, teraz tez pije cole wczesniej w ogole. chce troche prztyc i nie odmawiam sobie nic, ale tez nie siedze przy lodówceaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)