Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
ona. wrote:i tu napiszę, że to nie jest dobre.
Normalnie ostatni posiłek powinno się jesć 2 godziny przed spaniem, więc jesli bys chodzila spac o 20/21 to moglabys tak jesc.
A w ciązy wg książki ktora mam ze szpitala od II trymestru powinno się coś zdrowego przekasic przed spaniem, żeby nie dopuscic w nocy do zbyt duzego spadku cukru. i tu zalecaja godzine 21/22aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
A dzień dobry dzień dobry
Też się dołączam do gratulacji )
Jestem dziś mega nie wyspana Ale sama sobie jestem winna xD Odebraliśmy wczoraj przed 21 film z naszego ślubu i wesela i oglądaliśmy do północy Ah popłakałam się xD Dopiero mija 3 miesiąc od ślubu a mi się wydawało przy tym filmie jakby to już było daaaawno temu.
Idę robić kawę bo nie piłam jej od niedzieli :o Ah kawusiu tęskniłam
Jeszcze jedno: dzisiaj taka apka w telefonie mi powiedziała : prawdopodobieństwo ciąży wysokie xD haha do wczoraj było średnie także ucieszona musiałam zrobić napad na męża xD -
palma wrote:oooo tego nie wiedziałam dzieki za info
-
Palma, nigdy nie powinno sie wprowadzać tak radykalnych zmian na początku ciąży. Organizm jest teraz dodatkowo obciążony i zmiana jego przyzwyczajeń może sporo kosztować. Ja na początku zaczęłam jeść częściej, a w mniejszych ilościach - w sumie w ciągu dnia i tak wychodziło mi dużo wiecej niż normalnie jadłam. Za to wg wykresu moja waga rosła prawidłowo. Nie rezygnowałam praktycznie z niczego i nic w swojej diecie nie zmieniałam.
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Patutka wrote:To Ja mam to szczescie, ze z usg i to jeszcze nfz haha!
Asmee to trzymam kciuki za wizytę i napisz później co i jak
Ona będę trzymać kciuki pojutrze O widzisz to ja dobrze robię że jem czasem nawet i po 18 tak jak wczoraj np przed 21 zjadłam jajko
Kamika fajnie, że sobie wesele oglądnęliście Kurczę a u mnie to właśnie odwrotnie wydaje mi się że nasze wesele było miesiąc temu a teraz jak policzyłam to 6 listopada będzie już 5 miesięcy
A ja dopiero pół godziny temu wstałam, jakaś senność mnie złapała. Czas na jakieś śniadanko A jutro pewnie pojedziemy do banku jakieś podpisy złożyć na wniosku itd bo doradca tak mówił, ale ma jeszcze dzisiaj zadzwonić Mam nadzieję że szybko to wszystko pójdzie
-
Asmee wrote:Palma, nigdy nie powinno sie wprowadzać tak radykalnych zmian na początku ciąży. Organizm jest teraz dodatkowo obciążony i zmiana jego przyzwyczajeń może sporo kosztować. Ja na początku zaczęłam jeść częściej, a w mniejszych ilościach - w sumie w ciągu dnia i tak wychodziło mi dużo wiecej niż normalnie jadłam. Za to wg wykresu moja waga rosła prawidłowo. Nie rezygnowałam praktycznie z niczego i nic w swojej diecie nie zmieniałam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeathera wrote:hej Owu o i widzę że też tak jak ja masz już jedno dziecko ?
Mordeczka w sumie to leniwie mija...pogoda za oknem też smętna jakaś
tak mam 4letnią niespodziankę
piękne słońce! obiecałam córce spacer, zobaczymy na czym się skończy.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny