Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
ona. wrote:i tu napiszę, że to nie jest dobre.
Normalnie ostatni posiłek powinno się jesć 2 godziny przed spaniem, więc jesli bys chodzila spac o 20/21 to moglabys tak jesc.
A w ciązy wg książki ktora mam ze szpitala od II trymestru powinno się coś zdrowego przekasic przed spaniem, żeby nie dopuscic w nocy do zbyt duzego spadku cukru. i tu zalecaja godzine 21/22dzieki za info
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
A dzień dobry dzień dobry
Też się dołączam do gratulacji)
Jestem dziś mega nie wyspanaAle sama sobie jestem winna xD Odebraliśmy wczoraj przed 21 film z naszego ślubu i wesela i oglądaliśmy do północy
Ah popłakałam się xD Dopiero mija 3 miesiąc od ślubu a mi się wydawało przy tym filmie jakby to już było daaaawno temu.
Idę robić kawę bo nie piłam jej od niedzieli :o Ah kawusiu tęskniłam
Jeszcze jedno: dzisiaj taka apka w telefonie mi powiedziała : prawdopodobieństwo ciąży wysokie xD haha do wczoraj było średnie także ucieszona musiałam zrobić napad na męża xD -
palma wrote:oooo tego nie wiedziałam
dzieki za info
-
Palma, nigdy nie powinno sie wprowadzać tak radykalnych zmian na początku ciąży. Organizm jest teraz dodatkowo obciążony i zmiana jego przyzwyczajeń może sporo kosztować. Ja na początku zaczęłam jeść częściej, a w mniejszych ilościach - w sumie w ciągu dnia i tak wychodziło mi dużo wiecej niż normalnie jadłam. Za to wg wykresu moja waga rosła prawidłowo. Nie rezygnowałam praktycznie z niczego i nic w swojej diecie nie zmieniałam.
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Patutka wrote:To Ja mam to szczescie, ze z usg i to jeszcze nfz haha!
Asmee to trzymam kciuki za wizytę i napisz później co i jak
Ona będę trzymać kciuki pojutrzeO widzisz to ja dobrze robię że jem czasem nawet i po 18 tak jak wczoraj np przed 21 zjadłam jajko
Kamika fajnie, że sobie wesele oglądnęliścieKurczę a u mnie to właśnie odwrotnie wydaje mi się że nasze wesele było miesiąc temu a teraz jak policzyłam to 6 listopada będzie już 5 miesięcy
A ja dopiero pół godziny temu wstałam, jakaś senność mnie złapała. Czas na jakieś śniadankoA jutro pewnie pojedziemy do banku jakieś podpisy złożyć na wniosku itd bo doradca tak mówił, ale ma jeszcze dzisiaj zadzwonić
Mam nadzieję że szybko to wszystko pójdzie
-
Asmee wrote:Palma, nigdy nie powinno sie wprowadzać tak radykalnych zmian na początku ciąży. Organizm jest teraz dodatkowo obciążony i zmiana jego przyzwyczajeń może sporo kosztować. Ja na początku zaczęłam jeść częściej, a w mniejszych ilościach - w sumie w ciągu dnia i tak wychodziło mi dużo wiecej niż normalnie jadłam. Za to wg wykresu moja waga rosła prawidłowo. Nie rezygnowałam praktycznie z niczego i nic w swojej diecie nie zmieniałam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeathera wrote:hej Owu
o i widzę że też tak jak ja masz już jedno dziecko ?
Mordeczka w sumie to leniwie mija...pogoda za oknem też smętna jakaś
tak mam 4letnią niespodziankę
piękne słońce! obiecałam córce spacer, zobaczymy na czym się skończy.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny