Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A weżcie u mnie ponuro i ciemno za oknem jeszcze tylko deszczu brakuje :<
Mordeczka też już bym chciała żeby mi sie wiercił w brzuchu na razie raz/dwa razy dziennie czuję lekkiego bąbelka. A w którym tygodniu ciąży już widziałaś kopniaki? Bo ostatnio się zaczęłam zastanawiać kiedy będą widoczne a z wiktorem to już nie pamietam kiedy to było
Owu fajnie jak masz budowę domu U nas za ok 2/3 tygodnie mam nadzieję będzie przeprowadzka do większego mieszkania to też trochę roboty będzie
Ona to leż odpoczywaj. A co za słówka masz ? Do szkoły ? A Ty już widzisz kopniaki ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 14:17
-
Hmm takie porządne ruchy poczułam jakoś koło 18-20 tygodnia teraz są jeszcze mocniejsze Najbardziej mi się podoba jak mała mocno się kręci i brzuch się fajnie wygina a ostatnio tak mocno kopła że pilot z brzucha mi spadł.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Heathera wrote:A jeszcze mi się przypomniało jak wcześniej czytałam forum na kwietniówkach i jedna dziewczyna napisała, żeby dużo nie głaskać brzucha, że niby jej koleżanka przez to szybciej urodziła Czy Wam też się wydaje, że to bzdura ?
-
Witajcie
u mojego dziciatka jedna sciana juz pomalowana na delikatniutki roz dzis jedziemy po tapete i wykladzine w koncu ten caly syf ogarne i bedzie porzadek bo mam juz serdecznie dosyc i dzis mam jakies popier.....mysli co to bedzie jak sie okaze ze to jednak chlopczyk a ja mam wszystko dla dziewczynki jakies chore mysli mnie dzis nachodza musze mezowi powiedziec zeby mnie zapisal na to usg 4d wtedy jak zobacze cipuszke to bede pewna i spokojna -
Aaa kochana czyli jednak cie te niedobre myśli dopadły. No ja co prawda już drugi raz się dowiedziałam że będzie córcia ale jeszcze nie szaleję z zakupami typowo dziewczęcymi wolę poczekać jeszcze trochę. A że mój gin ma krótką pamięć to na następnej wizycie i tak mi się zapyta czy znam płeć więc będę mu mówić że nie i zobaczymy co będzie mówił
Biedroneczka29 lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Heathera wrote:Ona to leż odpoczywaj. A co za słówka masz ? Do szkoły ? A Ty już widzisz kopniaki ?
A ruchy pierwsze zobaczyłam tydzień po poczuciu pierwszej rybki, dokładnie to był 16t + 1d. Od tamtej pory przynajmniej raz dziennie widzę jak brzuszek faluje albo jak Niunia podskakuje
Jeszcze nie mam jakiejś super regularności, ale z dnia na dzień czuję Niunię coraz częściej:)Heathera lubi tę wiadomość
-
Mordeczka wrote:Ja mam kilka takich filmików ale kiedy najwięcej się rusza i sięgam po telefon żeby nagrać to przestaję. tak jakby wiedziała o co chodzi.
Chciałabym mieć taki filmik/zdjęcie że widać jak Niunia wystawia nóżkę, ale wiem, że raz, że to za wcześnie a dwa nie wiem czy mój leniuszek będzie do tego skory.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 16:55
-
Heathera wrote:A jeszcze mi się przypomniało jak wcześniej czytałam forum na kwietniówkach i jedna dziewczyna napisała, żeby dużo nie głaskać brzucha, że niby jej koleżanka przez to szybciej urodziła Czy Wam też się wydaje, że to bzdura ?
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
ona. wrote:Nie do szkoły, na wizytę muszę się przygotować jakoś, bo tym razem do szpitala idę i jakoś trzeba się dogadać albo chociaż zrozumieć co mi będą mówić i pokazywać
A ruchy pierwsze zobaczyłam tydzień po poczuciu pierwszej rybki, dokładnie to był 16t + 1d. Od tamtej pory przynajmniej raz dziennie widzę jak brzuszek faluje albo jak Niunia podskakuje
Jeszcze nie mam jakiejś super regularności, ale z dnia na dzień czuję Niunię coraz częściej:)
To szybko zobaczyłaś, ja już nie mogę się doczekać u siebie tegoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 17:00
-
Hera no mnie tez o masowanie właśnie chodziło a nie zwykle glaskanie
Możliwe , ze źle tam napisalam ale o masowanie.
Biedroneczko kochana no a nie pomyslalas , ze może za wcześnie takie generalne zakupy , malowania mieszkania itp ? To dopiero 24 tydzień .
Ja rozumiem , ze każdy robi jak chce i w swoim czasie ale Ja np. Tez osobiście wychodze z założenia jak Mordeczka , ze lepiej się wstrzymać i pewniejsza być ( ale i tak na 100% pewne jesteśmy po porodzie dopiero) . Dlatego Ja zakupy pod koniec 8 miesiąca dopiero robić zaczelam na spokojnie:)
P.S za półtorej h do domciu ! ah ... I dziś mój Tata po Nas przyjeżdża z D do szpitala i zobacze się z Nim po 9 miesiacach bo Ja w UK on w Pl i ciężko się złapać plus zobaczy swojego wnuka !palma lubi tę wiadomość
-
Zakręcona to super Nie ma to jak w domku bo jednak lepiej się dochodzi do siebie itd
Ja pokoiku nie będę robić bo dzidiz będzie najpierw u nas w sypialni a później w pokoju z wiktorem ale muszę kupić kilka rzeczy ale to takie bardziej neutralne typu gąbka do kąpieli, kosmetyki itd resztę mam wszystko po synku i nawet jak będzie dziewczynka to nie będę zmieniać. I już tez od dawna bym chciała kompletować tą wyprawkę ale jakaś taka jestem uprzedzona przez te zabobony żeby na razie nic nie kupować tylko poczekać