Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Też się pytałam o jakie żyłki i gdzie ci chodzi
Ja na ten temat nic nie powiem bo mam duży biust i praktycznie od zawsze mam żyłki na piersiach ale raz są widoczne raz nie z czasem na pewno częściej będziesz je widziećWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 16:41
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Mordeczka wrote:Też się pytałam o jakie żyłki i gdzie ci chodzi
Ja na ten temat nic nie powiem bo mam duży biust i praktycznie od zawsze mam żyłki na piersiach ale raz są widoczne raz nie z czasem na pewno częściej będziesz je widzieć2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Pewnie że tak ale znikającymi bądź malejącymi objawami się nie przejmuj. Jak ja się dowiedziałam że jestem w ciąży to jedynym objawem jaki był to był to tylko ból miesiączkowy i nic poza tym i tak zostało przez pierwsze 2 trymestry czasami ból głowy.Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Znaczy mi jakos nie znikaja, bo dostalam takich mdlosci, ze dzis pol nocy nie moglam spac.... A o zawrotach glowy nie wspomne, dalej spac, dalej cycki bola i podbrzusze. ) co mnie na jedno cieszy bo wiem, co sie dzieje. Aaaaahaaa! Nie wspomnialam o co 5 minutowym sikaniu i smaku zelaza....
Czyli te zylki na piersiach to moga byc raz bardziej A r A z mniej widoczne?2016 🩷
2020 🩵
Mordeczka wrote:Nie nie przejmuj się tymi żyłami.
Teraz masz częstomocz a później wstawanie o 4,5 lub 6 rano jak cie dzidziuś na pęcherz będzie dusił.2016 🩷
2020 🩵
JestemMarzycielka wrote:pociesze Cię, ze ja dłużej pomieszkam. znacznie dłużej..