Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Patutka oj szukasz , szukasz !
Ja miałam raz mocne raz słabe żyłki wiec luzik a zawroty miałam cale dwa pierwsze trymestry , straszne ze po ścianach chodzilam czasem
No moze i panikuje Ale piersi Juz nie takie duze, Nie bola prawie wcale No i te zylki sie schowaly:( No A po tamtym tak strasznie sie boje, mimo ze mowie sobie, ze bedzie dobrze.2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Kasieńka:) wrote:Patutka przestan sie stresowac Kochana ! Szkodzisz fasolce ! Wiem ze sie boisz ale musisz myslec pozytywnie
Laski, dziekuje, ze jestescie2016 🩷
2020 🩵
Mordeczka wrote:Ty skończ z tą betą ona na początku szybko przyrasta z późniejszymi tygodniami mniej więc jeszcze bardziej byś się denerwowała.
Powiedz mi kochana w którym tygodniu poroniłaś tamtą ciążę. ?2016 🩷
2020 🩵
Heathera wrote:Patutka ja tez na początku póki nie poszłam do lekarza chciałam co raz robić test ciążowy...ale trzeba było jakoś się wyluzować i spokojnie czekać
Zajmij się może czymś to Ci czas szybciej zleci i na pewno będzie dobrze uwierz2016 🩷
2020 🩵
Dokładnie dobry pomysł ma Mordeczka, może jakaś książka na temat ciąży wtedy i czas szybko minie i na pewno się uspokoisz czytając o objawach, które sama masz i dowiesz się co jest normalne w ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2015, 22:27