Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
My na szczescie bez kredytu sie obeszlismy. Domek 3 lata budowalismy trzymam kciuki za Wasz kredyt budowac i urzadzac dom to sama radosc a tego programu nie ogladalam nigdy. Musze obejrzec. Ja mam w glowie pomysl na wszystko i powoli realizuje. Nie wiem czy urzadzanie mi wyszlo ale mi sie podoba
-
Mi się bardzo podoba szczególnie schody, kuchnia i ten stolik okrągły z tymi oknami Ale najważniejsze żeby Wam się podobało i żebyście tam się dobrze czuli A że bez kredytu jeszcze sie udało to w ogóle pogratulować
Dzięki za kciuki Niby zdolność kredytową mamy o wiele większą niż kredyt chcemy wziąć ale wiadomo zawsze może coś wyjść nie tak...szczególnie jak ja zawsze jestem czarnowidzem i oczywiście boję się, że nie wyjdzie -
Kasieńka super domek
palma jeśli czujesz, ze potrzebujesz odpoczynku to zrob go i wroc do nas jak bedziesz na silach
Dzień dobry
Wczoraj nie miałam już kiedy napisac, bo pozno wrociłam z USG i bylam zmeczona. U nas wszystko ok, klocuszek przybiera na wadzze i wazy 590gram
Dziewczyny jaka powinna byc dlugosc szyjki na tym etapie? Bo martwię się, że moja jest za krótka.. -
Palma jeśli Ci to poprawi samopoczucie to tak zrób i spróbuj się zrelaksować i nie myśleć tak ciągle o staraniach po prostu trochę odpuścić. Wierzę, że niedługo wrócisz do nas z fasolką
Ona to super, że wszystko ok A co do szyjki za bardzo się nie znam ale nie ma chyba jakiś standardów jaka ona ma być bo wiadomo każda kobieta jest niższa czy wyższa i szyjka może mieć różną długość, ważne by się szyjka nie skracała. Jeśli lekarz nic nie mówił, że coś jest nie tak to na pewno jest wszystko ok. Gdyby Ci się szyjka skracała na takim etapie to być dostałą od razu nakaz leżenia. Znam przypadek kobiety która jak zaszła w 3 ciążę to lekarz mówił, że może nie donosić bo praktycznie nie ma szyjki bo coś tam jej się zrobiło i musiała leżeć całą ciążę...i urodziła zdrowe dziecko z tym, że wcześniaka ale to tylko dlatego, że za bardzo nie leżała w tym łóżku...
Jeju a ja musze do zusu jechać znowu po papierek potrzebny do kredytu bo ostatnio dali mi zły, nie ten o który prosiłam I się denerwuje bo nie lubię się kłócić i w ogóle załatwiać takich papierków... eh oby tylko sprawnie poszło i problemów nie robili -
Mi sie wydaje, że gdyby było coś nie tak to położna by od razu Ci powiedziała ona też się przecież na tym zna, ale jeszcze u lekarza jak będziesz to się upewnisz. Ja np nigdy nie miałam szyjki mierzonej tzn sprawdzaną miałam i pod koniec ciąży mówił lekarz że się skracał ale nie podawał mi konkretnie ile mam mm
-
No pewnie wypytaj i wtedy będziesz spokojna
A mój mąż oszalał i postanowił, że kupimy jednak psa (wcześniej Wam pisałam, że szukam jakiegoś zwierzaka dla synka) i on stwierdził, że chce psa i to yorka a ze piesek mały to nie będzie problemów żeby z nim gdzieś jeździć i że nie będzie mu źle w mieszkaniu plus do tego w balkonie jest taka klapka (bo wujek kota miał i żeby sobie wchodził) to piesek też będzie mógł. Już pieska zamówiłam i mamy go odebrać ok 20 grudnia -
Pieski są cudowne ) Co prawda my z mężem w Krakowie mamy kota (jest naszym baby kochanym) , bo szkoda nam psinki na mieszkanie i to w tym zatrutym mieście, ale w naszych domach rodzinnych ja mam 2 beagle a mąż mieszkankę beagla z posokowcem Wszystkie suczki i mega przyjazne. Ale biegać dużo potrzebują
Jak kiedyś będziemy mieć domek to też pieska koniecznie