Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasieńka:) wrote:Kamilka to Ty z moich stron jak z Krakowa my mamy suczke shih tzu. Najlepsze psiaki dla dzieci. Ja tez slyszalam ze yorki falszywe a shih tzu polecam kazdemu przy dziecku
http://wstaw.org/m/2015/11/06/CYMERA_20150608_135118.jpg taki model:))))2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Ona myślę że szyjka ok , oby się tylko nie skręcała . Wiesz każda kobieta ma inną szyjkę , Ja np. Z natury mam bardzo długą i całą ciążę aż do 39 tyg miałam 5 cm prawie ale są inne które maja 3 i całą ciążę pięknie donoszą , kwestia organizmu. Nie martw się tylko w razie co nie przemeczaj i czekaj na wizyte , też uważam że gdyby było coś nie tak to by położna się oddawała
-
Hej dziewczyny Jestem tu nowa, mam nadzieję, że szybko się odnajdę Nazywam się Kasia i mam 22 lata. Nie mam męża, ale mam wspaniałego chłopaka, z którym chcemy mieć dziecko. Właśnie po 3 latach odstawiłam tabletki antykoncepcyjne, zaczęłam przyjmować kwas foliowy. Bardzo chciałabym jak najszybciej zajść w ciążę, ale nie wiem czy tak od razu po odstawieniu można i czy jest to bezpieczne... Stąd moja prośba o wasze zdanie na ten temat ;)Pozdrawiam
-
Hej Kasia.
Osobiście uważam , że bezpieczne . Jest na prawdę wiele kobiet które w taki sposób właśnie zaszły w ciążę nawet pod okiem lekarza . Dawali antybobasy i po odstawieniu odrazu starania bo większe prawdopodobienstwo miało być .
Powodzenia życzę :* -
hej Zakręcona jak tam Twoj maluszek ?
U mnie tyle, że już nie wiem czy była owu czy dopiero będzie. Dziś 13dc, staramy się od 6dc. Jak wrzuciłam informacje na wykres o śluzie to nagle mi wyznaczyło owulacje na 10dc, co wydaje mi się troche mało prawdopodobne.... w kolejne dni się okazało że ten śluz rozciągliwy nie był tylko jednak wodnisty....a nic z tego nie wiem nie umiem ocenić tego śluzu. Cały czas mi sie wydaje ze jest tylko wodnisty. Chyba sobie dam spokoj z tymi obserwacjami, bo mi to nie wychodzi a tylko mnie stresuje -
Kamika nie zaluj ! najwidoczniej jeszcze nieodnajdujesz się w obserwacji a faktycznie czasem idzie fiksa dostać . Staranie bez obserwacji śluzu np. Też jest fajne a mnie stresuje że a bo tu nie wiem jak określić aa co do ovu kochana to tylko maszyna że tak powiem , on wiele czynników bierze a czasem jeden i określa owulację , poprawkę trzeba brać na to .
Temperaturke mierzysz sobie ?
A mój synus w porządku , dziękuje że pytasz :*
Rośnie , ciągle na cycku siedzi eh , mam nadzieję że zmieni się to niedługo i unormuje sobie pory jedzenia . -
Patutka wrote:To kwestia jak go tam traktuja i jak Ty go ulozysz kochana.
Moj np jak cos mu sie nie podoba, to jezyk mi wystawia xd
Zakręcona właśnie jak tam maluszek ?
Kasiia witaj
Kamika to może po prostu wrzuć na luz, dalej się starajcie a co wyjdzie to wyjdzie, jeśli macie trafić to i tak traficie w ten dzień bez testów owu
U nas dzisiaj senny dzień strasznie. Synek wstał ok 8 i z mężem traktory oglądali a ja sobie spałam. Wstałam na śniadanko przed 11 i mąż pojechał do szkoły. Chciałam z synkiem pójść do sklepu i na spacerek krótki (bo zimno) ale mały poszedł się schować żebym go szukała (czasem tak robi) a że schował się w swoim łóżku pod kołdrą to zasnął I teraz sobie śpi i muszę czekać żeby wstał żeby do tego sklepu iść Później trochę się pobawimy i muszę odkurzyć i pozmywać i siew wykąpać bo wieczorem jesteśmy zaproszeni na imprezę do brata mojego M.
A jak tam u Was ? -
Widzisz a u nas odwrotnie było, jak urodziłam w 38 tygodniu to synek bardziej wolał spać niż jeść i kazali mi go budzić co 2/3 godziny na jedzenie, nawet w nocy. Więc musiałam tak robić i na szczęście na wadze przybierał. Jak był starszy to też w dzień lubił wisieć na cycu, zasypiać tak i później był problem go odłożyć żeby się nie obudził ;p
Była u Cb położna ? Możesz się jej podpytać, ale jeśli przybiera na wadze to powinno być wszystko ok -
Była położna wczoraj właśnie , mówiła , że to wszystko normalne bo dziecko najczęściej na początku wisi dużo na cycku a później po ok 2/3 tyg normuje sobie i je normalnie a nie ciucka tylko .
W piątek ma znów być kolejna wizyta to może zwazy mi już małego .