Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej no dzisiaj u mnie troche lepiej
Rano byłam na badaniach: TSH, Toksoplazmoza(2 rodzaje), morfologia i cytologia. Jutro będę miała wyniki badań z krwi a cyto do 14 dni.
Mam nadzieję że TSH wyjdzie dobrze, bo wydaje że mogę mieć nadczynność tarczycy - OBY NIE! -
kamika23 wrote:Hej no dzisiaj u mnie troche lepiej
Rano byłam na badaniach: TSH, Toksoplazmoza(2 rodzaje), morfologia i cytologia. Jutro będę miała wyniki badań z krwi a cyto do 14 dni.
Mam nadzieję że TSH wyjdzie dobrze, bo wydaje że mogę mieć nadczynność tarczycy - OBY NIE!
Na pewno wyjdą badania ok a gdyby nie to euthyrox i szybko zleci
Sama lecze się od paru lat na niedoczynność tarczycy . -
hejka po weekendzie
Ona a nie możesz do swojego gina zadzwonić ? Bóle w pachwinie są raczej normalnie bo wszystko tam się rozciąga. Ale nie wiem co do tych bóli jak na @ i w szyjce i może warto to sprawdzić
Kamika trzymam kciuki za dobre wyniki
Jak tam dziewczyny w poniedziałek ?
U nas znowu brzydka pogoda i znowu się denerwuje kredytem...w tym tygodniu dokładnie we wtorek lub w czwartek powinni dać wstępną odpowiedź...
Ale pocieszam się tym, że dzisiaj zaczęłam 18 tydzień czyli 5 miesiąc I jutro idę na wizytę więc przekonam się czy wszystko ok -
Szyjka może bolec z różnych powodów także z ciężaru płodu . okresowe lekkie bóle i RZADKIE rozciąganie macicy , miednicy . Ale wiadomo obserwacja najważniejsza i chuchac na zimne.
Hera ODP będzie na pewno pozytywna , inaczej kochana być nie może )
Kamika no właśnie , może lecz nie musi hm ... Obys miała taką dobra przemianę materii
My po wizycie lekarza i jest wszystko okHeathera lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny niby wszystko jest na dobrej drodze ale wiadomo póki nie powiedzą że na pewno dostaniemy to trochę jest strachu...no i najgorzej te czekanie
Zakręcona dobrze że wszystko ok po wizycie, a ważyli Oskarka ? Ile teraz ma ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 13:41
-
Hera zrozumiałe że strach jest ale zaraz szybko minie bo dostaniesz odpowiedź na 100% pozytywna.
Nie wazyli ani nie mierzyli nie wiem czemu a taka ciekawa byłam no ... Jak już będę z małym wychodzić to przejde się sama do przychodni i poprosze o ważenie i mierzenieHeathera lubi tę wiadomość
-
Heathera wrote:hejka po weekendzie
Ona a nie możesz do swojego gina zadzwonić ? Bóle w pachwinie są raczej normalnie bo wszystko tam się rozciąga. Ale nie wiem co do tych bóli jak na @ i w szyjce i może warto to sprawdzić
Kamika trzymam kciuki za dobre wyniki
Jak tam dziewczyny w poniedziałek ?
U nas znowu brzydka pogoda i znowu się denerwuje kredytem...w tym tygodniu dokładnie we wtorek lub w czwartek powinni dać wstępną odpowiedź...
Ale pocieszam się tym, że dzisiaj zaczęłam 18 tydzień czyli 5 miesiąc I jutro idę na wizytę więc przekonam się czy wszystko ok
To już 18 tydzień u Ciebie? O kurczaczek, ale ten czas leci Ja za miesiac w III trymestr wchodzę -
Ona no to dobrze, że już lepiej Musisz po prostu się obserwować.
Własnie bardzo szybko zleciało, pamiętaj jak dopiero co robiłam test i wyszła blada kreska i się zastanawiałam czy to na pewno ciążą a tu już 4 miesiące za nami U Cb to w ogóle lada chwila będziesz rodzić jak Zakręcona
Zakręcona możesz spróbować zawsze coś tam wyjdzie -
Heathera wrote:Ona no to dobrze, że już lepiej Musisz po prostu się obserwować.
Własnie bardzo szybko zleciało, pamiętaj jak dopiero co robiłam test i wyszła blada kreska i się zastanawiałam czy to na pewno ciążą a tu już 4 miesiące za nami U Cb to w ogóle lada chwila będziesz rodzić jak Zakręcona
Zakręcona możesz spróbować zawsze coś tam wyjdzie
Ptem dopiero (chyba) ja
Ale faktycznie już bliżej jak dalej u mnie tez -
ona. wrote:dzien dobry, u mnie pobolewań i ciagniec ciag dalszy
Mąż ma chyba racje ze wszystko sie poprostu rozciąga w srodku i stad bole..
Ona mąż absolutna rację Ja wiem , że to zmartwienia itp ale jakos " starsza ciazowo " koleżanka mowie Ci , że dopóki nie boli regularnie jak na okres , nie krwawisz to jest efekt rozciągania macicy , miednicy , dzieciątko coraz większe jest więc zaczyna uciekać na nerwy różne .
Po prostu weź nospe jak musisz i lez a poczujesz się lepiej na pewno -
ZakręconaOna wrote:Dzień dobry .
Ona mąż absolutna rację Ja wiem , że to zmartwienia itp ale jakos " starsza ciazowo " koleżanka mowie Ci , że dopóki nie boli regularnie jak na okres , nie krwawisz to jest efekt rozciągania macicy , miednicy , dzieciątko coraz większe jest więc zaczyna uciekać na nerwy różne .
Po prostu weź nospe jak musisz i lez a poczujesz się lepiej na pewno
Najważniejsze, że córcia daje o sobie znać, to mnie uspokaja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 10:15