Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry.
Jak dzień rozpoczęty ? Ja już po małym delikatnym śniadaniu , leże z małym na łóżku tylko , ze on smacznie śpi :-p
Przegladam propozycję z tatuażami bo chciałabym w grudniu sobie zrobić kolejny tatuaż a wiem , że przy KP można tylko w salonie wiadomo a nie gdzieś u podrzędnych chlopkow . ( chociaż na to w życiu bym się nie zgodziła ) -
Hej hej U mnie smuteczek.... ja oszaleje z tym wykresem Po dzisiejszym pomiarze temperaturki przestawiło mi owu z 12dc na 15dc... Wcześniej było też przestawione z 10dc na 12dc.... Możecie zerknąć na mój wykres i mi wytłumaczyć o co w tym biega ? Wczoraj juz się urochomił detektor ciąży a dzisiaj już to nie działo bo to owu przestawiło
dla mnie owu była 12dc, bo wtedy czułam kłucie lewego jajnika
-
hejo ja dzisiaj trochę zalatana byłam bo pilnowałam dzieci koleżanki.
Biedroneczka fajnie że badania ok i że rzeczy Ci przyszły
Ona no to kciuki trzymam żeby było ok
Ja dzisiaj sobie kupiłam książkę o ciąży
I dalej nie mamy info o kredycie...i dalej w nerwach ehh
Biedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
Hej
Najpierw gratulacje dla obecnych tu mam i przyszłych mam
My od sierpnia nie uważamy, mieliśmy zostawić to losowi - co będzie to będzie, ale szybko się okazało, że jednak nie potrafimy tak do tego podchodzić bo jednak zależy nam już na bejbiku I oboje podświadomie liczyliśmy na to, że szybko się uda bo wokół tyle wpadek, często tak gdzie ich być nie powinno...
Ale w każdym razie w tym cyklu mierze temperaturę, kupiłam testy ovu - dziś wyszedł mi pozytywny, ale ovu pewnie będzie za 2 dni, bo druga kreseczka bardzo delikatna.
Jakieś wskazówki dla początkujących?
Śluzu nie obserwuję, bo praktycznie go nie mam od odstawienia tabletek Dodatkowo nerwów mi narobi mój cykl który jest okropnie długi i nieregularny - właśnie ze względu na niego brałam tabletki, ale uregulował mi się tylko na czas brania tabletek i jeden cykl bez a teraz znowu coraz dłuższe - 31, 33 i 36. Więc ten byłby pod 40 jeśli się nie uda. I już wiem że będzie znowu nerwówka - udało się czy znowu szanowna @ się spóźnia... -
Omon na śluz pij sobie siemię lniane lub lykaj olej z wiesiolka
Tsty owulacyjne są pozytywne tylko wtedy kiedy kreski są tak samo mocne lub ta drugą testowa mocniejsza . Także rób dalej bo nie jest pozytywny z tego co opisujesz .
Generalnie to może Luteina lub duphaston na uregulowanie okresu , popros ginekologa .
A może badania w tym kierunku ?
Powodzonka -
Jeśli w tym cyklu się nie uda to w grudniu umówię się do gina i trzeba będzie badania porobić. Ostatnim razem przepisał tabletki, miałam brać 3 miesiące (brałam 4, bo przy tabletkach był idealny cykl i @ była tydzień przed ślubem więc się bałam, że jak odstawię i znowu mi się wydłuży to ten piękny dzień bym krwawiła). Po odstawieniu jeden miesiąc ok a potem znowu powtórka. Lekarz mówił, że jak nie pomogą tabletki to mam do niego wrócić i będziemy dalej szukać rozwiązania
-
Witaj Omon
Zakręcona oni mówili, że wstępna odpowiedż będzie w ciągu ok tygodnia a że wniosek złożyliśmy w środę to liczyłam że we wtorek może już będzie odp, w środę święto to wiedziałam że nie będzie, to może w czwartek. Mąż dzwonił do tego doradcy czy w ogóle się wyrobimy do 21 bo wtedy ten wujek chce już jechać to mówił że tak i ze zadzwoni do banku się zorientuje co i jak jest i oddzwoni więc na razie nic nie wiadomo -
Hejoooooooooooooooo
Nooo niestety...będziemy musieli męczyć się mieszkając na 4 pietrze bez windy...bo dostaliśmy kredyt i się przeprowadzamy To już oficjalna decyzja i w poniedziałek jedziemy do banku podpisywać umowę Jejuu jak ja się cieszęZakręconaOna, Carmen1724, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
Wchodzę na szybko zajrzeć co u Was, a tu takie super wieści! Hera gratuluję, cieszę się razem z Tobą!
Ja ostatnio intensywnie pracuję nad wystrojem swojej nowej przestrzenii. Dopiero dziś usiadłam i znalazłam chwilę dla siebie - pazurki zrobione, makijaż też. Czuję się w końcu dobrze - no, gdyby nie te mdłości, które w 12 tyg miały minąć, a się nasiliły. ;/Heathera lubi tę wiadomość