Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejoo
Witamy się w 19 tygodniu
Kamika ja Ci nic nie powiem na ten temat bo niestety się nie znam
Jak tam dziewczynki tydzień się zaczyna ? Ja powoli się pakuję do przeprowadzki
A wczoraj w nocy synek miał gorączkę...dzisiaj już jest ok ale do przedszkola go nie puściłam, mam nadzieję że już będzie tylko lepiej i go nie rozłoży -
A u Nas nie kopie już nic ! za to cyca ciągnie jak na faceta przystało haha
Jejku pogoda lepsza niż wczoraj , chociaż tyle ...
Jeść mi się chce chyba a za mocno nie mam co , mały niespokojny jakiś
Zapowiada się wieczór coś czuje pełen wrażeń ...
Zasnął mi teraz więc lece szybko się umyć i śniadanie zrobić jakieś bo jeszcze nie jadlam ... Podladowac tablet bo niedługo D pewnie wstanie po nocce i pogadac będziemy chcieli . -
Ona miałam na myśli jak wrażenia ?bo sa zdania podzielone
Zakręcona ja się mam super troszkę przeziębienie mnie dopadło ale juz działam z domowymi sposobami aby sie pozbyć tego dziadostwa,a tak to nudy pogoda sie popsuła brzydko szaro i zimno i nic sie nie chce a Ty jak sie czujesz i Twoje maleństwo?? -
Witajcie dziewczyny tez jestem młoda staraczka staramy się dopiero 3 cykl ale teraz coś nie daje mi spokoju może miałyście podobna sytuacje od poprzedniej owulacji (pozytywny test owulacyjny) tzn od 3 dni po owulacji konkretniej zaczęłam plamić na brązowo potem pojawiła się krew i to nie w małych ilościach wiec po tygodniu poszłam do ginekologa który zbadał czy nie ma torbieli itp itd wszystko było dobrze jajniki ok i w ogóle okaz zdrowia i to plamienie/krwawienie to jego zdaniem nie jest miesiączka wiec wysłał mnie na betę. Byłam w piątek i była negatywna. Z niedziela skończyło się krwawienie poniedziałek czysto a dziś z rana lekko różowy śluz. Dodam ze w niedziele mijało 14 dni od owu wiec powinna przyjść miesiączka a tu się nagle uspokoiło. Wizytę mam dopiero w przyszłym tygodniu ale wiecie jak to jest, można zwariować jak się o tym wszystkim myśli beta ujemna 11dpo może być na stuprocent wiarygodna? Bo jeśli czytać te mądre rzeczy to zagnieżdżenie może być nawet 12dpo a beta chyba dopiero po 2dniach zaczyna rosnąć... Martwię się trochę nie chce się na nic nastawiać bo ujemnym wyniku...
Z góry dziękuje za wasze odpowiedziAgiix -
Agixx miałam kiedyś podobny cykl jeden raz w życiu taki jak opisujesz , to jest rozregulowanie cyklu niestety ... Teraz powinnas liczyć od tego czasu co wtedy pierwszy dzień tego krwawienia ...
Zagnieżdżenie moglo nastąpić nawet w 13 dpo i beta to wykryje odrazu z 13 dpo , na reszcie dwa dni się czeka aż zacznie rosnąć
Takie moje zdanieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2015, 20:41
-
Nie nie, powiedział ze to albo implantacją albo takie plamienie po owulacji które może mi towarzyszyć do miesiączki no ale skończyło się w niedziele dzisiaj lekki różowy śluz rano i cisza... Za tydzień wizyta może wyjdzie szydło z worka do tego czasuAgiix