Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ona to faktycznie ful wypas przy tym badaniu tam macie A jak te wyniki ?
Asmeee masakra...to ja nie płacąc za wizytę wychodze bardziej poinformowana niż Ty jak zapłąciłaś
Ja zalatana jestem już pakuje rzeczy i dziś był notariusz, jutro reszta zaąłtwiania i pakowani bo w sobotę zaczniemy sie tam już wprowadzać więc tylko tak na szybko Was podczytałam i dalej lecę Trzymajcie się cieplutko -
Liczymy jeszcze na jakiegoś powstańca u mnie @ brak jak na razie chyba ze była w weekend a przy tym dziwnym krwawienie łatwo byłoby ja przeoczyć.. Dzisiaj natknęłam się na jakimś forum o testach owulacyjnych ze niby mogą wykryć wcześniejsza ciąże co o tym myślicie? Ja dzisiaj z czystej głupoty zrobiłam żeby ciekawość zaspokoić i wyszła kreska ale blada... Ciekawe o czym to świadczy czy jakiś poziom się utrzymał czy może rzeczywiście w weekend była ta miesiączka...Agiix
-
Pewnie bedą w szoku ale myśle ze sama myśl ze zostaną dziadkami wywoła u nich ogromny uśmiech Moim rodzica tez nie powiedziałam nic ale myśle ze się domyślają chociaż nie wyobrażam sobie ich jako 41 letnich dziadków a rodzice drugiej połówki myślisz ze jaka byłaby reakcja? ;PAgiix