Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Moi rodzice też w podobnym wieku do rodziców Heathery ale też brata mam starszego 7 lat.
Nadrobiłam tylko ostatnią stronę, wybaczcie. Po wczorajszym musiałam delikatnie mówiąc ochłonąć.
Powiem Wam, że jak tam siedziałam na tym korytarzu w szpitalu to czułam się jak nastolatka, która wpadła.. a wszystkie babki starsze dużo i spoglądały na mnie spode łba. Może dlatego, że z tatą byłam oO -
Hehe asme ja ci powiem ze ja w pierwszej ciąży jak zle się czułam to tata mnie na pogotowie zawiuzl a jak się go pytali kim jest to powiedział ze ojcem. Spojrzeli się na niego jak na pedofila wiec od razu wyjaśnił ze moim ojcem a nie dziecka :p
-
Heathera wrote:Hehe asme ja ci powiem ze ja w pierwszej ciąży jak zle się czułam to tata mnie na pogotowie zawiuzl a jak się go pytali kim jest to powiedział ze ojcem. Spojrzeli się na niego jak na pedofila wiec od razu wyjaśnił ze moim ojcem a nie dziecka :p
-
Wow Zakręcona! nieźle Cię przybyło ale pewnie schudniesz niedługo, ja też późno brzucha dostałam bo w 7 miesiącu ale za to w 8 pojawiły się przez ten szybki wzrost pierwsze rozstępy a na porodówce to już cały brzuch miałam w krechach a przytyłam 11 kg.
Moi rodzice mają po 51 lat i mam jeszcze brata młodszego o 11 więc jak on będzie się rozmnażał to wtedy dopiero będą dziadki -
Heathera wrote:Asmee u mnie tak samo brzuszek już widoczny, 19 tydzień zyli 5 miesiac a na plusie tylko 2 kg a wymiotuje tylko sporadycznie gdzieś raz, dwa razy w tygodniu rano mi nadjdzie
Ej myszko Ty też pokazuj się i to już :-* -
ZakręconaOna wrote:Asmee pokaz się królewno My lubimy brzuszki oglądać hihi
Letty no przybyło mi sporo ale rozstepow żadnych a mam mega tendencje na prawdę ...
Kamika przykro mi
ja dziwnie tyłam... w 8 miesiącu miałam chyba 5 kg na + a zaraz BUUUM 11 i pewnie dlatego... rozerwało mnie a żeby było śmiesznie... to zwiększyłam aktywność w 7 miesiącu i jadłam cały czas tak samo -
letty wrote:ja dziwnie tyłam... w 8 miesiącu miałam chyba 5 kg na + a zaraz BUUUM 11 i pewnie dlatego... rozerwało mnie a żeby było śmiesznie... to zwiększyłam aktywność w 7 miesiącu i jadłam cały czas tak samo
Ja tylam w tydzień po 10 kg nawet -
A ja też aktualnego zdjęcia nie mam. Nadrobię na dniach to się pokażemy
Dziewczyny myślałyście już o wózku? Zakręcona, jaki masz?
Ja mam z tym straszny problem.. wiem, że chcę nowy wózek 3w1, ale w cenie około 1500zł.
Przeglądałam, podobał mi się ten z linku niżej. Szukałam opinii i dostałam w stylu 'w życiu nie kupiłabym wózka firmy 'krzak' '... Sama nie wiem co myśleć, bo przecież nie jest powiedziane, że mniej znana firma nie może być dobra jakościowo.. a nie stać nas na kupienie stokke, quinny itp.
http://allegro.pl/wozek-dzieciecy-evado-eco-3w1-z-parasolka-gratisy-i5634471405.html -
Zakręcona ale za to rozstępów nie masz nie martw się... szybko spadnie... ja 2 tyg po porodzie miałam już wagę sprzed ciąży a nic nie robiłam. To Ty będziesz po miesiącu miała swoją sylwetkę
Asmee ja kupiłam jedo fyn memo. Gondola super, długa... mała jeździła w niej od urodzenia 27.11 do marca a urodziła się mając 58 cm w spacerówce jeździ do dzisiaj i jakoś nie chcę zmieniać na mniejszą bo jest wygodna... jak byłam nad morzem ze znajomymi to oni mieli wózek espiro już tą mniejszą spacerówkę i żeby jechać po piasku- tragedia, dzieciak pod pachę a ojciec ciągnął i ciągnął wózek po piachu, za to mój K. elegancko po piaseczku ze śpiącą dzidzią -
Dzień dobry
Letty obys miała rację co do figury , że szybko wrócę ... Już mam -15 kg a jeszcze przede mną -25 :-p i zrzucenie wiszącego benca
Asmee My mamy 3w1 Camarello Sevilla i powiem szczerze , zw nie zamienilabym na inny ! Jest boaski wózek , lekki ,prowadzi się go jak piórko , koła ma przednie skręcanw a można i blokować na prosto , duża gondola bo ma 86 cm , świetną spacerowe ma , świetną ! Plus fotelik do auta Maxi Cossi czy jakoś tak .
Generalnie My za wózek dalismy 1799 zł ale dlatego , że Teściowa dodatki wybrała typu osłonka przed muchami i owadami , pojemnik na kubek , parasolka itp a takto znaleźć możesz nawet za 1500 zł właśnie tylko dobrze musisz poszukać ... Jeżeli chcesz to mogę Ci później stronke podeslacWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 07:03