Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Asmee wrote:Dziewczyny myślałyście już o wózku? Zakręcona, jaki masz?
Ja mam z tym straszny problem.. wiem, że chcę nowy wózek 3w1, ale w cenie około 1500zł. -
Ja też mam problem jaki wózek wybrać Niby miałam już jeden ale to brat mi oddał po swojej córce i to on był z tych takich dużych bo te małe wysokie jeszcze nie było ich na rynku więc jestem w tym temacie zielona.
Ona to fajnie dac znac później co i jak
Ja piszę ostatni raz ze starego domku bo zaraz wyjeżdżamy z rzeczamikamika23 lubi tę wiadomość
-
ona. wrote:my chcemy wózek firmy Bebetto, nad modelem się jeszcze waham. Ale też chcę 3w1 i w granicach 1500-1800
nam Pan na targach mama i dziecko odradzal bebetto, mówił, że często na gwarancję do nich przyjeżdżają i już 2 razy wróciły ze złamanym stelażem. I polecił nam właśnie jedo. A jak postawisz bebetto obok jedo to widać dużą różnice w wykonaniu... i jedo jest wyższy ja tam akurat z tym nie miałam problemu bo mam 160 cm ale mój K. 188 cm i mu było niewygodnie przy bebetto -
letty wrote:nam Pan na targach mama i dziecko odradzal bebetto, mówił, że często na gwarancję do nich przyjeżdżają i już 2 razy wróciły ze złamanym stelażem. I polecił nam właśnie jedo. A jak postawisz bebetto obok jedo to widać dużą różnice w wykonaniu... i jedo jest wyższy ja tam akurat z tym nie miałam problemu bo mam 160 cm ale mój K. 188 cm i mu było niewygodnie przy bebetto
Kwestia tego na co trafimy i jak będziemy się z wózkiem obchodzić.
Jedo jakoś mi nie pasuje kształtem i w ogóle.
Kilka razy już przegladałam inne wózki, ale w rozrachunku ogólnym nadal bebetto wygrywa. I plus mają za to, że są Pl firmą. -
Boże dziewczyny jaka ja głupia jestem. Mąz mnie wkurzył bo już dawno mieliśmy rzeczy wywozić ale do rodziców pojechał bo coś tam coś tam i stwierdziłam że nie bedę siedzieć tak bezczynnie i łazienkę sprzątnę. Umyłam szyby płynem do szyb, wlałam płyn do wc i poszłam. A później zalałam cilit bankiem umywalkę i kabinę prysznicową. Poszłam z łazienki ale po 10 minutach wróciłam i poszorowałam trochę umywalkę tak góra 5 minut może nawet mniej ale jednak to wdychałam i teraz się martwię żeby nie zaszkodziło to maleństwu Mam powód do niepokoju ? Moze powinnam przejechac się na ip ?czy panikiuje i taka ilośc nie powinna nic zrobić ?
-
Hera uspokoj się ! Nie powinnas takich rzeczy robić ale nic nie zaszkodzilas na pewno . Nie masz plemienia , nie krwawisz ani nie boli Cię brzuch mocno to spokojnie . Usiadz teraz i odpoczywaj !
Asmee w zestawie dlatego placiliamy 1800 zł bez ok 1400/1500 kosztuje wózek 2w1 -
No na szczęście nie mam żadnych takich objawów, a bąbelek od tamtego czasu tez juz kilka razy kopał wiec pewnie jest ok, ale strach był.
To wszystko przez tą przeprowadzkę, czasem zapominam że w ogóle w ciąży jestem Na szczęście już jesteśmy w nowym domku, pół rzeczy rozpakowane, reszta stopniowo w ciągu tygodnia się urządzimy -
Witajcie
Ja juz wozek mam kupiony dla mojej kruszynki nie moge sie doczekać az pojadę do pl i go zobacze fotelik miałam Cybex cloud Q jest rozkładany ale oddałam bo był zarysowany a sie okazało ze one takie sa bo nawet siostra sprawdzała w Niemczech bo to niemieckie foteliki i misze kupic go raz jeszcze
http://static.pokazywarka.pl/i/6169099/425798/image.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 13:27
-
ZakręconaOna wrote:Ja też lubię przeprowadzki , urządzanie domu MMM
Albo robienie przemeblowania co chwile Chociaż jeden mebel przestawię i już mi się jakoś bardziej podoba
EDIT: dzisiaj przemeblowałam kocią kuwete xDWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2015, 15:17
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
niulka92 wrote:Witajcie, tak czytam o przeprowadzkach, wozeczkach itp az sie zastanawiam kiedy ja bede na tym etapie co wy, narazie jestem na fazie poczatkujacym. Az nie moge cie doczekac. Milego dnia wszystkim