Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny Na prawdę jestem mega szczęśliwa i już bym mogła się pakować i wprowadzać hehe no ale to w przyszły weekend dopiero Teraz mam kłopot na jaki kolorek ściany pomalować w salonie i w sypialni
Asmee też współczuje Ci mdłości...u mnie też przeważnie raz,dwa razy w tygodniu się zdarzają mdłości i wymioty jeszcze...ale ja i tak się cieszę bo w pierwszej ciąży wymiotowałam non stop do końca 5 miesiąca wiec to teraz to pikuś.
Oby Ci niedługo przeszły -
Hej .
Hera wielkie gratulacje , tak jak się spodziewalam *:*::*:*:*
Ona kciuki w takim razie mocne długotrwałe ale mam nadzieję że wszystko z dzieckiem ok !
Asmee haha miały , w książce zniknąć chyba . Mnie pamietasz jak mowilam , do początku 8 miesiąca trzymały.Heathera lubi tę wiadomość
-
Ona uważaj na siebie !!!
Ja pomału sie klade spac bo o 4 wstaje na MMA nawpierdzielalam sie jak świnia a w brzuchu oczywiscie burczy dzis z mezulkiem położyliśmy tapetę w pokoiku naszej córeczki w koncu tez zamówiliśmy wykładzinę bedzie za tydzien -
Hejo
Nie było mnie trochę bo w piątek pojechaliśmy do moich rodziców na noc a wczoraj były pierwsze urodziny mojej chrześniaczki
Ona to ja też trzymam kciuki, żeby było ok to co ma być
I faktycznie uważaj na siebie
A ja już czuję ręką jak bąbelek mnie kopie Co prawda delikatnie ale już czuć. Dziś rano to z 10 kopniaków poczułam...martwi mnie tylko że przeważnie z prawej strony...czasem na środku tam gdzie pępek a z lewej strony to może z 5 razy kopnął w ciągu tygodnia i nie wiem czemu tak jest
Biedroneczka fajnie, że juz urządzacie pokoik
A co tam dziewczynki u Was ? Jakie plany na niedzielę ? Ja w domku z synkiem cały dzień bo zimno na podwórku strasznie, a mąż do 20 w szkole...
-
Hej .
Hera przecież to taką kruszynka jeszcze z malucha więc kopie w miejscu jednym bo może tam się Babel usadowił bardziej , Ja swojego czasu miałam tak z lewej a czym większy Brześć szło po całym brzuchu spokojnie
A My czekamy na gości bo do Oskarka laska 5 miesięczna przyjeżdża ( przyjaciół corcia ) ... A takto wstalam szczęśliwa bp synus dał pospac 3 h a sam spał 4 w nocy ... Teraz cały czas je i śpi więc czasu mialam i posprzatalam , ciasto kopiec kreta zrobilam , wykapalam się , wypacykowalam , małemu pokój wysprzatalam , poscciele pozmienialam i dopiero co śniadanie zjadlam :-p a raczej odrobinke chaplam na zebola .
Także tyle co u Mnie -
ZakręconaOna wrote:Hej .
Hera przecież to taką kruszynka jeszcze z malucha więc kopie w miejscu jednym bo może tam się Babel usadowił bardziej , Ja swojego czasu miałam tak z lewej a czym większy Brześć szło po całym brzuchu spokojnie
A My czekamy na gości bo do Oskarka laska 5 miesięczna przyjeżdża ( przyjaciół corcia ) ... A takto wstalam szczęśliwa bp synus dał pospac 3 h a sam spał 4 w nocy ... Teraz cały czas je i śpi więc czasu mialam i posprzatalam , ciasto kopiec kreta zrobilam , wykapalam się , wypacykowalam , małemu pokój wysprzatalam , poscciele pozmienialam i dopiero co śniadanie zjadlam :-p a raczej odrobinke chaplam na zebola .
Także tyle co u Mnie
No to pracowity dzień miałaś, dobrze że synuś dał pospał pewnie czuł że dziewczyna przyjeżdża i że musi siły zbierać żeby ją przywitać hehe -
Dzień dobry,
Właśnie wróciłam od mojej ginekolog. Analizowała wyniki mojej morfologii, TSH i toksoplazmozy. Stwierdziła że TSH 2,29 jest jak najbardziej w normie ale lekko można je obniżyć stosując witaminy z dużą zawartością jodu. Nie ma potrzeby nic mocniejszego.
W morfologi stwierdziła, że te eozynfile 0,07 są troszke poniżej normy (norma od 0,1 - 0,5) ale jest to spowodowane osłabieniem po przeziębieniu, które przechodziłam na krótko przed badaniem i jest to totalnie nie ważne. Toksoplazmozy nie ma i wskaźniki dobre. Czekam jeszcze na wynik cytologii i moczu i dostałam skierowanie na USG piersi, bo i ja sama i ona wyczuła coś w lewej, ale może to tylko powiekszony gruczoł przed okresem. Z tym że w jednym miejscu mnie cholernie boli więc wole to sprawdzić.
No nic. Dziś 10dpo, za 4 dni powinna być @, ale póki co nie czuje aby miala się pojawić....
Co myślicie o tłumaczeniu tej doktorki ?