Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
No mnie też wczoraj wieczorem zaczęło w pachwinach bolec i kłuć więc tez tam się rozciąga wszystko niestety taki urok.
Wczoraj jeszcze z mężem się pożarłam oczywiście wszystko przez to że jesteśmy zdenerwowani kredytem plus u niego zmęczenie pracą bo dalej koszą kukurydzę czyli do 22/23 pracuje...ehh
A zaraz idę do lekarza i mam nadzieję że będą dobre wieści i humor mi się poprawi -
Ona doskonale Cię rozumiem , masz rację dla świętego spokoju pewnie że zapytaj o to wszystko
Hera eh no takto właśnie jest jak wszystko , problemy , stres ... Wszystko na razale musicie być silni , już niedługo skończą się te stresu wasze a przyjdzie mega radość z urządzania nowego domu !
a Ty masz dziś USG czy sama wizytę ?
Heathera lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mordeczka tak mąż pracuje w gospodarstwie rolnym prywatnym więc trochę pracy w sezonie jest, na szczęście jeszcze tydzień, dwa i skończą tą kukurydzę i wtedy tylko do 15 będzie robił albo w ogóle już urlop weźmie
Zakręcona dokładnie mam nadzieję że do piątku wszystko będzie wiadomo i nie będzie tyle stresów i tez między nami będzie lepiej chociaż już ok bo mąż przeprosił
Dzisiaj miałam taką normalną wizytę po miesiącu (bo gin był na urlopie) wiec ucieszyłam się że zbadał brzuch że wszystko ok i serduszka słuchałam...najpierw uciekał i nie dawał posłuchać ale później "przystanął" i biło jak dzwon
iiiiii USG mam 27 listopadaJuż odliczam dni
orejro witaj
To wychodzi że będzie: Mordeczka, Biedroneczka, ona i później już ja czy ktoś jeszcze ? -
Kochane wiem,ze moze to nie odpowiednie miejsce itp,ale mam bardzo ciezko chora kolezanke na raka jej zycie,zalezy od ludzi o dobrych serduszkach,przed chwila ruszyla zbiorka na jej leczenie w Niemczech ktore bedzie kosztowac 21tys euro,jezeli chcialbyscie pomoc to z calego serca dziekuje.Pamietajmy ze kazdy grosik daje jej nadzieje na wyjazd po zycie.Prosze Was te ktore nie moga wspomoc finansowo to zebyscie udostepnialy ten post na swoim fb publicznie.Pamietajmy,ze liczy sie kazdy grosik i kazde udostepnienie w grupie sila:
https://pomagam.pl/dlaeli