Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc kochaneeee co u Was? Jak mija sobota?: )
Ja w czwartwk znow bylam na becie 1500 bylo i Juz wiecej nie ide, musze byc dobrej mysli.
Chociaz cycki mniej bola, A innych objawow brak.... Ale staram sie nie stresowac, moze jest wszystko dobrze....2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
A ja musze Wam sie pozalic dzis siostra odebrala fotelik Cybex i wozek i wiecie co rece mi kurwa doslownie opadly na foteliku jakas dziwna rysa czy chu...wie co to jest z wozkiem to juz w ogole cyrki zamek nie chodzil zacinal sie,szew na budce wykonczony koszmarnie zadzwonilam do sklepu powiedzialam ze zamek nie chce sie rozsunac do konca i ze fotelik jest z defektem kazali przyjechac,wiec siostra pojechala zamek zrobili,a fotelik powiedzieli ze kazdy takie cos ma i faktycznie na sklepie sa foteliki i tez maja "to cos" ale kuzwa sorry ja nie kupowalam fotelika za 999zl zeby mial jakies defekty,juz nie wspomne o wozku za tyle kasy to ja wymagam wozka wykonczonego i zrobionego perfekcyjnie!!!!!!W pon bede pisac @ do tego kolesia ze sklepu wraz ze zdjeciami.Aaa i jeszcze rysa na stelazu!!!Zobaczymy co mi napisze.Zreszta same zobaczcie:
http://static.pokazywarka.pl/i/6145342/129397/image.jpg
http://static.pokazywarka.pl/i/6145342/747081/image.jpg -
No faktycznie uszkodzenia są. Pisz pisz tego maila rozumiem jakby to było kupowane za psie pieniądze ale sam fakt się liczy klient płaci klient wymaga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2015, 21:21
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Hejoo
jak tam ?
Ja dzisiaj jadę do rodziców bo mój brat przyjeżdża i jeszcze po drodze zajedziemy do zoologicznego kupić już jakieś miseczki itd bo w grudniu jak przyjdzie tyle wydatków tzn prezenty i jeszcze za psa zapłacić to nie wyrobimy, więc kilka prezentów i rzeczy dla psa kupimy już teraz w listopadzie
Odezwę się wieczorem albo dopiero jutro więc miłej niedzieli Wam życzę -
ona. to tak jak ja Stronka mi wyznaczyła że miałam owu 10dc. Serduszkowalismy 9 i 11dc, ale jajniki odezwały mi się 12dc...i tak sie ciagle zastanawiam czy się uda czy się nie uda A w dodatku wczoraj mojemu coś wyskoczyło nie tam gdzie powinno i chyba w najbliższe dni nie bedzie żadnych serduszek
-
Czesc dziewczyny, widze ze wy tez dzis slabe humory macie... to tak jak Ja... leze w lozku i nie wiem co mam ze soba zrobic... zastanawiam sie, bo nic mi Juz nie dolega, tylko piersi delikatnje ćmią... nawet Juz mi zylek prawie nie widac, mam jakies dziwne mysli dzis, chce mi sie tylko ryczec....2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Patutka wrote:Czesc dziewczyny, widze ze wy tez dzis slabe humory macie... to tak jak Ja... leze w lozku i nie wiem co mam ze soba zrobic... zastanawiam sie, bo nic mi Juz nie dolega, tylko piersi delikatnje ćmią... nawet Juz mi zylek prawie nie widac, mam jakies dziwne mysli dzis, chce mi sie tylko ryczec....
Kiedyś Ci rybenko już pisalysmy , że każda kobieta ma inaczej i w ciąży i bez niej .
Ty kochanie jesteś dopiero 6,5 tyg w ciąży , wszystko przed Tobą zaraz mdłości się pojawia , rzyganko może też , rosnący brzusio . Będzie dobrze tylko musisz wierzyć bo psychika jednak duuuuuzo robi . :* wierze w Was słonko.
P.S widze każda ma paskudny humor , Ja to dziś wyje i smuce się . -
Witam nowe dziewczyny
zakrecona alez cudowne stopki w awatarku do calowania
a co do humorkow to ja tez ostatnio je miewam szkoda mi mojego meza,a wczoraj jeszcze z tym pierdol...wozkiem i fotelikiem wyszlo jak wyszlo i myslalam,ze oszaleje
wczoraj bylismy sie przejsc nad jeziorko mamy cudowna wiosne tej jesieni 20 stopni -
Biedroneczko aż zazdroszcze Ci tej pogody
U Mnie dziś szaro buro i ponuro plus humorki moje eh ...
Czasami są takie dni gdzie wszystko się sypie, Ty mialas jak widać wczoraj taki.
Co do stopek to ojjj tak , są cudne . I właśnie szef wola o " podwieczorek " :-p
A Mama w tym czasie serial Przyjaciółki obejrzy -
dzien dobry.
dzis lepsze humory?
Od wczoraj boli mnie w lewej pachwinie. Nól prominieuje az do kolana.. Na spacerze wczoraj az mnie w pół zgięło W dodatku kluje mnie jakby w szyjce, podbrzuszu i momentami boli jak na @..
Nie wiem ile z tego jest normalnością, ale się martwię, a do wizyty jeszcze prawie 2 tygodnie..