Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Raczej jak teraz nie ma to już będzie dobrze, trzeba myśleć pozytywnie U mnie z tym długim pobytem to tylko na plus było to, że mu kikut odpadł z czego sie ucieszyłam bo szczerze powiem może nie że się boje ale raczej to będzie jedna z nielubianych pielęgnacji
Mi się wydaje że ja pewnie szybciej zacznę bo nie wytrzymam Chociaż najpierw poczekam na Baby Shower bo teraz w rodzinie mojego męża to modne się zrobiło i zawsze dla dziewczyn robi się imprezkę z prezentami i zobaczę co dostanę, a czego będzie jeszcze brakować
Jeju zjadłam znowu pól granatu ale kwaśny był aż mi język ścierpł i zęby zaczęły trochę boleć bo wrażliwsze w ciąży mam ale znając mnie to jutro znowu pół wpiernicze tak mi ostatnio posmakował -
Heathera wrote:aaa to już rozumiem pierwsze co pomyślałam że do szkoły na jakąś wejściówkę
To szybko zobaczyłaś, ja już nie mogę się doczekać u siebie tego
Do szkoly szybko sie cyhba juz nie wybioreWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2015, 22:08
-
Nadrobiłam Was tak 'na szybko'.
Ja będę malowała pokój jakoś po nowym roku. Maluch będzie mieszkał ze mną w pokoju więc niezależnie od płci będzie trochę różu - nie mam zamiaru zmieniać swoich mebli i kanapa jest różowa. Na podłodze mam stary parkiet, brązowy.. nie podoba mi się, ale drewno porządne, więc już zostanie. Za to ściany chcę zrobić szare - pokój jest duży, okna na 2 ścianach, cały dzień słońce - szary będzie wyglądał dobrze. No i w zależności czy będzie syn czy córcia, dobiorę do tego dodatkowy akcent kolorystyczny.
My dziś po wizycie.. jestem taka szczęśliwa patrząc na zdjęcie maluszka. Machał mi rączkami i nóżkami
No i teraz HIT - dostałam MMS od BYŁEGO (znacie sytuację). Wyobraźcie sobie, że wysłał mi zdjęcie syna znajomych.. tego którym się tak zachwycał. No kurwa, nie gada ze mną wcale i jeszcze taie coś... A on nie widzi nic w tym złego. ;/ Na złość mu wysłałam zdjęcie z usg naszego malca to się niby ucieszył, ale NIBY. -
Dzien dobry piekne mamy i te przyszle:)) wy wszystkie pewnie słodko ślicie, A Ja znów nie mogę. Te mdłości Ale jednak ciesze sie, ze są. No i oczywiście co? Kolejna noc, spac mi sie chce jak diabli, A oczy jak pięć złoty... agrr.
Ciężki Dzien za mną, takich zawrotów dostałam w lracy, ze aż mnie wcześniej wypuscili i mój po mnie przyjechal. Czy Wy tez tak mialyscie Juz w 6 tyvodniu?
A więc, ze Jestem pierwsza w nowym dniu, życzę udanego i miłego dnia kobitki, bo jak wy wstaniecie, to Ja pewnie bede spac
Buziaki kochane:*kamika23 lubi tę wiadomość
2016 🩷
2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Hejo
Ona oj tam z dzieckiem tez można do szkoły iść Ja robiłam licencjat gdy urodziłam synka a teraz się wybieram za 2 lata na magisterkę jak już urodzę i wykarmię
Asmee masakra co za dziad...wiem, że trudno ale olej go i ciesz się że np wizyta dobrze poszła i że wszystko jest ok
Patutka mi się słabo robiło jak rano wstawałam i szybko czegoś nie zjadłam, teraz też czasem się zdarza. A bezsenności współczuję
My zaraz jedziemy do banku...trzymajcie kciuki
-
Heathera wrote:Hejo
Ona oj tam z dzieckiem tez można do szkoły iść Ja robiłam licencjat gdy urodziłam synka a teraz się wybieram za 2 lata na magisterkę jak już urodzę i wykarmię
A kciuki będąHeathera lubi tę wiadomość
-
Hej .
Biedroneczko Oskarek mała maruda ale zastanawiam się czy nie po badaniach , szczepieniu w szpitalu ...
Sutki mam poranione niesamowicie ...
Mały śpi wiec lece się umyć szybko i poogarniac trochę po tym szpitalu
Asmee co za koleś , no brak mi slow na niego: o ...
Hera Ja teraz tez koncze szkole mając malucha: D -
nick nieaktualny