Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia pragnę życzyć Wam samych wspaniałych chwil spędzonych w ciepłej, rodzinne atmosferze oraz aby te święta a także Nowy Rok upływał Wam w harmonii, by nigdy nie zabrakło Wam ciepła drugiej osoby, a także każdy dzień był pełen niezapomnianych chwil wszystkiego dobrego :*
Heathera lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Witajcie
Ja juz w Polsce od dwóch dni wczoraj miałam wizyte na usg 4d No i jak na moje dziecię przystało wiercila sie strasznie albo zasłaniała raczka wiec ciezko było ja uchwycić na płycie mam kawałek nagrania ale to leży do góry nogami i widac nosek usteczka i bródkę i to tyle No trudno misze czekac do narodzin oprócz tego ze pipka mnie pobolewa i coraz ciężej mi to wsYsrko ok
WESoOLYCH SWIAT!!!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heathera wrote:Gorzej, że w wyniku morfologi wyszła anemia...kara za to że mięsa nie jem:/ Dostałam Tardyferon-fol no i muszę się zmusić do jedzenia np dziennie 1 jajko, dużo warzyw zielonych i mięso przede wszystkim !
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. U nas swieta minęły fajnie. Synek dostał dużo prezentow i miał okazję pobawić się z rodzeństwem ciotecznym. Ale po swietach tzn w niedziele w nocy o 1 w nocy obudził się z płaczem. I płakał tak chyba z godzinę i nie mówil co mu jest. Dopiero po godzinie powiedzial zw go brzuch boli. Nie miał ani biegunki ani temperatury tylko ten płacz maz pojechal z nim na pogotowie i tam mu przeszło. Lekarz zbadał ale wyszlo ze wszystko jet ok. Wrocili i poszedl normalnie spać
-
Wczoraj w nocy to samo. Godzina 1:30 i placz. Noe mogliśmy go do budzić. Niby mial oczy otwarte ale tak jakby dalej byl w snie mowil ze jakieś duchy widział. Maz go ubral i poszedl z nim na spacer i dopiero wtedy synek się obudził i przestał płakać. Nie mam pojecia co się z nin dzieje i jestem załamana. Zobaczymy jak będzie dzisiaj jesli to samo to idziemy fo lejarza.