Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziś dzień spodziewanej @. Tempka wysoką, cycki twarde i bola, szyjka macicy miękka, rozpulchniona, śluz przezroczysty i miejscami jakby bialawy, ból jajników promieniujacy na cały dół brzucha.... A test negatywny. Zawsze miałam w 14 dpo miesiaczke i spadek tempki a tu wysoko, już myślałam... A teraz to nie wiem co się dzieje. Pocieszcie ;(
-
nick nieaktualny
-
Marzycielka kiedy ta rocznica ? A nie przypadkiem dopiero będzie ?
Hera oby nie ten brodawczak bo na to się coś bierze ... A być może pryszczyk ci się zrobił kochana , pomocz tyłek w rumianku
Tymoteuszowa zaczekaj z testem ze dwa dni , jak okres do tej pory nie przyjdzie a tempka wysoka to wtedy test -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No właśnie nie wiem co to. Teraz jestesmy w warszawie u siostry meza i jutro idę na usg 3d prywatnie to przynajmniej zobaczę czy z malutka wszystko ok ale z tym guzkiem to pójdę w czwartek do swojego gin bo tak to dodatkowo trzeba zapłacić i za usg i za poradę. Chyba że będzie coś się działo bo teraz miałam jakaś biegunkę tzn raz zrobiłam mam nadzieje że to tylko od kawy i juz nie będzie mnie gonić więcej.
-
Kochana na biegunkę gastrolit sobie wypij , bezpieczne w ciąży .
Daj znać jak po USG
Tymoteuszowa , Ja dowiedzialam się o ciąży w 7 tygodniu ciąży , w końcówce 7 ... Sprawdzałam szyjkę i dzień przed testem miałam otwarta i miękka , wyraźnie bynajmniej takie a wcale tak nie było , szyjka była zamknięta ale rozpulchniowa na zewnątrz a w środku pozamykana .także obserwuj się i nie spisuje cyklu na straty jak okresu nie ma ale również się nie nastawiaj..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny