Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejo byłam na tej wizycie. Ten guzek to zapalenie mieszka wlosowego czyli nic groźnego. Sprawdzila mi tez szyjke i jest zamknieta i 36 cm. Z dzidzia też wszystko ok wszystko pomierzone i juz na 100 procent dziewczynka tylko niestety zdjecia żadnego nie mam bo za to była dodatkowa opłata duża
-
Heej! My też dziś po wizycie i prawdopodobnie będzie synuś Połówkowe w poniedziałek, to może się potwierdzi ^^
Staraczki - mam do sprzedania za jakąś symboliczną kwotę na 'nowy ciuszek' około 50 testów owulacyjnych i 5 ciążowych Gdyby ktoś chciał to priv -
Asmee wrote:Heej! My też dziś po wizycie i prawdopodobnie będzie synuś Połówkowe w poniedziałek, to może się potwierdzi ^^
Staraczki - mam do sprzedania za jakąś symboliczną kwotę na 'nowy ciuszek' około 50 testów owulacyjnych i 5 ciążowych Gdyby ktoś chciał to priv
Nie żebym dziecko planowała kolejne haha , z ciekawości pytam
Kochana może zostaw sobie na przyszlosc
Super jakby był chłopiec na pewno połówkowe potwierdzi synusia .
Hera no widzisz , dobrze że wszystko ok . -
nick nieaktualnyAle wam zazdroszcze! Och.. U mnie @ brak, tempka spadła znów trochę, mam uczucie wilgoci i taki przezroczysty śluz z bialym. Od dnia spodziewanej @ boli mnie brzuch.. Test mam zrobić jutro, jak @ nie będzie, jeszcze pomacam szyjkę czy się zmieniła. Eeeee nie wiem. Chyba się zepsulam ;p
-
Tymoteuszowa wrote:Ale wam zazdroszcze! Och.. U mnie @ brak, tempka spadła znów trochę, mam uczucie wilgoci i taki przezroczysty śluz z bialym. Od dnia spodziewanej @ boli mnie brzuch.. Test mam zrobić jutro, jak @ nie będzie, jeszcze pomacam szyjkę czy się zmieniła. Eeeee nie wiem. Chyba się zepsulam ;p
Eeee kochana , każda z Nas była swojego czasu zepsuta hahah -
Dzień dobry
Ale się fajnie wyspalismy , jemy teraz śniadanko z D i moja Mama , zaraz ide się kapac i szykować bo idziemy na spacer . Nareszcie śnieg spadł u Mnie , tak długo czekalam maleńki śpi , jak wstanie też karmienie i szykowanko
Porobimy może na spacerze jakieś zdjęcia
Tymoteuszowa jak sytuacja ? ( mocne kciuki caaaaaaaaala noc )Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 07:51
-
ZakręconaOna wrote:Symboliczną kwotę tzn jaką ? hehe
Nie żebym dziecko planowała kolejne haha , z ciekawości pytam
Kochana może zostaw sobie na przyszlosc
Aj tam jakieś 15zł max plus wysyłka. To są testy z allegro plus rossmannowe, taki mix.
Mi się nie opłaca zostawiać, bo się przeterminują przez te x-lat do następnego bobasa -
Asmee wrote:Aj tam jakieś 15zł max plus wysyłka. To są testy z allegro plus rossmannowe, taki mix.
Mi się nie opłaca zostawiać, bo się przeterminują przez te x-lat do następnego bobasa -
nick nieaktualnyNie robilam, bo się cykam, że negatyw będzie jak do jutra nie przyjdzie to wtedy. Ale bez jaj! Miała tak którąś z Was w ogóle? Mam dziś 34 DC, temp znów spadła o 0,1 stopnia do 36,6 ( chociaż jak na mnie i tak jest wyżej niż przed owu). @ ani widu ani słuchu. Brzuch mnie boli od dnia spodziewanej @ i czuje takie napięcie na dole. Powinna być w niedzielę, dziś środa. No i ta szyjka wieczorem wczoraj była niżej, trochę otwarta. Dziś rano jakby ciut wyżej bardziej zamknięta. Sporo bialo-przezroczystego śluzu w środku. O co kaman?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tymoteuszowa, zrób test zamiast fundować sobie niepotrzebny stres. Badanie szyjki jest niemiarodajne, nie znam osoby, u której potwierdziła by ciążę. Śluz może świadczyć o tym, że szyjka się 'zakleja', ale może też oznaczać nadchodzącą @. Przy takiej presji nieświadomie same możemy sobie cykle przedłużać - miałam takie dwa zwariowane zanim przyszedł ten szczęśliwy
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry wszystkim.
Tymoteusza trzymam kciuki za nowy cykl
Asmee co tam u Ciebie ? Jak z partnerem wrócił. ? (chyba dobrze pamiętam że to byłaś ty ?)
Ja się witam w ciąży donoszonej. Mogę rodzić.Biedroneczka29 lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny
-
A u mnie bez zmian właściwie Unikam kontaktu jak mogę, bo kolejne powroty na chwilkę mnie nie kręcą. Wyszedł nawet z propozycją żebym zamieszkała u niego i odmówiłam. Mam plany wobec swojej przyszłości i maluszka, więc rola zbieraczki brudnych skarpet i gaci u tego bałaganiarza mnie nie kręci. W końcu cieszę się ciążą, planowaniem, remontowaniem, zakupami
Tymoteuszowa, przypomnij mi się wieczorem na priv to podeślę zdjęcia i sobie zobaczysz co tam mam i czy Ci się przyda. Który cykl się staracie? Jakieś problemy zdrowotne czy wszystko ok? Ja totalnie nie w temacie przez tą nieobecność ;d