Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOdpoczelam sobie ładnie czekam aż się @ skończy.... Jejciu ale mam długie cykle bez sensu...
Hera, a może sprobujesz sama zrobić mu strój?
Marzycielka torebka marzeń mówisz? Ją całe życie szukam haha kobiety!
Mordeczka my już wybralismy imię dla chłopca jak co, ale z dziewczynka mamy problem ;p -
Marzycielka bal jest 18
Tymoteuszowa no właśnie w tym problem, że ja za bardzo nie mam zdolności do taki rzeczy Ale spoko własnie szukam na allegro czegoś. W sumie dostał na święta kajdanki, pałkę, te takie radyjko policyjne więc można czarne spodnie mu założyć i tylko kupić marynarkę i czapkę i będzie spoko. Tymoteuszowa a jakie imię macie wybrane ?
Lilly Ana pewnie, że można -
nick nieaktualny
-
Lili pewnie że wracaj ! :-*
Kochana właśnie , jakieś badania coś ?
Tymoteuszowa , Antos ! cudne imię ... Nasz Oskarek miał się tak nazywać ale jakoś nie pasowało nam jak mowilismy do brzuszka , miał tak samo być Oliwierek ale zostawilismy na Oskarku
My bardzo chcemy drugą córeczkę , Nadie
Podoba mi się bardzo Pola , Nel i Oliwka ale zostanie na 99% wtedy Nadusia !
A gdyby był chłopiec to upieralabym się przy Antku już hehe -
Robiliśmy DO końca diagnozy nie ma, nie mogę trafić na normalnego, kompetentnego lekarza
Na pewno mam PCOS, prawie 0 progesteronu, trochę za duże TSH jak na ten wiek i starania. No i Mąż ma słabe wyniki, tylko 1% prawidłowych plemniorów Byłam 5 miesięcy na CLO i nic, zero owulacjiCóreczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
U nas od dawna króluje imię Zuzanna, a drugi mój typ to Nadia
Za to u chłopców gorzej, bardzo bym chciała Wojtusia ale szwagierki facet się tak nazywaCóreczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
nick nieaktualny
-
hejoo u nas dzisiaj nudnawy dzień i jakos głowa mnie pobolewa Jedyne co to że kupiliśmy strój dla synka jego wymarzony policjant co prawda 50 zł w pepco ale jest i czapka i kamizelka i spodnie z pasem. Wiktorek strasznie się ucieszył i cąły dzień w nim latał. Malutka też dzisiaj daje czadu w brzuszku
Co do imion to u na też niby jest wybrana Weronika żeby było na W jak Wiktor ale mąż dalej twardo mówi że jak trzeci będzie syn to chce Nikodema i nie wiem teraz czy to ma sesn jak dwójka dzieci będzie miało na W a trzecie na N i myślę żeby może nazwać drugie też na jakaś inną literę. Niby taka głupia błahostka ale mnie to drażni ;p
Lili to faktycznie kiepskich masz tych lekarzy, że jeszcze nic z tym nie robią -
Lilly_Ana wrote:Robiliśmy DO końca diagnozy nie ma, nie mogę trafić na normalnego, kompetentnego lekarza
Na pewno mam PCOS, prawie 0 progesteronu, trochę za duże TSH jak na ten wiek i starania. No i Mąż ma słabe wyniki, tylko 1% prawidłowych plemniorów Byłam 5 miesięcy na CLO i nic, zero owulacji -
Biedroneczko jejku ! Ty już masz 35 tydzień prawie rozpoczęty jak to leci , po Mordeczce Ty kolejna w kolejce :-*
Maluszek kochana wspaniale rośnie , coraz to fajniejsze .
Interesuje się karuzela już , zabawkami na bujaczku wiadomo nie tak zeby je zrywać ze szczęścia bo za mały jeszcze ale już je bije czasem , śmieje się do nich , guga dużo sobie jest cudowny !
Zasypuje mnie usmiechami co po prostu mnie rozpyla ! -
Cześć kochane.
Coś ostatnio tu wpadam na chwilę i znikam, ale jakaś taka rozlazła jestem.
Czekam aż poprzychodzą pozamawiane rzeczy do Pl i wtedy w końcu będą mogli mi to przysłać wszystko tutaj. Już jak na szpilkach co trochę odświeżam e-mail czy aby czasem coś nie wysłane jest.