Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZakręcona aleee! Nowy cykl nowe możliwości
Asmee mam nadzieję, że się wszystko u Ciebie pouklada ;* rozumiem trudne sytuację życiowe i nie dopasowanie, ale dzidziuś powinien mieć tatę
A! Staralismy się 4 cykl, problemów zdrowotnych nie ma (prócz mojej alergii). Ale oboje byliśmy ostatnio, miesiąc po miesiącu po antybiotykach i po infekcjach także może dlatego nie wychodzi. Poza tym ją się stresuje i nakrecam, więc może przez to. Teraz wrzucam na luz, bez spiny i serduszek codziennie haha to może wyjdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 18:17
-
Tymoteuszowa, wierz mi, że lepiej bez taty niż z takim, bo tu nie chodzi o niedopasowanie, a dobro maluszka... Niestety u mnie sytuacja zdrowotna była na tyle skomplikowana, że musiałam postawić wszystko na jedną kartę żeby mieć dzieciątko i mimo wielu prób wiem, że lepiej będzie nam w dwójkę.
Kochana, te pierwsze cykle to takie nakręcanie się. Jeżeli nie ma problemów to na pewno uda Wam się szybciutko. Pewnie jak tylko troszkę odpuścisz. Ja kalendarzykowo obliczałam dzieeń owu, w okolicy stosowałam testy owu i cały cykl mierzyłam temp (ale to bardziej dla potwierdzenia, że owulacja była). Tak w skrócie mówiąc. No i w końcu zaskoczyło
Aa, my czujemy się świetnie. Prawie nie odczuwam ciąży, gdyby nie to, że mały chce zostać piłkarzem i kopie non stop. Wiercipiętek Brzuszek wyskoczył w ostatnim miesiący tak, że ukryć się go nie da. No i zaczynamy walkę z wyprawką. Troszkę ciuszków mamy.. wózek prawie wybrany i teraz szukam łóżeczka/komody i znaleźć nie mogę ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 19:07
-
Halo laski,
Rocznicę mamy z 31.12/01.01 dokładnie. Wiec już ponad 3 lata za nami
Niby szmat czasu ale w ogóle tego nie czuje, nie wiem kiedy ten czas zleciał..
Ten rok oznajmiam rokiem zmian. Jest szansa, że uda mi się odłożyć trochę gotówki i w końcu wymienić nasze clio. Odmawia powoli posłuszeństwa, a jakby nie patrzeć to kurde musimy mieć czym jeździć bo mój matiz ze względu na to, że ja nie mogę się zebrać do egzaminu stoi i ponoć zarasta mchem.
Więc tak.. W tym roku:
1. Obiecuję zdać prawo jazdy (maksymalnie do marca)
2. Spłacić wszelkie długi (niby niewielkie ale jednak)
3. Odłożyć i NAUCZYĆ SIĘ OSZCZĘDZAĆ.
4. Schudnąć.. Do wakacji musze co najmniej 10-15 kg. Wiem, wiem.. Ale jestem dobrej myśli.
5. ZROBIĘ WSZYSTKIE BADANIA! Lat mi nie ubywa, wręcz przybywa więc czas już zacząć myśleć nie tylko o sobie, ale i o fasolce której chcemy
6. Zdjąć aparat (moja ostatnia wizyta u ortodonty była z 3 lata temu, niedługo sam odpanie) ale i założyć łuk na dół. Żeby na ślub kościelny były piękne białe i proste.
Czemu kościelny? .. Bo cywilny najprawdopodobniej odbędzie się w tym roku. Skromny, niewielki. Ale jednak..
Prace kocham, nie zamierzam zmieniać i daje z siebie 1000 % bo okres, próbny więc wiecie. Trzymać za mnie kciuki..
PS. Dieta od poniedziałku. Jakieś pomysły na obiady procz sałatek do pracy? Nie mamy ani lodówki ani mikrofali...
AMEN -
Muszę coś Wam wyznać.. Wiem, że to dziwne, może nawet zabawne .. Ale.. Od jakiegoś czasu bo seksie, lecą mi łzy. Nie kontroluje tego i strasznie mi wstyd.
Czy może to być dlatego, że w ostatnim czasie częstotliwość tego rodzaju bliskości znacznie się zmniejszyła? -
Tymoteuszowa trzymam kciuki za kolejny cykl
Mordeczka, dziękujemy za życzenia, czekam na Twojego maluszka
Zakrecona jak tam nasze ponad 2 miesięczne cudo ??
Asmee, widzisz jak to jest.. Czasami trzeba coś poświęcić. Dzięki Bogu my mamy intuicje i zdrowy rozsądek który czasami nas ratuje. Prawda, prawda. Prędzej czy później ta meska opieka pojawi się, we wlasciwym miejscu i wlasciwym czasie, jestem pewna :*
Post zbiorowy, tak tak.. Nadrabiam, bo teraz dwa dni wolnego, właściwie już jeden tylko jutro. Ale powiem Wam, że te 11 h w robocie przelatuje mi przez paluchy, więc pewnie będę nadrabiać co dwa dni, ale postaram się częściej.
Mój P, pojechał na nocke. Jakis film na dziś? Komedia?
Jutro chce jechać po plaszcz bo nie mam a u nas zima wpada i wypada ostatnio, a zimno jak cholera.. Chcialam jechać tez na narty, na 2 h chociaż, ale sama nie wiem czy chce jechać w dwa miejsca i nie być caly dzień w domu. Bo przecie moje czterołapne dziecko ciagle samo w domu siedzi!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 20:21
-
Kochana to nic dziwnego że płaczesz po seksie ja swego czasu też tak miałam i mi przeszło
Życzę ci żeby wszystkie postanowienia noworoczne się spełniły. ! Chociaż ja nigdy nie planuje bo i tak się nie sprawdza ale tobie tego życzę.
Co do ślubu to nie lepiej zrobić konkordatowy ? My tak zrobiliśmy z mężem i to był najlepszy wybór.
Też się nie mogę doczekać Gabrysi
Blisko masz na narty ?JestemMarzycielka lubi tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
Uf, to dobrze. Bo staram sie to gdzies tam ukryć ale moj mysli ze robi mi krzywdę bądź ze zrobił cos nie tak. A ja sama nie wiem dlaczego tak jest. Ja właśnie, nigdy nie miałam postanowień noworocznych napewno nie aż tyle , ale mocno chce w tym trwać. Ponoć jaki początek taki nowy rok hehehe
Gabrysia, cudne imię
W gory to szmat drogi ja północ gory południe.. Ale! Mam takie górki na ktore wszyscy jadą z okolic. Troche naciągane ale wyciągi sa narty i gory z śniegiem tez. Taki tańszy ol inklusiw hehe
A jak sie czujesz? -
nick nieaktualny
-
Tymoteuszowa trzymam kciuki za kolejny cykl
Mordeczka no no teraz to już tylko czekać aż poród się zacznie
U nas w miarę ok. Mąż teraz ma urlop więc fajnie bo mi pomaga i się tak nie nudzę w domu sama Malutka też rozrabia w brzuszku bo kopie i wchodzi pod żebro. Teraz mamy końcówkę 26 tygodnia więc co raz bliżej do 7 miesiąca i III trymestru i zaczynamy szykować wyprawkę
Dzisiaj w planach tez mam zakupy bo muszę przebranie dla synka na bal do przedszkola kupić i jeszcze z psem do weta na szczepienie. A jak tam u Was ?
Mordeczka, Tymoteuszowa lubią tę wiadomość
-
Heathera wrote:Tymoteuszowa trzymam kciuki za kolejny cykl
Mordeczka no no teraz to już tylko czekać aż poród się zacznie
U nas w miarę ok. Mąż teraz ma urlop więc fajnie bo mi pomaga i się tak nie nudzę w domu sama Malutka też rozrabia w brzuszku bo kopie i wchodzi pod żebro. Teraz mamy końcówkę 26 tygodnia więc co raz bliżej do 7 miesiąca i III trymestru i zaczynamy szykować wyprawkę
Dzisiaj w planach tez mam zakupy bo muszę przebranie dla synka na bal do przedszkola kupić i jeszcze z psem do weta na szczepienie. A jak tam u Was ?
Moj po urlopie, ale fajnie ze bedzie troche przy Was, odpoczniecie :* a jakie przebranie ? Wymyśliłaś juz?? -
nick nieaktualny
-
Marzycielka tak na prawdę szukałam czegokolwiek co by było w jego rozmiarze, ale niestety nie znalazłam wiec muszę poszukać na allegro może jakieś używane też znajdę żeby nie płacić dużo za strój, który będzie tak na prawdę tylko na 1 raz. No i mój synek chce być policjantem wiec mam nadzieję taki strój znaleźć
Noo też się ciesze z tego urlopu
Tymoteuszowa noo to teraz odpoczynek fajny
Mordeczka nie dziwię się, że mogłabyś już urodzić ;p Ja to też już co raz bardziej niecierpliwie czekam aż się malutka urodzi Noo ale jeszcze musi z 3 miesiące posiedzieć w brzuszku :p
A Gabrysia bardzo fajne imię, moja chrześnica tak ma na imię
Asmee fajnie, że zakupy się udały a teraz odpoczywaj
-
Hera a wypożyczalnia ile bierze? Pamietam jak byłam mała moja mama mi wypożyczyła zawsze
Ja dzisiaj po zakupach wybrałam torebkę marzeń. Moze kiedys.. Poki co nie na moja kieszeń wiec skromnie kupiłam płaszcz na wyprzedaży i tez jestem zadowolona. Dzien, ukoronowalam pyszna mrożona kawa z ukochanym i jestem zadowolona.
Leżymy i oglądamy " Asystenta " .. Polecam !
Miłego wieczoru laski