Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Marteczka93, cześć! Mam nadzieję, że szybko dołączysz do grona ciężarówek ale radzę Ci kochana odpuścić sobie obserwowanie objawów, bo to nic innego jak wmawianie ich sobie. Przynajmniej mi (dziewczyny, jak było u Was?) robiło to wodę z mózgu i jeszcze większą presję.
Marteczka93, Tymoteuszowa lubią tę wiadomość
-
Hejoo
Dzięki dziewczyny, fajnie że Wam tez się podoba
Tymoteuszowa...to normalne, że czasem masz gorsze dni, ale musisz wierzyć że kiedyś i Ciebie spotka to szczęście. Trzymam kciuki żeby to było jak najszybciej Ja robilam test w dniu @ to druga kreska wyszła bladziutka ledwo widoczna, 2 dni później już była mocniejsza ale tez nie jakaś mega mocna ;p
Asmee...może tak jest nawet lepiej...czasem lepiej nie mieć w ogóle ojca niż takiego bydlaka ;/
Mordeczka może coś się teraz ruszy. A nie będą wywoływać ? Bo już przecież po terminie jest.
Jeju ja pamiętam przy porodzie jak mi tam położna grzebała nie wiem sprawdzałą rozwarcie czy co ale to było mega bolące, nawet bardziej niż skurcze, więc współczuję Ci
Marteczka witajTymoteuszowa lubi tę wiadomość
-
Asmee nie martw się, nie polegam tylko i wyłącznie na wykresie
A testowanie w walentynki będzie głównie po to, by wiedzieć, czy odstawić dupka czy brać go dalej
Poza tym muszę Wam się pochwalić, bo w tym cyklu skupiam się wyłącznie na przyjemności z , a nie tak jak wcześniej, że nie mogłam przestać myśleć o dzidzi A same wiecie, że wcale nie jest to takie proste, kiedy się tak bardzo pragnie maluszka..więc tym bardziej jestem z siebie dumna
Mam nadzieję, że będą tego efektyTymoteuszowa lubi tę wiadomość
-
Tymoteuszowa- Jak patrze na Twój wykres to jestem praktycznie pewna że będzie zielono Mocno Trzymam kciuki
Mordeczka- Ja również życzę Ci żeby poród przebiegł szybko i sprawnie
Asmee- Ja niestety tak mam Ale to działa na odwrót im bardziej pewna jestem okresu bym bardziej ciążowo się czuje a jak zaczynam myśleć że może jednak wyszło i jestem w ciąży to nagle czuje aż za dobrze że okres zaraz zaatakuje...
Cześć Marteczka93
Tymoteuszowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tymoteuszowa, od tego tu jesteśmy
Hera, a ty na kiedy masz termin? Jakoś zupełnie się zagubiłam ile przede mną rodzisz ;d. Tak czytam o tym prasowaniu i wydaje mi się tak odległe.. chociaż ja powoli wpadam w panikę, że jeszcze nic poza ciuszkami nie mam dla małej. Niby wszystko wybrane, ale nic nie jest zamówione. A o kosmetykach i apteczce to wcale jeszcze nie myślałam i czuję się tu totalnie zielona. -
Tymoteuszowa dokładnie po to jest te forum
Asmee ja mam termin niby na 18 kwietnia ale pierwsze dziecko urodziłam 2 tygodnie przed terminem więc wolę już być przygotowana na koniec marca U mnie tym prasowaniem to bardziej przez syndrom wicia gniazdka bo już mi się włączył bo tak to spokojnie mogłabym dopiero za miesiąc prac i prasować. Ja też jeszcze kilka rzeczy nie mam ale niestety czekam na wypłatę. I Ci radze że jak masz kupowac to rób to ratami raz w miesiącu z kilka rzeczy bo potem tak jak u mnie wyjdzie że w 2 miesiące muszę wydać sporo kasy żeby właśnie kupić to co jeszcze potrzebuje. -
Zakręcona powiedz mi ile brałaś do spzitala sztuk bodziaków plus do tego spodenek i bluzeczek i ile pajaców ? Bo tak się zastanawiam ;p Z Wiktorem w szpitalu nie pozwalali go ubierać tylko w takim rozku go trzymali ale teraz podobno się w szpitalu naszym zmieniło i normalnie się dzieci ubiera
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 17:50
-
Assme normalnie szkoda slow,palant z niego niesamowity!!!!
Mordeczko trzymam kciuki oby poszło jak najszybciej
Tymoteuszowa kciuki zaciśnięte
Marteczka witaj ja tez brałam Bromergon i udało sie w 6 cykluTymoteuszowa, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Hera Ja nie wzielam nic do szpitala dla Oskarka bo u Nas w szpitalu dawali swoje ciuszki a na wyjście D przywiózł tylko lecz wcześniej miałam naszykowane w torbie 5 bodziakow , 5 pajacow , 3 pary spodni , ręcznik , skarpetek 3 pary , kaftanikow 5 par , kocyk , napki , pampersow paczke 20 szt jakos , kosmetyki do pupy i mycia ... nie pamiętam kochana reszty , generalnie tak pisało na stronie szpitala a okazalo się że nic mam nie brać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 18:21
-
Asmeee niestety u nas nie ma nic takiego, w ogóle na stronie mało jest informacji bo to mały szpital i małe miasto;p U nas np gdybym teraz rodziła to nawet by mnie nie przyjęli tylko wysłali karetką do Olsztyna czyli ok 160 km dalej, a gdybym rodziła między 36 a 37 to do miasta obok 30 km dalej dopiero po 37 można u nas rodzić bo nie mają sprzętów
-
Hera, ja mam taką listę. Napisana przez położną: zaznaczone jest, że nieco na wyrost podane są ilości. Jak chodzi o rzeczy dla malucha to najlepiej nie wyciągać ich jeśli nie zostanie się poproszoną o to - większość szpitali zapewnia własne, a jeśli już damy swoje to pewnie do nas nie wrócą.
– 5 Śpioszki z kaftanikami z długim rękawkiem lub pajace
– 3 niedrapek;
– 3 skarpet;
– 2 czapeczki
– koc
– ręczniczek
– kilka pieluch tetrowych (ok 5)
– opakowanie najmniejszych pieluch jednorazowych