Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zakręcona to wszystkiego najlepszego:*
Hera malutka urodziła się z wagą 3840 gramów i wzrostem 58 cm. Cesarkę miałam z tego względu że mała nie schodziła w kanał rodny i wody płodowe były zielone co świadczyło o zakażeniu.
A oto moja gwiazda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 19:19
Paulette, Marteczka93, Heathera, Niki_124, JestemMarzycielka, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
Gabrysia 5.02.2016 ❤
Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs -
nick nieaktualny
-
Piękna Gabi! :*
Gratuluje
Aby się zdrowo chowała :*
Ja dzisiaj mam taki problem, że szok. Mianowicie. Byłam drugi dzień w pracy po 11 h. Tak mnie biodro zaczęło boleć i promieniować w dół do samej stopy. Aktualnie nie mogę wstać z łóżka. Boli mnie tak, że gdy się zle porusze z bolu leci mi lza.
Blagam co ja ma m zrobić -
Wow, Mordeczka, gratulacje! Pięknotka
JestemMarzycielka, zaserwuj sobie na początek Lioton1000.Jest najmniej szkodliwy, a rozgrzewa. Może coś Ci przeskoczyło i wtedy maść pomoże. Jeśli nie, to na pewno nie zaszkodzi.
Mnie od rana dziś denerwują inne matki. Tak uogólniając - rozumiem i akceptuję to, że każdy ma własne poglądy na karmienie piersią/mm ale szlag jasny mnie trafia, gdy uprze się taka jedna, że jest wszechwiedząca i wszystkim narzuca swoje zdanie. Nigdy nic nie jest czarno-białe, a dla niektórych szarość nie istnieje. Zabiłabym takie normalnie. ;/ Fakt, że mam zamiar karmić piersią jeśli będę mogła, ale też kupię laktator, co bym nie była ściśle uwiązana przy dziecku. Czasem trzeba wyjść coś załatwić na szybko i nie widzę nic złego w tym, że dziecko dostanie mleko odciągane butelką. -
Mordeczka ale blondyczka ślinczna
Swoją drogą pierwszy raz widzę blond włoski u noworodka, zawsze ciemne widywałam tylko.
JestemMarzycielka posmaruj jakąś maścią przeciwbólową, ewentualnie weź jakieś tabletki. Może pomoże.
Biedroneczka to teraz Twoja kolej
Asmee mnie też denerwują takie matki. Mają tylko swoje racje i nie widzą nic poza tym. Sama chcę karmić piersią jak będzie mi dane, ale laktator i butelkę też mam kupione. I nie widzę nic złego w tym, że jakaś mama karmi inaczej niż ja. MA do tego święte prawo a i sytuacje są różne. Ale niektórym nie przegadasz. Czasem lepiej przemilczeć i tyle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 10:10
Biedroneczka29, ZakręconaOna lubią tę wiadomość