Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Asme a co oznacza jak ths jest wysokie ? Fajnie napisz po wizycie jak tam maluszek się ma
Ona u nas nie ma czegoś takiego że w ciąży to bez kolejki i trzeba niestety czekać. Prywatnie mogę iść we czwartek ale jutro lecę do gina może on coś zaradzi albo wystawi pilne skierowanie na nfz wtedy szybko mnie przyjmąWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 19:52
-
Heathera wrote:Asme a co oznacza jak ths jest wysokie ? Fajnie napisz po wizycie jak tam maluszek się ma
U mnie jest to dokładnie SNT, czyli za wysokie TSH przy prawidłowym FT4. Nieprawidłowości w pracy tarczycy w ciąży mogą prowadzić nawet do poronienia, wcześniejszego porodu, nadciśnienia i cukrzycy ciążowej (dwa ostatnie na razie mam ok cały czas).. Nie mam jakoś super wysokiego, ale coś go unormować nie mogę ;/ -
Cześć laski
Nadrobiłam i widzę, że Gabrysia czeka na Ciocie Marzycielke, hehe
Mam ostatnio dużo pracy i zamieszania, dodatkowo chce przejść na diete i zacząć znowu silownie, bo jest zle ..
Kompletnie nie wiem jak się do tego zabrać a dodatkowo nie mam wsparcia nawet w nim.. Prosiłam żeby ropzisał mi trening w tabelce tak jak sobie. Obiecał.. I co? Poraz kolejny brat był ważniejszy.. Kur@@! No ile można... Prosilam obierz orzechy bo chce sobie zrobić masło orzechowe ... Nie bo brat go potrzebuje. W dupie już mam to wsyztsko.. A tak już było dobrze.. -
Asme no to oby Ci tam coś zaradzili i żeby się polepszyło
Marzycielka pogadaj ze swoim i mu wytlumacz. U nas tez byl moment jak maz poznal takiego kolege ze ciagle do niego biegal ale z nim pogadalam i po jakins czasie sie polepszylo na szczęście
Ona tamte oko lepiej juz tak mocno nie ropieje za to drugie zaczęło po nocy ropiec i czerwone troche jest wiec wygladam zajebiscie jak wampir. Z tego co wyczytalam w necie to pewnie zapalebie spojowek. Na 16 jadę do gina to zobaczymy co powie -
No i już jestem. Dwustronne zapalenie spojówek. Sam powiedział że dobrze że do niego przyszłam jak u okulisty takie kolejki a gin jest lekarzem takim który musi znać się na wszystkim. Przepisał kropelki 3 razy na dzień i maść na noc. I stwierdził że to mogło być przez te malowanie pokoi bo że przez kurz niby. Może i tak. Na szczęście został tylko pokój Wiktorka, który będzie malowany dziś i jutro i już koniec tego kurzu i remontów
-
Hera, zapalenie spojówek miałam i cholerstwo nie przyjemne strasznie. Współczuję!
My też po wizycie i niby wszystko jest ok. Gin stwierdziła, że z tarczycą ten tydzien do wizyty u endo mogę spokojnie poczekać. Za to dostałam kolejne leki, bo z krwią coś się dzieje niedobrego. Niby dietę mam mega zróżnicowaną, a hemoglobina poleciała do dolnej granicy normy. ;/ Pierdółka za to leniuszek, kręci się wierci, ale cały czas leży w tej samej pozycji. -
Dzięki dziewczyny na szczęście mam już leki i będzie co raz lepiej
Asme no niestety tak to jest ja np cały czas musze żelazo brać bo mała ze mnie wysysa :p organizmy mamy obciążone ale dobrze że to nic poważnego i z tarczyza tez pewnie nie będzie u Cb tragedi skoro tak lekarz stwierdzil wiec będzie dobrze -
Hejo dziś juz z oczami lepiej czyli leki działają zalatana ja dzisiaj. Wczoraj skończylismy malować salon a dzisiaj malujemy pokój synka to trochę roboty jest. Na obiad robiłam nalesniki na słodko. Zjadłam 2 i pękam. Najlepsze były te z brzoskwiniami gorąca czekolada i buta śmietaną a co tam u Was ?
Marzycielka ale na jakie pytania ? -
Też się ciesze że już mi przechodzi
A my juz wczoraj pomalowalisny pokój synka. Fajna zabawa była przy odciskaniu dłoni Moi chłopcy to w ogóle poszli dalej i M podnosił Wiktora i odcisnal jego stopy na suficie chociaż tylko dwa razy bo mały się bał. Do tego narysowal mu traktor z przyczepka i napis WIKTOR nad oknem wiec pokój jest cały kolorowy :p zrobię zdjęcia ale pewnie jutro bo dzisiaj u nas kolęda wiec musze posprzątać szczególnie po tym malowaniu właśnie. A jak tam u Was ? Pączki zjedzone ?