Młode staraczki po 20'tce- łączmy się!
-
WIADOMOŚĆ
-
Heathera wrote:
Ona to w którym Ty tygodniu urodziłaś ? W 37 ? Wyprzedziłaś Biedroneczkę i zerwałaś z tradycją forum że dzieciaczki po terminach się rodzą Szczerze to ja też bym wolała przed terminem niż po bo już mi wszystko ciąży
Własnie miałam pytaćczy Biedroneczka już urodziła. -
ZakręconaOna wrote:Ona niestety bole łapią najgorsze przy kp . Dziecko jedząc , ze tak powiem obkurcza Ci macice bardziej . Kp w ogóle ? Jak rodzilas opowiedz coś bo na zdjęcie małej nie liczę , pamiętam jak kiedyś napisałaś że nie lubisz wrzucać zdjęć na forum
A karmiłam piersią, ale przechodzimy na mm całkowicie.Heathera lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLeci ten czas ze szok. Nawet tak patrzac na Was juz piszecie o pozytwnym tescie za moment 20 tyg i zaraz rodzicie. Mi tak to sie przedstawia jak Was podczytywalam hehe
U mnie zima chyba na dobre zawitala koniec zimy a wreszcie snieg . Jej dziewczyny tak sie stresuje ta wizyte ze jestem w szoku ze przespalam cala noc, o 5 sie tylko obudzilam ale zaraz zasnelam. na 13 jade do szkoly pozniej do babci swojego bo mi sie do domu nie oplaca jechac a ona mieszka niedaleko gina. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie, to tylko data Obchodzić można dowolnie. Ważne, że maleńka zdrowa!
Jak tam u Was dzisiaj? U nas pochmurno, nic się nie chce.. tylko kawa może uratować ten dzień. Sama nie wiem jak zniosę ponad 2h zajęć z dzieciakami, bo dziś przychodzą na angielski. Szału dostanę. -
nick nieaktualny
-
Paulette trzymam kciuki i daj znać jak tam po
U mnie też dziś leniwy dzień, dobrze że wczoraj wszystko wysprzątałam i obiad mam prawie gotowy.
Moja mama z synkiem poszła do lekarza więc ciekawe co im tam powiedzą
U nas też pochmurno chociaż trochę słońce też świeciło
Asmee wdech i wydechWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 12:43
-
O jezu wiem , ze to tylko data . Przecież nic takiego nie powiedziałam ...
Po prostu nie znałam nikogo kto się urodził 29 i zawsze zastanawialo mnie to jak taka osoba obchodzi urodziny , czy właśnie 28 ( bo tak raczej powinna niż 1.03) czy właśnie 1.03 .
Ona na innym wątku Ci odpisalam
A co do fotek małej tak myślałam dlatego nawet nie prosiłam i napisałam , ze właśnie wiem że nie chcesz -
Zakręcona, przecież nikt nie zwrócił Ci w żaden sposób uwagi. Pociągnęłyśmy rozmowę tak 'o'
Szukałam karuzeli nad łóżeczko malutkiej i kurcze.. same szkaradnie kolorowe. Ja wiem, że chodzi o kontrasty, ale odrobina wyczucia czy gustu by nie zaszkodziła. Zastanawiam się czy nie zrobić hand made na początek właśnie na zasadzie kontrastów, bo przecież dźwięki itd nie są takiemu maluszkowi potrzebne, a nawet mogą mieć negatywny wpływ. -
Asmee jako Mama 4 miesięcznego dzieciątka powiem szczerze , ze pierwsze 2 miesiące mało potrzebna karuzela jest np. Mojego Oskarka jak miał 1-1,5 m wkurzal bardzo dźwięk karuzeli , oj jak bardzo ... a jak miał ok 2,5 miesiąca zaczął się interesować nią , zasypiac przy niej ... teraz zasypia przy niej , gada .
Powiem Ci , ze mnie jedyna karuzela jaka się podobała i podoba to Fishera z projectorem misie mimo wszystko mamy inną bo teściowa wyprzedziła z zakupem wcześniej ;/